mavi yer 1 = Buz 1/3
mavi yer 1 = Buz 2/3
kırmızı yer 1 = m 2/3
kırmızı yer 2 = bb3
= Yetenek veriliş =
buz oku ve bilgisi 15 /15
büyü bozma / 15
kutup /15
zihin /15
metorit büyüsü 15 bilgisi 13
meditasyon 1
tesla 1
kıyamet asa/ m2.5 fizksel mor gözlük / sıfır zırh / sıfır ceket /sıfır eldiven / sıfır pantolon / ma maroton ayak /
sıfır ayak / m.a gözlük
bu kombinasyonları denerseniz sonucunu görürsünüz arkdaşlar bol şans paylaşıyım dedim
BUZ İLE RAHAT ADAM KESMEK
Re: BUZ İLE RAHAT ADAM KESMEK
sağol kardeşim biz de yücelen takı takıp sağ tıkla adamları kesmeye çalışıyorduk
Bir buz büyücüsü sadece savaşçıyı rahat kesebilir.bide klan savaşlarında direnc olduğundan pek bişi yapamaz saniyesi de 3 saniye e menzil desen zaten az bu dezavantajları onu secmemene yeterli olur herhal 
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Neden Kıyamet asa takıp buz yeteneğine öncelik veriyoruz onu anlamadım. Sıfır Kelvin takamaz mıyız ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Neden olumsuz bir yorum yaptınız anlamadım, belli ki denemiş sonuç almış.
-
- FareAdam Düşmanı
Büyü ile anca büyü kesersin.Şifacı 2 bilemedin 3 asit atar , savaşçı 3 bilemedin 4 çifte atar.Senin buzun ne menzili yeter ne hasarı.
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
eksık yanlış bilgiden puan kırarak m23 kullanıp hasar çıkarmaya çalışmışsın da bence yaptıkların işlevsizBoomer yazdı: ↑30 Oca 2018 15:59 mavi yer 1 = Buz 1/3
mavi yer 1 = Buz 2/3
kırmızı yer 1 = m 2/3
kırmızı yer 2 = bb3
= Yetenek veriliş =
buz oku ve bilgisi 15 /15
büyü bozma / 15
kutup /15
zihin /15
metorit büyüsü 15 bilgisi 13
meditasyon 1
tesla 1
kıyamet asa/ m2.5 fizksel mor gözlük / sıfır zırh / sıfır ceket /sıfır eldiven / sıfır pantolon / ma maroton ayak /
sıfır ayak / m.a gözlük
bu kombinasyonları denerseniz sonucunu görürsünüz arkdaşlar bol şans paylaşıyım dedim
buz 13 tek basına yeterli buz 23 yerine kutup tılsımı kullanıp kutuba 10 puan vermek yeterlı