Gm Dev İşine gelmedi kaldır konuyu çok tartışıldı kaldır konuyu biraz bırakta bizde tartışalım ankanın ayıplığı yok olmu ş zamanında zembekoğlu kestm diede açtım yok olmuş işine gelmeyeni yoket varmı böle bişey ya
Önüne gelen
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Önüne gelen
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Re: Önüne gelen
:lol: Bakmayın kapanacak konuda post kasıyorum. :lol: :lol: :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Çok konşmada hakkını savun ankada özel itemler ve özel güçler dağıtıldığını biliyomuydun sadece nüfusları az diyemi yoksa plus diyelermi bzim sunucularımızdada plus var onalara yapın yapılmıyo neden Ayrımcılık var Hakkını savun !!!complex yazdı::lol: Bakmayın kapanacak konuda post kasıyorum. :lol: :lol: :lol:
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Orionxxxposeidon yazdı:Çok konşmada hakkını savun ankada özel itemler ve özel güçler dağıtıldığını biliyomuydun sadece nüfusları az diyemi yoksa plus diyelermi bzim sunucularımızdada plus var onalara yapın yapılmıyo neden Ayrımcılık var Hakkını savun !!!complex yazdı::lol: Bakmayın kapanacak konuda post kasıyorum. :lol: :lol: :lol:
N’oublie pas d'ou tu viens..
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ayrımcılık mı ZUHAHAHA ya sen malmısın kardeşim en sıkıntı çeken sunucu biziz ya sen salakmısın ayrıcalık mış sen anka ya tutunamamanın sebeplerini araştır bi kendini sorgula.
Gıcıh mıyım neyim? Şaka bir yana da ne hakkı. Adamlar zaten nüfus olarak kısıtlı. Zaten bir abi de MEvlüt DİNÇ'le konuşuyordu fuarda kulak misafiri oldum, bize sadece reçete verin biz üretiriz falan diyordu var mı öyle bir şey?complex yazdı::lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Tahir efendi bana kelp demiş
İltifatı bu yönde zahirdir
Maliki mezhebimdir zira
İtikatımca Kelp Tahirdir
burda sen kendini neyin yerine koy bilirsin.
Maliki mezhebimdir zira
İtikatımca Kelp Tahirdir
Nef'i.turkoxHAMSTER yazdı:Tahir efendi bana kelp demiş
Maliki mezhebimdir zira
İtikatımca Kelp Tahirdir
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
Orionxxxposeidon yazdı:Gm Dev İşine gelmedi kaldır konuyu çok tartışıldı kaldır konuyu biraz bırakta bizde tartışalım ankanın ayıplığı yok olmu ş zamanında zembekoğlu kestm diede açtım yok olmuş işine gelmeyeni yoket varmı böle bişey ya