Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?

Mesaj gönderen makmeden »

Cidden bu ne kadar mantıklı? İlk vuran gruba açık bölge patronunun eşya atması kadar saçma bir şey olamaz. Bu sistem tamamen değiştirilmeli.

1. önerdiğim sistemde, örneğin patronun hiddet kazandığı 50 kişi var. Şifacının çemberinden, savaşçının narasından, vuruşundan, büyücünün büyülerinden vs vs.
Şans sistemi burada yine devreye girip 50 kişiden 5 kişiye veya 10 kişiye torba atmalı. Bu sayede kaçırmalarında bir nebze önüne geçilmiş olacaktır.

2. sistemde ise yine nadide ve şaheser reçeteleri belirli NPClerde satılabilir. Örneğin Agop, Demirci Dilek, Demirci Rüstem vs.

Mevcut sistem ortalığı çok karıştıracak ve Arz Lodos çekişmesi değil daha farklı durumlar ortaya çıkacaktır. 3 canda Nara atıp kaçıranlar her zaman mevcut olacaktır. Kimse saatlerce verdiği emeğin kendini troll sanan bir tane lise akıllı çocuk yüzünden heba olmasını istemez. Şimdi 2 arkadaş gelip açık bölge istiyordunuz ne oldu? demesin. Bunu demeden önce 49 level ve öncesi patron yaratıklarda durum nasılmış onu öğrensin.

Grup bölgesi şans ve torba sistemi açık bir bölgeye entegre edilemez. Bu İstanbul Kıyamet Vakti'ne terstir. Her şeyi tekelleştirir ve büyük bir kaos ortamı yaratır. İstenen ortam klan savaşlarının olduğu ortamdır. Patronu 3 canda kaçıranların olduğu ortam değil.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bu sistem kader mühürlerinde var mantıklı +1
Resim
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

İşte benim kafamdan bir arkadaşım çıktı bu nasıl bir mantık çözülmesi imkamsız bunu yapıyorlarsa buna bir önlem almaları gerekirdi ancak hiç bir değişiklik yok ve inşaallah önemli eşyalar hakir gibi şeflerden düşmüyordur aksi takdirde hakirde kaos olur ve herkese yeni bölgede hakir de eşalarda haram olur gider.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Parlementxx yazdı: 24 Şub 2018 22:52 Bu sistem kader mühürlerinde var mantıklı +1
Kader mühürlerinde olan bir sistem.Olması gereken bu fakat şuana kadar o kadar isteğe rağmen somut bir adım atmayan yönetimin bunu yapacağını (yapabileceğini daha doğru olur) düşünmüyorum.
Singleplayer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Singleplayer »

1. Sistemine biraz ekleme yapmak istiyorum.En çok hasar veren 10 kişiye(bu sayıda oynama yapılabilir) Şans sistemine göre torba atılsın.Çünkü sen kesim yaparken yoldan geçen biri 2 buz atıp oturabilir seninle aynı şans yüzdesine sahip olmasını istemezsin herhalde
Felurian
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Felurian »

İkv hakir= knight felankor
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heiseb »

Singleplayer yazdı: 24 Şub 2018 23:04 1. Sistemine biraz ekleme yapmak istiyorum.En çok hasar veren 10 kişiye(bu sayıda oynama yapılabilir) Şans sistemine göre torba atılsın.Çünkü sen kesim yaparken yoldan geçen biri 2 buz atıp oturabilir seninle aynı şans yüzdesine sahip olmasını istemezsin herhalde
aynı şeyi düşünmüştüm ama hiçbir şeyi beğenmiyor gibi görünmek istemedim. bunun daha beteri geldi ama benim aklıma. şifacı karakterini sabah bir koyarlar makroyu bir açarlar yaptığı tek şey çember açıp hiddet toplamak olur.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Keşke değiştirseler ama sanmıyorum.Şu an büyük loncaların işine yarıyor bu ortam.

1.madde : Kesinlikle olmalı ve yapması çok zor bir şey olmasa gerek.Hem yardımlaşma bir nebze artar çünkü maalesef "banane bana düşmeyecek neden vurayım" kafasında olan çok kişi var.Onlarda en çok hasarı ben vereyim de bir şeyler düşsün diye vuracaklardır.Hani bir boss'u da sürekli kesip dururken paylaşmakta zor.

2.madde : Bunu yapacaklarını sanmıyorum zaten bu bence olmamalı.

3.Ben haritada daha çok boss olmasını beklerdim.Bunlar ufak bosslar ve haritada rastgele yerlerde rastgele zamanlarda çıkacaklar.Ve şansa bağlı reçete atacaklar.Harita çok büyük olacak dedikleri için çok sayıda boss bekliyordum.

4.Hiçbiri olmuyorsa en azından şu hiddet olayını sadece ilk vuran grup için yapsınlar.Dışardan atılan naralar hiddet yaratmasa.

5.Açık bölge istedik evet geldi ama bu bölgede kolay kolay bireysel takılamazsınız.Hadi gruplaşıp belli görevleri yaptınız ama ya bosslar ? Olay zaten bosslarda ama bir kaç tane boss var.Bari bu bossların grup bölgesinde olan versiyonu olsaydı da yine grup bölgesine girip kesseydik.En azından kesseydik yani.Grup bölgesi yok diye sevinelim mi yoksa işler grup bölgesinden daha da zorlaştığı için üzülelim mi ? Her yer kaos.

Hani Gorgar demişti ya "dehşete düştün değil mi?" aklıma o yazı geldi.Açıkçası bölge güzel , ilk girdiğimde çok beğendim.Ama üzerinde düşündükçe soğudum ve uğraşasım gelmedi.Yine de ellerine sağlık güzel bir bölge yapmışlar sadece bazı şeyler biraz oyuncuya eziyet eder tarzda.Değiştirme şansları var ama bu yazılanlara kulak verirler mi ? Bekleyip göreceğiz.
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen makmeden »

Singleplayer yazdı: 24 Şub 2018 23:04 1. Sistemine biraz ekleme yapmak istiyorum.En çok hasar veren 10 kişiye(bu sayıda oynama yapılabilir) Şans sistemine göre torba atılsın.Çünkü sen kesim yaparken yoldan geçen biri 2 buz atıp oturabilir seninle aynı şans yüzdesine sahip olmasını istemezsin herhalde
En çok hasar veren dersek şifacı ve savaşçı sınıfını elimizin tersiyle köşeye iteriz. Büyücü olmama rağmen böyle bir şey asla istemem. Şifacı ve savaşçı bizim gibi anlık hasarı yüksek sınıflar değil.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Bu sistem böyle devam ederse cidden çok sıkıntılı,birçok kişi bu sistem yüzünden bırakacaktır. Şahsen bende ilk boss kesildiğinde, item attığını görünce cidden soğudum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön