Merhabalar, beta süresince karşılaşılan hatalar ile ilgili bir başlık açılmış, bu bize eklentinin henüz hazır olmadığını ve şekilleneceğini gösteriyor. Ama bir Öneri/talep başlığı mevcut değil. Öncelikle bu tip de bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum, anlık olarak Karaköy’ü deneyen binlerce kullanıcı var. Eminim ki bu öneriler arasında birçok mantıklı öneri çıkacaktır.
Mesela benim aklıma gelen bir öneri olarak;
Nasıl ki 49 seviye eklentisi geldiğinde dusuk seviye eşya reçetelerinde ‘indirim’e gidildiyse karakoyle beraber tekrar bir indirim güncellemesi gelmeli.
Ôrnek olarak;
İleriki seviyelerde gücünü kaybedecek olan ‘transformatör’ tipi nadide eşyaların üretimi durma noktasına geleceğinden;
‘8’ adet istenen menekşe Elmas ve istenen tüm materyaller ‘4’ veya ‘3’ adede inebilir. Silahlar için ise görev materyali olan kadim hidra pençesi gibi materyaller bu reçetelerden çıkartılabilir. Böylelikle, Bir nebze de olsa bu eşyaların talebini artırabiliriz.
Karaköy eklentisine dair kullanıcı önerileri
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Karaköy eklentisine dair kullanıcı önerileri
Envanter çok küçük hem çantada hem bankada . Bu ise bir çözüm bir.an önce gelmesi lazım çünkü Karaköy de çok zengin materyal ve efsun içeriği var. Envantere çözüm. istiyoruz
Holde bulunan kritik hata sorunu çözülsün. Gerisini biz hallederiz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
İyi günler beta sürecinde yönetici arkadaşların yaptığı bir açıklamada boss kesimleri esnasında bossları kaçıran kişiler cezalandırılacaklardır diye bir duyuru olmuştu oyun içersinde ama halen devam eden boss kaçırma davranışlarına neden bir ceza verilmediğini merak ediyorum.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
+1Kolcu yazdı: ↑27 Şub 2018 10:52 Merhabalar, beta süresince karşılaşılan hatalar ile ilgili bir başlık açılmış, bu bize eklentinin henüz hazır olmadığını ve şekilleneceğini gösteriyor. Ama bir Öneri/talep başlığı mevcut değil. Öncelikle bu tip de bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum, anlık olarak Karaköy’ü deneyen binlerce kullanıcı var. Eminim ki bu öneriler arasında birçok mantıklı öneri çıkacaktır.
Artık hole ihtiyaç duymazsın, merak etme. Slotlar azaltıldı, rayın ilk slotundan kaçamıyorsun. Her 3 slottan ikisi var 3.sü yok, ırklarda ise 2 slot olan koridorlardan 1 tanesi kaldırılmış. Aynı xp veriyor hepsi. Holü bitirmek için her şeyi yapıyorlar.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Kolcu yazdı: ↑27 Şub 2018 10:52 Merhabalar, beta süresince karşılaşılan hatalar ile ilgili bir başlık açılmış, bu bize eklentinin henüz hazır olmadığını ve şekilleneceğini gösteriyor. Ama bir Öneri/talep başlığı mevcut değil. Öncelikle bu tip de bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorum, anlık olarak Karaköy’ü deneyen binlerce kullanıcı var. Eminim ki bu öneriler arasında birçok mantıklı öneri çıkacaktır.
Mesela benim aklıma gelen bir öneri olarak;
Nasıl ki 49 seviye eklentisi geldiğinde dusuk seviye eşya reçetelerinde ‘indirim’e gidildiyse karakoyle beraber tekrar bir indirim güncellemesi gelmeli.
Ôrnek olarak;
İleriki seviyelerde gücünü kaybedecek olan ‘transformatör’ tipi nadide eşyaların üretimi durma noktasına geleceğinden;
‘8’ adet istenen menekşe Elmas ve istenen tüm materyaller ‘4’ veya ‘3’ adede inebilir. Silahlar için ise görev materyali olan kadim hidra pençesi gibi materyaller bu reçetelerden çıkartılabilir. Böylelikle, Bir nebze de olsa bu eşyaların talebini artırabiliriz.
Düşünceni destekliyorum.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Bence gayet iyi yapmislar.
Yok ben görevleri yapamadım bu kadar yıldır düşüp durmaktan. Onun için diyorum. Görevler olmayınca Karaköy'de olmuyor
hol biterse tılsımları nasıl üreticez ?