Arkadaşlar maden listesine baktığımda 3. kademesi olan maden sayısı çok az bunların içerisinde başı çeken madenler
Elmas + Yeşil Elmas + Menekşe Elması
Mantar + Sinek mantarı + Ganoderma
Çıban otu + Çıban Çiçeği + 4 yapraklı yonca
vs vs.
Şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar
2m 2,5m 3m gibi rakamlardan bu madenleri alacaklarını yazıyorlar.
Kıllanmıyor değilim değil hani ya bunlar destek takımından bir tiyo aldı stok yapıyor yada şansa ben stok yapayım da degerlernir kesin mi diyor çözmeye çalışıyorum.
Eskilerden olarak 1 menekşe için aylarca uğraşan adamlar tanıyorum 10 m den menekşe zamanını hatırlıyorum ne oldu şimdi bu şekil de .
lonca artırıcı 2300 akçe şahsi artırıcı 1300 akçe 3600 akçeye yakın akçe al sonra yetmedi sabahtan akşama kadar hatta bazı günler akşamdan sabaha kadar maden çek sonra piyasa da çıksın arkadaşlar 2.2,5 3 m gibi rakamlardan toplasınlar
şimdi diyeceksiniz ki satma kardeşim biz satıyoruz yada satan var yada biz bu fiyata alıyoruz. kimseye bir lafım yok kimse yanlış anlamasın sadece durumun ne den böyle olduğu ile ilgili diğer sunuculardan da fikir almak amacı ile açmış olduğum bir başlıktır.
düşünceleriniz benim için çok değerlidir
saygı ve sevgi ile
Sancak
Elçarık
Menekşe + Ganoderma + Yonca
Menekşe + Ganoderma + Yonca

YSF - Elçarık

Re: Menekşe + Ganoderma + Yonca
mevcut arttırıcılarla çok sayıda birikmiş maden var zaten bu adam menekşeyi yüklü stoklasa zaten stoklayan çok kişi var öyle eskisi gibi etmez 40m 50m menekşe taş çatlasa 10m bence fazla kasmayın derim . 5 tane al kasanda bırak .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Şu piyasayı ayarlayanlar kim merak ediyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Dun e.o sunucusunda parlamnet duye biri 400 tane yonca satti 5 e kadar yukselen yoncayi 3.5 a dusurdu
En son Vehuu tarafından 13 Şub 2018 14:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Toplu satımda elbette indirimler olabilir ama piyasayı düşürmek bambaşka bir şey.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Ben sen o
Konuyu açan arkadaşa cevabım
Kızıl zümrüt sibiryalı şelit iridyum akik gibi 3. Kademe madenlerde var ne olacağını kimse kestiremez . Tüyo almışlarsa bilemem. Fakat kendin için 10 ar tane falan ayır. Sonuçta İkv senden kira fatura parası istrmiyor geçim derdin yok yani 8 10 t parası olanla hiç parası olmayanın farkı yok
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- Cpdanger
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: kabadayılar
stok herkes yapıyor, ama belirli bir maden çok zikredildiğinde altında birşey aranır hale geliyor her zaman. Menekşe zor çıkan maden olduğundan ve fiyatıda 4-5 m arasında gidip geldiği için stokta bulundurmak isteyen de haliyle olacaktır. Fiyat mekanizması arz-talep üzerinden yürüdüğünden (hidrojenin fiyatının max olduğu, menekşe elmasın 40-50m olduğu zamanlar) şuanki fiyatlarda stok yapmak gayet mantıklı. Zira hali hazırda bilinen bir reçete yok.
Yakın&uzak
Bana sorarsanız oyunda asıl biriken para bb3 reçetesi kimse çekmiyor,bayrakda çekmiyor peki noluyor bu paralar.Madenler yine az çok üretimde kullanılıyor paralar sadece para babalarında yeni bölge gelince en basit şeyin bile açılış fiyatı 100mden başlarsa şaşırmayın.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ben de anlamıyorum bu piyasa neye göre ayarlanıyor. Ayrıca yeni bölge madenleri kim bilir kaç m'den satılmaya başlanacak. Bence akçe fiyatları da piyasayı etkiliyor.
Dostum Beyazköşkte güncel piyasa şöyle.
Menekşe 2 - 3.5 m
Dört Yapraklı Yonca 1- 2 M
Ganoderma 4 - 5.5 M
Dostlar dünden beri oyuna girmedim. Piyasayı değiştirmediniz de mi?
Dostum Beyazköşkte güncel piyasa şöyle.
Menekşe 2 - 3.5 m
Dört Yapraklı Yonca 1- 2 M
Ganoderma 4 - 5.5 M
Dostlar dünden beri oyuna girmedim. Piyasayı değiştirmediniz de mi?