Hakir bizi FAKIR etti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Hakir bizi FAKIR etti

Mesaj gönderen Lothbrok »

Arkadaslar koordinasyonlu bir ekip olusturamadik herkes kafasina gore hakiri cekip dusecek ne varsa kendisine dussun pesindeydi(gecici bir karakter kullaniyoruz halbuki ) bir kaos ortami oldu hakir artik sunucularimiza kaldi...
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
onur2748
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Hakir bizi FAKIR etti

Mesaj gönderen onur2748 »

Düşünün, sadece savaşcı oynuyorsunuz,sıgınaklara giremiyorsun,migrata giremiyorsun,çemberlitaşa giremiyorsun,sistem düzelir elbet derken karaköyde 40 büyücünün yanında 3 şifacı 1 tane savaşcı gördüm bunun sonu nereye gidecek acaba?
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

onur2748 yazdı: 23 Şub 2018 22:33 Düşünün, sadece savaşcı oynuyorsunuz,sıgınaklara giremiyorsun,migrata giremiyorsun,çemberlitaşa giremiyorsun,sistem düzelir elbet derken karaköyde 40 büyücünün yanında 3 şifacı 1 tane savaşcı gördüm bunun sonu nereye gidecek acaba?
Karakoy de savascilarda cok guzel hasarlar verebiliyor hakirin buyuk buyucunun 6 buyucu ile kesilecegini dusunmuyosun umarim su an icin hersey dengeli gorunuyor kendi sunucuna gidince herkes buyucu gelmeyecek (mesala ben )
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen makmeden »

Her karakterin kendine özgü ayrı ayrı özellikleri var. Kesim metodu bulunur ve bir şekilde halledilir. Büyücüler savaşçının çıkardığı anlık hasardan daha fazla hasar çıkardığı için kesimlerde ön planda oluyorlar bu normal bir şey. Ben hiç holde depar atarak maden çeken büyücü görmedim mesela. Bunu yapan tank savaşçılar oluyor. Şimdi ise gerçekten hem canları hem hasarları ile holde tek başına idare edebilir bir sınıf olmuş. Test sunucusunda herkes deneme amaçlı büyücü açtı bu normal ama normal sunuculara geçildiğinde durum böyle olmayacak. Eminim bol bol ofansif savaşçıları bölgede görecez.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

makmeden yazdı: 23 Şub 2018 22:41 Her karakterin kendine özgü ayrı ayrı özellikleri var. Kesim metodu bulunur ve bir şekilde halledilir. Büyücüler savaşçının çıkardığı anlık hasardan daha fazla hasar çıkardığı için kesimlerde ön planda oluyorlar bu normal bir şey. Ben hiç holde depar atarak maden çeken büyücü görmedim mesela. Bunu yapan tank savaşçılar oluyor. Şimdi ise gerçekten hem canları hem hasarları ile holde tek başına idare edebilir bir sınıf olmuş. Test sunucusunda herkes deneme amaçlı büyücü açtı bu normal ama normal sunuculara geçildiğinde durum böyle olmayacak. Eminim bol bol ofansif savaşçıları bölgede görecez.
Kesinlikle katiliyorum mesala ben en cok zevk aldigim savascimi kasacagim buyucu benim icin 3.planda oldu her zaman.
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

Bu tarz görevler (Kadim, Dev Ana, vb..) genellikle "Ben kazanayım." modundaki insanları cezbediyor.

Sunucuda da gördüm. O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ki insanlar düşecek şaheserler ilk bende olsun demeye başladı.
Dolayısıyla siz ne kadar koordine de olsanız o şef ke-sil-mez. Amacım motivasyon bozmak değil ama nerede olduğumuzu da unutmayalım.

Şunu da eklemek istiyorum ki; Bir çok şef kestik beta sunucularında. Kraliçe Tırtıl, Büyük Büyücü falan. Her seferinde ilk kesen grup koşa koşa kaçmaya devam etti. Dolayısıyla sonrasındaki insanlar yeni görevleri alamadı ve Hakir gibi şeflerin görevlerinden geri kaldı.

Ya sözünüzde durun insanlar size yardım ettikten sonra siz de onlara yardım edin ya da bu işlere hiç girmeyin. Bırakın komple beta bitsin, tam sürümde loncanızla kesiyorsanız kesin.

Son olarak bölge kanalında "Şu nerede, bu nereden düşer?" gibi soruları sormaktan vazgeçin. Bütün görevlerin açıklamalarında neyin, nereden düştüğü ve nerede olduğu zaten yazıyor. "Şunu kesemiyoruz çok insan var." diyorsunuz. Haritayı bi' dolaşın.
O yaratıklardan bir sürü dolu (Tüneller hariç.).
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Şimdiden oluşturdukları hırsa bakar mısınız, şaka gibi. Şahsen ben bilerek girmiyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

O degilde hakirin konuşması camide imamın vaaz vermesine benziyor :grinning:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Tank gelseydim keserdik adamlarda 45 k can var 5 tane yaratigin arasina girip hs+sars kombosu yapmaya korkuyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

HollyShit yazdı: 23 Şub 2018 22:52 Bu tarz görevler (Kadim, Dev Ana, vb..) genellikle "Ben kazanayım." modundaki insanları cezbediyor.

Sunucuda da gördüm. O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ki insanlar düşecek şaheserler ilk bende olsun demeye başladı.
Dolayısıyla siz ne kadar koordine de olsanız o şef ke-sil-mez. Amacım motivasyon bozmak değil ama nerede olduğumuzu da unutmayalım.

Şunu da eklemek istiyorum ki; Bir çok şef kestik beta sunucularında. Kraliçe Tırtıl, Büyük Büyücü falan. Her seferinde ilk kesen grup koşa koşa kaçmaya devam etti. Dolayısıyla sonrasındaki insanlar yeni görevleri alamadı ve Hakir gibi şeflerin görevlerinden geri kaldı.

Ya sözünüzde durun insanlar size yardım ettikten sonra siz de onlara yardım edin ya da bu işlere hiç girmeyin. Bırakın komple beta bitsin, tam sürümde loncanızla kesiyorsanız kesin.

Son olarak bölge kanalında "Şu nerede, bu nereden düşer?" gibi soruları sormaktan vazgeçin. Bütün görevlerin açıklamalarında neyin, nereden düştüğü ve nerede olduğu zaten yazıyor. "Şunu kesemiyoruz çok insan var." diyorsunuz. Haritayı bi' dolaşın.
O yaratıklardan bir sürü dolu (Tüneller hariç.).
Neyin nerede olduğu bazı görevlerde yazmıyor bulman gerekiyor.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön