Merhaba arkadaşlar ben oyunu bilgisayarıma kuracağım fakat ikv dowloader'dan oyun çok yavaş iniyor. kota sız 35Mbit indirme hızım var genede çok yavaş iniyor. Başka sitelerden birşeyler indirdim hız normalken ikv yavaş iniyor çözümü var mıdır?
NOT 5MBPS LE İNİYOR WİNDOWS 10
ikv çok yavaş iniyor
-
muhammedbytk2121
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Re: ikv çok yavaş iniyor
Aynı sayfada bulunan tek parça indire tıkla ve indir.
Aynen tek parça indirmem daha hızlı olucaktır.
Ben kendi kendimle aklım karışık..
TTNET'e sövenler gelmedenmuhammedbytk2121 yazdı: ↑13 Şub 2018 23:28 Merhaba arkadaşlar ben oyunu bilgisayarıma kuracağım fakat ikv dowloader'dan oyun çok yavaş iniyor. kota sız 35Mbit indirme hızım var genede çok yavaş iniyor. Başka sitelerden birşeyler indirdim hız normalken ikv yavaş iniyor çözümü var mıdır?
-
muhammedbytk2121
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
TTNET KULANMYORUM MLSFLadyGAGA yazdı: ↑13 Şub 2018 23:55TTNET'e sövenler gelmedenmuhammedbytk2121 yazdı: ↑13 Şub 2018 23:28 Merhaba arkadaşlar ben oyunu bilgisayarıma kuracağım fakat ikv dowloader'dan oyun çok yavaş iniyor. kota sız 35Mbit indirme hızım var genede çok yavaş iniyor. Başka sitelerden birşeyler indirdim hız normalken ikv yavaş iniyor çözümü var mıdır?
internet hızında etkiler onu kontrol et
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hatayla Karaköy Güncellemesi'ni indirme diye yavaş yavaş dosyalar inmiştir.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Ahahahaha aman download seker falanCankurtarann yazdı: ↑15 Şub 2018 09:23 Hatayla Karaköy Güncellemesi'ni indirme diye yavaş yavaş dosyalar inmiştir.![]()
![]()