Yöneticiler Oyuncuların Toplu Oyuna Geri Dönmesi Nasılmı Olur? Anlatayım.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yöneticiler Oyuncuların Toplu Oyuna Geri Dönmesi Nasılmı Olur? Anlatayım.

Mesaj gönderen scorper »

Tüm yöneticiler kendileride farkındalar bu tılsım yüzünden çoğu kişinin oyunu bıraktığını şimdi ise yeni bi bölüm çıkaralım oyuna 1,2 yıl geri dönüş olsun sonra? tekrar aynı seviyeye gelir eminim.

Madem toplu geri dönüşümü istiyorlar şunu yapabilselerdi eğer oyunda ne tılsım hırsızı olurdu nede dolandırıcı olmazdı tılsım uğruna paralarını çaldıranlar,çarlarını verenler,kontörleri gidenler,akçelerini kaptıranlar.

Çünkü en büyük gelir kaynağınız bu evet.
Geri dönüşmü istiyorsunuz Bunu yapabilen bir babayiğit varsa yapsın.
Sen koy tüccara oyundaki tüm tılsımları hepsine tane 1m fiyat koy hepsine. Oyundaki herkes alabilsin o tüccardan herkesin olsun tılsımı ve herkes artık klandan yansıtıp durmasın zengin güçsüzü ayaklar altına almasın en azından ful olmayan çar kendi basına bişey yapabilsin ama yapamazlar :) sen bunu yap ölmüşün ruhu bile geri döner alayı tüm camia geri döner oyuna öyle bir hareket gelirki ikv tarihinde böyle kalabalık yaşanmaz. nokta abi nokta katılın katılmayın noktaaaaaa
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Yöneticiler Oyuncuların Toplu Oyuna Geri Dönmesi Nasılmı Olur? Anlatayım.

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sonra oyunda çaba göstermek diye bir şey kalmayıp herkes sıkılıp bıraksın
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

oyun ful tılsım üzerine oldu onu diyorum ben ne alaka herkesin ful tılsımı olsa oyunumu bırakır bu millet sence
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Yıllardır aynı sınıf çar kullanan insanlar var bu şey olursa adam başka sınıflarda açabilir bu sayede.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

İKV pvp server.

49 lvl başlangıç.
Tılsımlar tüccarda 1 lira.
Sınırsız plus.
Bedava kasa erişimi.
Bedava lonca lisansı.
da olsun mu? Ben bir tılsım için aylarca uğraş verdim sen diyorsun 1m yapacak babayiğit yok mu :unamused:
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Yıllarca tek sınıf oynayanlar var bu olsaydı eğer başka sınıflarıda bu sayede dizebilir bu sayede birden fazla sınıf çarları olabilir ve herkes oyuna döner.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Adamın dünya kadar tılsımı var oyunda yapılcak birşey kalmadı modunda ki öyle de.Oyunda diger online oyunlardaki gibi ne bir farklı güncel etkinlik,ne güncel günlük haftalık aylık görev,olay var.Oyunun sürekliliği,bir oyuncunun sürekli bir amacı hedef etmesi ile olur.Full Tılsım sahibi olmak,kpyi mareşal yapmak karakterin üzerini dizmek.Oyunda sadece 3 amaç mevcut.Mareşal yapmak artık daha kolay bol keseden anlaşmalı kpler derken oyunun kanadı ordan kırıldı zaten,adam neden savaşayım ki zaten anlaşmalıda 2 turda 1100 kp kazanıyorum meteorda 10 adam kesse anca 1000kp toplayabilecek ki karizmalı adamı bulacakta vs..Karakterin üzerini dizmeyi 3 bölgeye sınırlandırmışlar +1 koyup alın bunlada diger efsunları koyarsiniz demisler (eski item gorunumlu).Hani buda artik rutin bir is oldu,buda amactan cikacak seviyeye geldi.Kaldı tılsım.Eh güzel kardeşim,gecesini gündüzüne katıp 1 tılsım üretmek için çabalayan adamlar tanıyorum.Adam oyunda,neden çünkü amacı var.Sen simdi diyorsunki bence bu amacıda ortadan kaldıralım,sonra ne olucak hic dusundun mu?O gecesini gunduzune katip cabalayan adam oyun gunduz yarim saat gece yarim saat girer《 biraz eminonunde biraz meteorda azda sivriadada gelirse karaköydede savasayim, 3-5 adam kestim tamam yeter,birazda arkadas listeme bakayim 3-5 adamla muhabbet edeyim oda tamam ee simdi napicam ben?》durumuna gelecek.Bu senin önerin,magaza kapatılacagi zaman kalan malların elden cikarilmasi gibi,cope gidecegine zararlada olsa satmaktir.Yani bu dedigin ancak ve ancak oyunun kapanmasına 1-2 ay kala yapılabilir ki yönetimin jesti olarak oda fakat o günleri burada kimse görmek istemez.Velhasıl kelam,aman diyim böyle birşey yapmasınlar.
Göster
Zengin biri falanda değilim.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
BJERQSEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Full Magazine

Mesaj gönderen BJERQSEN »

Eğer söylediklerin olursa ki olmaz bu oyunu oynayan adam kalmazn o ne öyle metin2pvp gibi cidden çok saçmalamışsın bilader
ŞAHMERANb
einePİSTOLE
bjeRqsen

FULL MAGAZİNE

ÖMER FARUK SÜRER
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

BJERQSEN yazdı: 17 Şub 2018 02:11 Eğer söylediklerin olursa ki olmaz bu oyunu oynayan adam kalmazn o ne öyle metin2pvp gibi cidden çok saçmalamışsın bilader
+1
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

scorper yazdı: 17 Şub 2018 00:41 Tüm yöneticiler kendileride farkındalar bu tılsım yüzünden çoğu kişinin oyunu bıraktığını şimdi ise yeni bi bölüm çıkaralım oyuna 1,2 yıl geri dönüş olsun sonra? tekrar aynı seviyeye gelir eminim.

Madem toplu geri dönüşümü istiyorlar şunu yapabilselerdi eğer oyunda ne tılsım hırsızı olurdu nede dolandırıcı olmazdı tılsım uğruna paralarını çaldıranlar,çarlarını verenler,kontörleri gidenler,akçelerini kaptıranlar.

Çünkü en büyük gelir kaynağınız bu evet.
Geri dönüşmü istiyorsunuz Bunu yapabilen bir babayiğit varsa yapsın.
Sen koy tüccara oyundaki tüm tılsımları hepsine tane 1m fiyat koy hepsine. Oyundaki herkes alabilsin o tüccardan herkesin olsun tılsımı ve herkes artık klandan yansıtıp durmasın zengin güçsüzü ayaklar altına almasın en azından ful olmayan çar kendi basına bişey yapabilsin ama yapamazlar :) sen bunu yap ölmüşün ruhu bile geri döner alayı tüm camia geri döner oyuna öyle bir hareket gelirki ikv tarihinde böyle kalabalık yaşanmaz. nokta abi nokta katılın katılmayın noktaaaaaa
Binlerce akçe harcayıp kondrit alanlar.
Saatlerce günlerce maden cekerek veya örümcek akrep keserek para kasanlar tanıyorum 2 ay da sürse o y2 tılsımını ürettiler.
Sonra ırklara gittiler ,saate gittiler arzlarla kapıştılar xenotim düşürücem diye.
Bu kadar zorluk içinde bu tılsımları üreten oyuncuların hakkı ne olacak. Resmen küfür ediyorsun onlara.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön