Merhaba arkadaşlar.Eminönü sunucusunda oynamakta olan 49 Level bir büyücüyüm.Çemberlitaş itemi olarak sahip olduğum tek item Kıyamet Asa.Hasarım Nuc kolye+yüzük ve fizik gözlük olmadan,bir de fizik ceket olmadan 1045.Sizce kıyamet asa mı parlatmalı mıyım ? Sizlere danışmak istedim.Aklımda bir kaç soru var;
1-) 56 Level'den sonra asanın bir özelliği kalmayacak.
2-)Çemberlitaş itemim olarak tek itemim malumunuz hasardan dolayı pek iş yapamadığım gerekçesi ile alınamıyorum.(tılsım yok )
3-)Karaköyde parlatmadan bir iş yapamam.Gerçi şu anda parlatmadan çok iş yapamam.
3-) Karaköy'ün ne zaman geleceği belli de değil.O sürece kadar parlatmadan yapılır mı ?
Ya aslında bu soruların ortak amacı ÇT girebilmek Çok sıkıldım oyunda boş boş gezinmekten.Sırf tılsım olayına kurulmuş bütün mantık.Halbuki 7 gaf attım.Oynamasınıda biliyorum Sizce parlatmalı mıyım ? Sebepleri ile yazmanızı rica ediyorum.
Şuanda silahını parlatmamalısın çünkü lvl ler öyle zor olmayacaktır plus + exp arttırıcıları sayesinde zorlanmadan 59 lvl i görecektir herkes o yüzden 2000 akçen cebinde kalsın görevlerden silah bile verebilir yani bilmiyoruz bunu onu parlatırsın
kralmusti yazdı: ↑25 Şub 2018 16:28Şuanda silahını parlatmamalısın çünkü lvl ler öyle zor olmayacaktır plus + exp arttırıcıları sayesinde zorlanmadan 59 lvl i görecektir herkes o yüzden 2000 akçen cebinde kalsın görevlerden silah bile verebilir yani bilmiyoruz bunu onu parlatırsın
Peki ben bu halimle nasıl ÇT gireceğim ? ÇT dizmeden karaköyde nasıl iş yapacağım
çemberlitaş açık bölge oldu.
parlatmadanda girebilirsin artık diye düşünüyorum.
itemsiz tılsımsız kişilerin önü açıldı artık.
tek problem eğer boş bir sunucuda oynarsan sıkıntı yaşarsın.
benibanladilar yazdı: ↑25 Şub 2018 17:53
Yeni güncellemede ÇT açık bölge mi hocam ?
Evet açık bölge ancak sadece görev amaçlı bosslardan item düşmüyor.
Yeni güncellemede ÇT açık bölge mi hocam ?
Evet açık bölge ancak sadece görev amaçlı bosslardan item düşmüyor.
Benim oyundaki tüm görevlerim bitik hocam.Semender ve Tungsten hariç.7 yada 8 gaf girdim.Ben o zaman aynı şekil item almaya devam edebileceğim.Bu çok güzel haber boş yere parlatmamış olacağım silahı dediğinize göre
DavidBeckham yazdı: ↑25 Şub 2018 16:27Merhaba arkadaşlar.Eminönü sunucusunda oynamakta olan 49 Level bir büyücüyüm.Çemberlitaş itemi olarak sahip olduğum tek item Kıyamet Asa.Hasarım Nuc kolye+yüzük ve fizik gözlük olmadan,bir de fizik ceket olmadan 1045.Sizce kıyamet asa mı parlatmalı mıyım ? Sizlere danışmak istedim.Aklımda bir kaç soru var;
1-) 56 Level'den sonra asanın bir özelliği kalmayacak.
2-)Çemberlitaş itemim olarak tek itemim malumunuz hasardan dolayı pek iş yapamadığım gerekçesi ile alınamıyorum.(tılsım yok )
3-)Karaköyde parlatmadan bir iş yapamam.Gerçi şu anda parlatmadan çok iş yapamam.
3-) Karaköy'ün ne zaman geleceği belli de değil.O sürece kadar parlatmadan yapılır mı ?
Ya aslında bu soruların ortak amacı ÇT girebilmek Çok sıkıldım oyunda boş boş gezinmekten.Sırf tılsım olayına kurulmuş bütün mantık.Halbuki 7 gaf attım.Oynamasınıda biliyorum Sizce parlatmalı mıyım ? Sebepleri ile yazmanızı rica ediyorum.
Bence parlatma Beta yı indir orda oyna he full karakterlerle oynayarak biraz hevesinide almış olursun. Çemberlitaş mevzusunada gelince eğer eminönünde oynuyorsan eskisi gibi düz gaffae grubu kurarak gaffar a gidebilirisn. Sonuçta tılsımsız bir çok büyücü var.
ÖZHANBEY DrÖZHAN ÖZHAN Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Açık beta testinde umut bize tam set veriyordu ve bu setlerde ki asalarda parlaktı. Çemberlitaştan ve diğer grup bölgelerinden eksikler varsa asa parlatılabilir. Hasarın yükselmesi için.