Hakir bizi FAKIR etti
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hakir bizi FAKIR etti
Arkadaslar koordinasyonlu bir ekip olusturamadik herkes kafasina gore hakiri cekip dusecek ne varsa kendisine dussun pesindeydi(gecici bir karakter kullaniyoruz halbuki ) bir kaos ortami oldu hakir artik sunucularimiza kaldi...
Lothbrokş
Re: Hakir bizi FAKIR etti
Düşünün, sadece savaşcı oynuyorsunuz,sıgınaklara giremiyorsun,migrata giremiyorsun,çemberlitaşa giremiyorsun,sistem düzelir elbet derken karaköyde 40 büyücünün yanında 3 şifacı 1 tane savaşcı gördüm bunun sonu nereye gidecek acaba?
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
Karakoy de savascilarda cok guzel hasarlar verebiliyor hakirin buyuk buyucunun 6 buyucu ile kesilecegini dusunmuyosun umarim su an icin hersey dengeli gorunuyor kendi sunucuna gidince herkes buyucu gelmeyecek (mesala ben )
Lothbrokş
Her karakterin kendine özgü ayrı ayrı özellikleri var. Kesim metodu bulunur ve bir şekilde halledilir. Büyücüler savaşçının çıkardığı anlık hasardan daha fazla hasar çıkardığı için kesimlerde ön planda oluyorlar bu normal bir şey. Ben hiç holde depar atarak maden çeken büyücü görmedim mesela. Bunu yapan tank savaşçılar oluyor. Şimdi ise gerçekten hem canları hem hasarları ile holde tek başına idare edebilir bir sınıf olmuş. Test sunucusunda herkes deneme amaçlı büyücü açtı bu normal ama normal sunuculara geçildiğinde durum böyle olmayacak. Eminim bol bol ofansif savaşçıları bölgede görecez.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
Kesinlikle katiliyorum mesala ben en cok zevk aldigim savascimi kasacagim buyucu benim icin 3.planda oldu her zaman.makmeden yazdı: ↑23 Şub 2018 22:41 Her karakterin kendine özgü ayrı ayrı özellikleri var. Kesim metodu bulunur ve bir şekilde halledilir. Büyücüler savaşçının çıkardığı anlık hasardan daha fazla hasar çıkardığı için kesimlerde ön planda oluyorlar bu normal bir şey. Ben hiç holde depar atarak maden çeken büyücü görmedim mesela. Bunu yapan tank savaşçılar oluyor. Şimdi ise gerçekten hem canları hem hasarları ile holde tek başına idare edebilir bir sınıf olmuş. Test sunucusunda herkes deneme amaçlı büyücü açtı bu normal ama normal sunuculara geçildiğinde durum böyle olmayacak. Eminim bol bol ofansif savaşçıları bölgede görecez.
Lothbrokş
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Bu tarz görevler (Kadim, Dev Ana, vb..) genellikle "Ben kazanayım." modundaki insanları cezbediyor.
Sunucuda da gördüm. O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ki insanlar düşecek şaheserler ilk bende olsun demeye başladı.
Dolayısıyla siz ne kadar koordine de olsanız o şef ke-sil-mez. Amacım motivasyon bozmak değil ama nerede olduğumuzu da unutmayalım.
Şunu da eklemek istiyorum ki; Bir çok şef kestik beta sunucularında. Kraliçe Tırtıl, Büyük Büyücü falan. Her seferinde ilk kesen grup koşa koşa kaçmaya devam etti. Dolayısıyla sonrasındaki insanlar yeni görevleri alamadı ve Hakir gibi şeflerin görevlerinden geri kaldı.
Ya sözünüzde durun insanlar size yardım ettikten sonra siz de onlara yardım edin ya da bu işlere hiç girmeyin. Bırakın komple beta bitsin, tam sürümde loncanızla kesiyorsanız kesin.
Son olarak bölge kanalında "Şu nerede, bu nereden düşer?" gibi soruları sormaktan vazgeçin. Bütün görevlerin açıklamalarında neyin, nereden düştüğü ve nerede olduğu zaten yazıyor. "Şunu kesemiyoruz çok insan var." diyorsunuz. Haritayı bi' dolaşın.
O yaratıklardan bir sürü dolu (Tüneller hariç.).
Sunucuda da gördüm. O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ki insanlar düşecek şaheserler ilk bende olsun demeye başladı.
Dolayısıyla siz ne kadar koordine de olsanız o şef ke-sil-mez. Amacım motivasyon bozmak değil ama nerede olduğumuzu da unutmayalım.
Şunu da eklemek istiyorum ki; Bir çok şef kestik beta sunucularında. Kraliçe Tırtıl, Büyük Büyücü falan. Her seferinde ilk kesen grup koşa koşa kaçmaya devam etti. Dolayısıyla sonrasındaki insanlar yeni görevleri alamadı ve Hakir gibi şeflerin görevlerinden geri kaldı.
Ya sözünüzde durun insanlar size yardım ettikten sonra siz de onlara yardım edin ya da bu işlere hiç girmeyin. Bırakın komple beta bitsin, tam sürümde loncanızla kesiyorsanız kesin.
Son olarak bölge kanalında "Şu nerede, bu nereden düşer?" gibi soruları sormaktan vazgeçin. Bütün görevlerin açıklamalarında neyin, nereden düştüğü ve nerede olduğu zaten yazıyor. "Şunu kesemiyoruz çok insan var." diyorsunuz. Haritayı bi' dolaşın.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Şimdiden oluşturdukları hırsa bakar mısınız, şaka gibi. Şahsen ben bilerek girmiyorum.
kedi
O degilde hakirin konuşması camide imamın vaaz vermesine benziyor 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Tank gelseydim keserdik adamlarda 45 k can var 5 tane yaratigin arasina girip hs+sars kombosu yapmaya korkuyorlar.

Neyin nerede olduğu bazı görevlerde yazmıyor bulman gerekiyor.HollyShit yazdı: ↑23 Şub 2018 22:52 Bu tarz görevler (Kadim, Dev Ana, vb..) genellikle "Ben kazanayım." modundaki insanları cezbediyor.
Everything is about math just math