1-) Bölge çok büyük. (Küçük diyeni de var) (Bombalar vs.)
2-) Efsunlar eskiyor bütün emekler boşa gitti.
3-) Her slotta bir sürü insan var biz nasıl yaratık keseceğiz.
4-) Yeni reçetelerde eski madenler çok az depolar boşa mı gitti.
5-) Görevleri bulamıyoruz, görev listesi verin.
6-) Yaratıklar çok güçlü, nasıl kasılacağız.
7-) Çok fazla ayrıntı gelmiş hepsini nasıl kavrayalım.
8 -) Yeni itemleri elde etmesi çok zor.
İsyan edilen konular genellikle böyle. E hocam Moba veya FPS oyun oynamıyoruz. Adı üzerinde MMORPG yani gerçek zamanlı rol yapma oyunu. Bu oyun yıllardır grup bölgeleriyle MMORPG metasından uzaklaşmış olsa da olması gereken bu. Şimdi üstteki maddelere kendimce cevap vereyim.
1-) Bölge bence gayet yeterli büyüklükte. Hatta daha büyük olsa bile olurmuş. Açık bölge dediğin böyle olur. Bomba ayrıntıları falan da gayet iyi olmuş. İyi alıştınız karakteri lodos sancağa bırakıp bütün gün boş yapmaya.
2-) Bütün emekler boşa gitti lafına hastayım. Birader senin o emeğin 6 yıldır iş görüyor. Ki bu bölgede de farkettiysen full karakterin yoksa kasılamazsın. Yani emeğin boşa falan gitmedi rahat ol. Boş karakterle Karaköy'de anca volta atarsın.
3-) MMROPG'nin olayı budur. Kalabalığı özledik diyordunuz alın size kalabalık. Zamanında bir madenin çevresinde sırayla maden çekiyorduk şimdi de anlaşın slotları bölüşün.
4-) Bu da tam bomba. Yahu oyuna Karaköy gelince oyun sadece Karaköy'den mi ibaret oldu. Belki ilerde tekrar iş yapacak madenler. Veya Karaköy geldi diye eski üretimleri yapmayacak mı insanlar? Oyunda üzeri dizili olmayan bir sürü insan var hala. Karaköy de tutunabilmek için üzerlerini fullemeleri gerek.
5-) Yok kardeşim. Ben istemiyorum. İşin gizeminden zevk almaya bakın. Karakteri 59 yapıp boşa çıkınca ağlıyorsunuz sonra. Paşa paşa keşfederek yapılacak o görevler. Yeni görev keşfetmenin hazzını alamıyorsanız oynamayın bence.
6-) Yaratıklar güçlü olacak. Güçlü olacak ki sonra Y2 yi takan 1 gecede 40 lvl atlamasın. Ne kadar güçlü yaratık o kadar strateji ve iş birliği.
7-) Yine işin zevkini alamayıp kolaya kaçan arkadaşlardan bir argüman. Hocaaaaaaam. İşin zevki ordaaaa. Fitamin diyorum. Kabuğuyla ye.
8 -) Kardeşim sabahtan beri bi ton şey söyledim. Bunun da cevabını kendin ver.