Karaköy eklentisine dair kullanıcı önerileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Karaköy eklentisine dair kullanıcı önerileri

Mesaj gönderen Kolcu »

Merhabalar, beta süresince karşılaşılan hatalar ile ilgili bir başlık açılmış, bu bize eklentinin henüz hazır olmadığını ve şekilleneceğini gösteriyor. Ama bir Öneri/talep başlığı mevcut değil. Öncelikle bu tip de bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum, anlık olarak Karaköy’ü deneyen binlerce kullanıcı var. Eminim ki bu öneriler arasında birçok mantıklı öneri çıkacaktır.

Mesela benim aklıma gelen bir öneri olarak;
Nasıl ki 49 seviye eklentisi geldiğinde dusuk seviye eşya reçetelerinde ‘indirim’e gidildiyse karakoyle beraber tekrar bir indirim güncellemesi gelmeli.

Ôrnek olarak;
İleriki seviyelerde gücünü kaybedecek olan ‘transformatör’ tipi nadide eşyaların üretimi durma noktasına geleceğinden;
‘8’ adet istenen menekşe Elmas ve istenen tüm materyaller ‘4’ veya ‘3’ adede inebilir. Silahlar için ise görev materyali olan kadim hidra pençesi gibi materyaller bu reçetelerden çıkartılabilir. Böylelikle, Bir nebze de olsa bu eşyaların talebini artırabiliriz.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Karaköy eklentisine dair kullanıcı önerileri

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Envanter çok küçük hem çantada hem bankada . Bu ise bir çözüm bir.an önce gelmesi lazım çünkü Karaköy de çok zengin materyal ve efsun içeriği var. Envantere çözüm. istiyoruz
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Holde bulunan kritik hata sorunu çözülsün. Gerisini biz hallederiz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
evindelisi60
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen evindelisi60 »

İyi günler beta sürecinde yönetici arkadaşların yaptığı bir açıklamada boss kesimleri esnasında bossları kaçıran kişiler cezalandırılacaklardır diye bir duyuru olmuştu oyun içersinde ama halen devam eden boss kaçırma davranışlarına neden bir ceza verilmediğini merak ediyorum.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Kolcu yazdı: 27 Şub 2018 10:52 Merhabalar, beta süresince karşılaşılan hatalar ile ilgili bir başlık açılmış, bu bize eklentinin henüz hazır olmadığını ve şekilleneceğini gösteriyor. Ama bir Öneri/talep başlığı mevcut değil. Öncelikle bu tip de bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum, anlık olarak Karaköy’ü deneyen binlerce kullanıcı var. Eminim ki bu öneriler arasında birçok mantıklı öneri çıkacaktır.
+1
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

TOLGARDA yazdı: 27 Şub 2018 12:52 Holde bulunan kritik hata sorunu çözülsün. Gerisini biz hallederiz.
Artık hole ihtiyaç duymazsın, merak etme. Slotlar azaltıldı, rayın ilk slotundan kaçamıyorsun. Her 3 slottan ikisi var 3.sü yok, ırklarda ise 2 slot olan koridorlardan 1 tanesi kaldırılmış. Aynı xp veriyor hepsi. Holü bitirmek için her şeyi yapıyorlar.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Kolcu yazdı: 27 Şub 2018 10:52 Merhabalar, beta süresince karşılaşılan hatalar ile ilgili bir başlık açılmış, bu bize eklentinin henüz hazır olmadığını ve şekilleneceğini gösteriyor. Ama bir Öneri/talep başlığı mevcut değil. Öncelikle bu tip de bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum, anlık olarak Karaköy’ü deneyen binlerce kullanıcı var. Eminim ki bu öneriler arasında birçok mantıklı öneri çıkacaktır.

Mesela benim aklıma gelen bir öneri olarak;
Nasıl ki 49 seviye eklentisi geldiğinde dusuk seviye eşya reçetelerinde ‘indirim’e gidildiyse karakoyle beraber tekrar bir indirim güncellemesi gelmeli.

Ôrnek olarak;
İleriki seviyelerde gücünü kaybedecek olan ‘transformatör’ tipi nadide eşyaların üretimi durma noktasına geleceğinden;
‘8’ adet istenen menekşe Elmas ve istenen tüm materyaller ‘4’ veya ‘3’ adede inebilir. Silahlar için ise görev materyali olan kadim hidra pençesi gibi materyaller bu reçetelerden çıkartılabilir. Böylelikle, Bir nebze de olsa bu eşyaların talebini artırabiliriz.

Düşünceni destekliyorum. :+1:
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Niko34 »

Sparineus yazdı: 27 Şub 2018 17:10
TOLGARDA yazdı: 27 Şub 2018 12:52 Holde bulunan kritik hata sorunu çözülsün. Gerisini biz hallederiz.
Artık hole ihtiyaç duymazsın, merak etme. Slotlar azaltıldı, rayın ilk slotundan kaçamıyorsun. Her 3 slottan ikisi var 3.sü yok, ırklarda ise 2 slot olan koridorlardan 1 tanesi kaldırılmış. Aynı xp veriyor hepsi. Holü bitirmek için her şeyi yapıyorlar.
Bence gayet iyi yapmislar.
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yok ben görevleri yapamadım bu kadar yıldır düşüp durmaktan. Onun için diyorum. Görevler olmayınca Karaköy'de olmuyor :grin:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Mars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mars »

hol biterse tılsımları nasıl üreticez ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön