Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bir İKV Oyuncusuyum hemen hemen 2007 yılından beri oyunda var olmuş ara ara molalar versemde oyun sürüvenime devam etmiş hiç bir fuar ve etklinkileri kaçırmamış kendimi böyle bir oynun eğlencelerinden ve güzelliklerinden faydalanırken büyümüş buldum ve sürüvenime devam ettim.
İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncuları olarak belki bir çoğumuz hatırlar belki hatırlayamaz Compex Buluşmasından elinize alın İmza Günlerine ve Gamex fuarlarına kadar aslında ne güzeldir ki fotoğraflarına dahi baksak kanımız fıkır fıkır olur ve eski oyun keyfini ararız.
Compex fuarında Captain ATX Elinde mikrofonla ikv oyuncularına seslenmesinden tutun Gamex Fuarında Dağıtılan şahaser eşyalardan akçelere 3. Kadim tılsımlara kadar İstanbul İzmir Bursa Gazientep Ankara İmza günlerinde bile gönüllerin birlikte olması Teknosa Mağzalarında Plus paketlerin dağıtılması ve Bir hafta içerisinde İstanbuldaki tüm plus paketlerin bitmesine kadar cok güzel bir oyundu İKV
Belki bir çoğumuzun hala atamadığı Derindeki Sır,Çemberlitaş Kutuları ve İKV T-şörtleri vardır evlerimizde Düşünen posterleri ve bir çok dahası ama Gelin gelelim ki 2013'ten Bu yana İKV Oyuncularına verilen hiç bir değer dahi yoktu TAHA Kİ 12 EYLÜL 2017 TARİHİNDE Yeni Eklenti Paketini Kimler Yapıyor Başlığını Gorgar açana kadar Tabiki şu günlerde yeni bölgenin başlayacağımız güzel bir gün kadar yakın olması ikv oyuncularını sevindirmekte ama yetersizde kılmaktadır Çünkü İKV Oyuncuları kırğın,darğın ve bir o kadarda küskünler oyunlarına uzun zamanlar bekledikleri için ve bende içimi dökmek için böyle bir makale hazırlyıp paylaşmak istedim ki belki alt kısmına gelecek olan yorumlardan Sobee etkilenir yeni bölgenin yeni buluşmalara açmasına yol açar
DERSİMLİİ
İKV OYUNCULARINI FUAR HAVASI YAŞATMALARI LAZIM
Re: İKV OYUNCULARINI FUAR HAVASI YAŞATMALARI LAZIM
Konuyu sonradan fark ettim.
İçeriği beğendim,bir nevi tercüman olmuşsunuz
Tekrardan ufak,ufak hareketlilik ile buluşmalar bekleyenlerdenim.

İçeriği beğendim,bir nevi tercüman olmuşsunuz
Tekrardan ufak,ufak hareketlilik ile buluşmalar bekleyenlerdenim.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Söylediğin gibi sayısız insan var tanıdığım kırgın ve kızgın olup oyunu bırakmış.Bende onlardan birisiydim ama arkadaşların ısrarı ile geri başladım. Gerçi amacım arkadaşlarımı kırmamak için kısa bir süre onlarla birlikte vakit geçirmekti ama güncelleme gelecek diye 6 ay dır takılıyorum oyunda eğer beklentilerimi karşılsmazsa tekrar veda edeceğim kesindir.DERSIMLII yazdı: ↑13 Şub 2018 01:51 Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bir İKV Oyuncusuyum hemen hemen 2007 yılından beri oyunda var olmuş ara ara molalar versemde oyun sürüvenime devam etmiş hiç bir fuar ve etklinkileri kaçırmamış kendimi böyle bir oynun eğlencelerinden ve güzelliklerinden faydalanırken büyümüş buldum ve sürüvenime devam ettim.
İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncuları olarak belki bir çoğumuz hatırlar belki hatırlayamaz Compex Buluşmasından elinize alın İmza Günlerine ve Gamex fuarlarına kadar aslında ne güzeldir ki fotoğraflarına dahi baksak kanımız fıkır fıkır olur ve eski oyun keyfini ararız.
Compex fuarında Captain ATX Elinde mikrofonla ikv oyuncularına seslenmesinden tutun Gamex Fuarında Dağıtılan şahaser eşyalardan akçelere 3. Kadim tılsımlara kadar İstanbul İzmir Bursa Gazientep Ankara İmza günlerinde bile gönüllerin birlikte olması Teknosa Mağzalarında Plus paketlerin dağıtılması ve Bir hafta içerisinde İstanbuldaki tüm plus paketlerin bitmesine kadar cok güzel bir oyundu İKV
Belki bir çoğumuzun hala atamadığı Derindeki Sır,Çemberlitaş Kutuları ve İKV T-şörtleri vardır evlerimizde Düşünen posterleri ve bir çok dahası ama Gelin gelelim ki 2013'ten Bu yana İKV Oyuncularına verilen hiç bir değer dahi yoktu TAHA Kİ 12 EYLÜL 2017 TARİHİNDE Yeni Eklenti Paketini Kimler Yapıyor Başlığını Gorgar açana kadar Tabiki şu günlerde yeni bölgenin başlayacağımız güzel bir gün kadar yakın olması ikv oyuncularını sevindirmekte ama yetersizde kılmaktadır Çünkü İKV Oyuncuları kırğın,darğın ve bir o kadarda küskünler oyunlarına uzun zamanlar bekledikleri için ve bende içimi dökmek için böyle bir makale hazırlyıp paylaşmak istedim ki belki alt kısmına gelecek olan yorumlardan Sobee etkilenir yeni bölgenin yeni buluşmalara açmasına yol açar
DERSİMLİİ
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Fuara gidip orda oyuna girince fuardan sa yazmayı özledim umarım o günleri tekrar yaşayabiliriz.
-
DERSIMLII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yüreğim
Eminiz ki bunu bütün İkv oyunları özlemiştirFurkaaaaann yazdı: ↑13 Şub 2018 22:32 Fuara gidip orda oyuna girince fuardan sa yazmayı özledim umarım o günleri tekrar yaşayabiliriz.
Tuncelili.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?