Taktik verebilecek kişiler bekleniyor :) ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
FarukBey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Taktik verebilecek kişiler bekleniyor :) ?

Mesaj gönderen FarukBey »

Arkadaşlar bu dediklerim belki size birazcık saçma gelebilir.Yani saçmalıktan ziyade gereksiz de gelebilir.Oyunu severek oynuyorum,hesabımı nasıl fulleyebilirim yani artık herkes m1 m2 3 gibi tılsımlar istiyor gaffar için,gerçi gelen karaköy de bunlara ihtiyaç olmayacak gaffar eşyalarının etkisi 55 den sonra düşüyor ama benim soracağım şu nasıl hızlı şekilde para kasabilirim hesabımda plus ve yeterli derece de akçe bulunmakta yani marketten bişey alıp oyun içinde kasma şansımız var mı mesela maden çok uğraştırıcı bir süreç daha kısa yoldan arıyorum sonuçlar,kimileri akçe sat diyecek ama o da telif içerdiğin öyle bir şey yapamam,illegal yollara gidemem.Bana tavsiye verebilecek kişileri bekliyorum... :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Elanie
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Muckthesystem

Re: Taktik verebilecek kişiler bekleniyor :) ?

Mesaj gönderen Elanie »

Kısa yollu para kazanmak için 2 seçeneğin var ; Ya emek verip vakit harcayacaksın ya da nakit verip akçe ile kondrit çekip satacaksın. Başka legal yolu yok.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

hasarın varsa gidiyorsun yeraltına cinlerin oraya torba kasıyorsun. Saatte 2 milyonun var en az. Maden çekmek bana çok zahmetli ve sıkıcı geliyor ama maden çekersen belki 1 saatte çekeceğin tek maden sana 5 milyon da kazandırbilir. Para kazanma şekli tamamen oyuncuya bağlı bir şey. Hangisi sana daha cazip geliyorsa onu yap.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Kardeş paran varsa kondrit cekip satiyosun zengin oluyosun olay bu paran yoksada yeraltina iniyosun dusen zırhlari satiyosun baska bi yol yok
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hala grup bölgesini dert edenler için, aynı bölgelerin grup olmayanı geldi. Ayrıca holde 55 kadar olabilirsin, ardından tılsımın olmasa bile elindeki eşyalarla milis falan keserek yeni eşyalardan düşürebilirsin. Çemberlitaş'tan daha rahat olur.

Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

TOLGARDA yazdı: 24 Şub 2018 14:16 Hala grup bölgesini dert edenler için, aynı bölgelerin grup olmayanı geldi. Ayrıca holde 55 kadar olabilirsin, ardından tılsımın olmasa bile elindeki eşyalarla milis falan keserek yeni eşyalardan düşürebilirsin. Çemberlitaş'tan daha rahat olur.

holde kasılmayı denedin mi 52-53 levelde ? 1000 den fazla yaratık kesmen gerekiyor 52 levelden 53 olabilmek için
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Bubyo yazdı: 24 Şub 2018 14:17
TOLGARDA yazdı: 24 Şub 2018 14:16 Hala grup bölgesini dert edenler için, aynı bölgelerin grup olmayanı geldi. Ayrıca holde 55 kadar olabilirsin, ardından tılsımın olmasa bile elindeki eşyalarla milis falan keserek yeni eşyalardan düşürebilirsin. Çemberlitaş'tan daha rahat olur.

holde kasılmayı denedin mi 52-53 levelde ? 1000 den fazla yaratık kesmen gerekiyor 52 levelden 53 olabilmek için
Ben hala hole girdiğimde oyundan atıyor. Girdim ama hiç örümcekleri göremedim.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Grup bölgesinin herkese açık halleri torba atmıyor.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

yun1010 yazdı: 24 Şub 2018 14:26 Grup bölgesinin herkese açık halleri torba atmıyor.
CİDDİ MİSİN
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

TOLGARDA yazdı: 24 Şub 2018 14:29
yun1010 yazdı: 24 Şub 2018 14:26 Grup bölgesinin herkese açık halleri torba atmıyor.
CİDDİ MİSİN
Kesinlikle.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön