Merhabalar ,
Arkadaşlar uzun süredir açmayı düşündüğüm konuyu sizinle paylaşmak isterim.
''Sunucular Arası Karakter Transferi'' bence maksadını aşmış oyuna hareketlilik yerine durgunluk getirmiştir.
Örnek vermek gerekirse ; Eminönü sunucusuna çok fazla transfer oldu (bende dahil ) diğer sunucular hem boş kaldı hem oyun içi dengeler fena bozuldu .
Benim önerim: Sunucular Arası Karakter Transferi kısa süreliğine veya tamamen kaldırılması yönünde .
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Sunucular Arası Karakter Transferi Hk.
Re: Sunucular Arası Karakter Transferi Hk.
Kaldırma değil de bir süreliğine karakterin orijinal sunucusuna bedava geri dönme hakkı verilebilir.Chatlaqs yazdı: ↑01 Şub 2018 01:20 Merhabalar ,
''Sunucular Arası Karakter Transferi'' bence maksadını aşmış oyuna hareketlilik yerine durgunluk getirmiştir.
Örnek vermek gerekirse ; Eminönü sunucusuna çok fazla transfer oldu (bende dahil ) diğer sunucular hem boş kaldı hem oyun içi dengeler fena bozuldu .
Benim önerim: Sunucular Arası Karakter Transferi kısa süreliğine veya tamamen kaldırılması yönünde .
Everything is about math just math
Şuan kaldırılsa ne olacak ki
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Titxberber
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Kaldırsa nolacak. Eminönü sunucusu doldu zaten.Chatlaqs yazdı: ↑01 Şub 2018 01:20 Merhabalar ,
AhGü
Daha once bu tarz konu açmıştım. Yuzde 50 indirim olsa keske herkes eski sunucusuna dönse
Eskiden kalabalık olsun oh ne güzel işte derdim, gün geçtikçe artık yeter biraz boşalsa da tadımız yerine gelse kafasına döndük, bir yerden sonra kalabalık çok can sıkıyor, umarım teşvik edici şeyler yapılır da normale döneriz.
eveeeeet. "ama ben 1565tl verdim tamı tamına 42 çar aktardım kesinlikle bedava olmamalı herkes parasını vermeli"ciler konuya bekleniyorsunuz. sizsiz olmaz 
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Oyuncuları bir türlü anlayamıyorum? güncelleme isterler sonra eski 39 dönemi gelsin, beta sunucu olsun derler?
Yeni dükkan ürünleri gelir, maksadını aştı kaldırılsın derler?
Yeni sistem getirilsin derler, olmasaydı keşke der dururlar..
evet?
Yeni dükkan ürünleri gelir, maksadını aştı kaldırılsın derler?
Yeni sistem getirilsin derler, olmasaydı keşke der dururlar..
evet?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Boşa mı 55 lira verdim ben
Şaka bi yana olmaması gerekiyor insanlar kendi istekleri ile aktardı ve kendi istekleriyle kendi sunucularına dönmeliler. Parası ile yani. Ama indirim kimseyi gocundurmaz 55 tl verdiğim zaman kendimi enayi, 30 lira verdigimde aktarmak için kendimi şanslı hissetmiştim.