Uzun bir süredir düşündüğüm fakat üşendiğimden dolayı konusunu açmadığım bir forum oyunuyla karşınızdayım. Oyunumuzun adı "Burası Neresi?". Bir kişi oyundaki bir bölgeyi tarif edecek ya da kordinatlarını verecek. Yeri doğru bir şekilde bilen birisi oranın fotoğrafını atıp yeni bir yer söyleyecek.
Örnek:
Göster
X Kişisi: Sanki yeniden doğmuş gibiyim. Hiç bir şeyim yok! Yaşlı bir adam beni kendisine çağırıyor.
Y Kişisi:
Y Kişisi: Çicek bile açmayan bir yerde bir sürü kadın buraya toplanmış. Acaba gülüşleriyle buralarda çiçekler açar mı?
İlk tarifi ben vereyim. Sessiz ve sakin, tam emekli yeri. Ah bir de şu yokuşu olmasa!
Esadullah yazdı: ↑14 Şub 2018 01:47
Çok güzel düşünmüşsün velakin bu konu taşınır ayırca biraz iş istediği için fazla katılım sağlayacağını sanmıyorum Robot
Olsun. En azından denemiş olurum.
Seven yazdı: ↑14 Şub 2018 02:19Dediğin yer Çınaraltı hissini uyandırdı.
İpucu : Yıkıntıların arasındaki bu tuhaf cisimde nedir ? Sanki daha önce gördüğüm bir şeyi anımsatıyor.Yaratığın sesi çok yakından geliyor şu şeyin arkasında olmalı...
İpucu: Delilerin sesi hala kulaklarımda, kıyafetleri eskimiş bir kadın benden ateş istiyor. Sigarasını yakarken ranzanin altından 3-4 yaşlarında bir velet elimdeki silahın oyuncak olup olmadığını soruyor.
Tekrar aynı ipucunu yazıyorum cevap solucanın mekanı değil.
İpucu : Yıkıntıların arasındaki bu tuhaf cisimde nedir ? Sanki daha önce gördüğüm bir şeyi anımsatıyor.Yaratığın sesi çok yakından geliyor şu şeyin arkasında olmalı...
Tekrar aynı ipucunu yazıyorum cevap solucanın mekanı değil.
Kadim yolunun sonunda solda kalan örs.
İpucu: sırtını camiiye ver dümdüz git karşına kapısında küçük afişler asılı bir kapı göreceksin