Evet arkadaşlar az önce karakterim 55. seviyeye ulaşmış bulunuyor. Emeği geçen loncam Mekanik'e ve slot kesimlerinde grubumda bulunmuş tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Karakter penceresinden hasarın azalmasına bakabilirsiniz.
Not: Buz gözlüğü kasada bırakmıştım, maksimum hasarı gözlüksüz full sıfır kelvin set olarak baz alın.
Normalde 2331 olması gereken hasar 55. seviyeden itibaren 1865'e düşüyor. Yani %20'lik bir düşüş söz konusu. Muhtemelen 59 olduğumuzda üzerimizdekiler hiç etki etmeyecek.
Bende buna benzer bir konu açacaktım 55 seviyeyi geçen herkes artık resmen ezik gibi olacaktır ve yaratık kesmek çok daha zor olacaktır. 49 sv daha çok hasar verecektir. Yani asıl oyun 55 seviyeden sonra zorlaşacak
ÖZHANBEY DrÖZHAN ÖZHAN Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Açık beta 2 de Adı:esperancee idi, ikindi vakti, bi 59 gördüm, hiçbir şekilde de üstünde ne yönetici ne gm ne lonca üyesi olduğu yazmıyordu. Yüzde 90 yöneticiydi yine..
turkoxHAMSTER yazdı: ↑23 Şub 2018 03:23
Gözlükle beraber hasar bu: 1865
Normalde 2331 olması gereken hasar 55. seviyeden itibaren 1865'e düşüyor. Yani %20'lik bir düşüş söz konusu. Muhtemelen 59 olduğumuzda üzerimizdekiler hiç etki etmeyecek.
O degilde direnc siniri 600 olmasaydi buyuculer yeni canlariyla gaffara tank giderlerdi.