Arkadaşlar Sancak da bulunan hesaplarımdan 2 tanesini sunucu değişikliği yapmak istiyorum
3 Sunucu arasında kaldım
Sizce hangisi daha mantılı olur.
Teşkilat Lodos
Beyazköşk Lodos
Eminönü Lodos
Sizce hangisi daha mantıklı...
Cevaplarınız benim için değerlidir.
bu arada kesin karar verdiğimde Sancak dan geçeceğim sunucuya aktarım yapmak isteyen olursa yardımcı olur.
Sunucu Değişikliği
Sunucu Değişikliği

Re: Sunucu Değişikliği
Eminönüne gelme dostum. Yeteri kadar mülteci(ben dahil) ile doldu zaten.
Yeni bölgede kesecek slot bulamamaktan korkuyorum. Eger bolge arz lodos savasina acik olursa bide o curcunayı sen düşün hayal et.
Plussuz hesaplara aksamlari zaten giremiyoruz. Aşırı yüklenme sonucu düşmeler oluyo sunucuda. Birde yeni bölge geldiginde sunucuda asıl oynayan playerlarda gelicek. Iyice tıkabasa oynariz artik.
Kisacasi Eminönünü Tavsiye etmem.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Eminönü gibi bir mekan düşün, kesinlikle arz ve lodos savaşları olacaktır.Niko34 yazdı: ↑13 Şub 2018 13:34
Eminönüne gelme dostum. Yeteri kadar mülteci(ben dahil) ile doldu zaten.
Yeni bölgede kesecek slot bulamamaktan korkuyorum. Eger bolge arz lodos savasina acik olursa bide o curcunayı sen düşün hayal et.
Plussuz hesaplara aksamlari zaten giremiyoruz. Aşırı yüklenme sonucu düşmeler oluyo sunucuda. Birde yeni bölge geldiginde sunucuda asıl oynayan playerlarda gelicek. Iyice tıkabasa oynariz artik.
Kisacasi Eminönünü Tavsiye etmem.
kedi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Tenha sunuculardan taşınma derim. Sunucular zaten boş, bir de göç olursa vay o sunucuların haline.
Eminönü hakkında arkadaş yazmış, haklı da.
Teşkilat sunucusunu tavsiye ederim. Oynadığım için biliyorum.
Eminönü hakkında arkadaş yazmış, haklı da.
Teşkilat sunucusunu tavsiye ederim. Oynadığım için biliyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Tılsım sunucusunu tavsiye ederim 
Eminonu gelme ne kadar velet varsa burda
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Eminönü dışında Heryere gitysfdzn yazdı: ↑13 Şub 2018 13:26 Arkadaşlar Sancak da bulunan hesaplarımdan 2 tanesini sunucu değişikliği yapmak istiyorum
3 Sunucu arasında kaldım
Teşkilat Lodos
Beyazköşk Lodos
Eminönü Lodos
bu arada kesin karar verdiğimde Sancak dan geçeceğim sunucuya aktarım yapmak isteyen olursa yardımcı olur.
İstanbul un Tarlabaşı semti gibi Eminönü sunucusu. Eskiden tertemizdi ama
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Güncelleme gelmeyecek olsa e.ö ye geç derdim ama güncelleme geleceğinden Sancakta kalmalısın diyorum.
İçimden bir ses yeni bölge çok büyük olmayacak diyor.
Eminönünde yeni bölgenin tadını çıkaramazsın.sancakta 20-30 kişi girer oyuna güncellemeyle. Güzel güzel oynarız.
İlla geçecem diyorsan beyazköşke falan geç. Eminönüne geçme.
İçimden bir ses yeni bölge çok büyük olmayacak diyor.
Eminönünde yeni bölgenin tadını çıkaramazsın.sancakta 20-30 kişi girer oyuna güncellemeyle. Güzel güzel oynarız.
İlla geçecem diyorsan beyazköşke falan geç. Eminönüne geçme.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- Baran78
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Eski bir Sancak oyuncusu olarak köşke gelebilirsin kardeşim, yardımcı olacağımdan Şüphen olmasınysfdzn yazdı: ↑13 Şub 2018 13:26 Arkadaşlar Sancak da bulunan hesaplarımdan 2 tanesini sunucu değişikliği yapmak istiyorum
3 Sunucu arasında kaldım
Teşkilat Lodos
Beyazköşk Lodos
Eminönü Lodos
https://www.youtube.com/watch?v=D_SiMU7Dyv0 Lonca konusunda ise sunucuya geldigin taktirde görüşür uygun görülürsen loncamıza teşrif edebilirsin.
Oyunun en berbat şimdi hakarette etmek istemiyorum yani 1 tane iyi insan olmaz mı şu sunucuda ya Eminönü sunucusunda 1 char açtım kasmak icin pişman oldum ya bir tane iyi insana rastlamadım 1 tane arkadaş görev yapıyorum yardımcı olmuyorlar tmm eyw ama gelipte ben kesmiyeyim görevi yapmiyayim diye kesmek nedir ya ama bunu 1 2 3 değil geneli yapıyor ve sürekli birbirine hakaret eden oyuncularla dolu aklı olan şu Eminönü sunucusunda durmaz ya ne kadar gereksiz oyuncu varsa Eminönü de galiba