Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
Bir şey daha sormak istiyorum.Benim yaklaşık 3 4 yıl hiç girmediğim bir hesabım vardı.O hesabın silinmesi gibi bir durum söz konusu olamaz değil mi ?
Büyük Holden Çıkmak
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Cpdanger
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: kabadayılar
Re: Büyük Holden Çıkmak
Holün girişinde doğuyorsan zaten çıkmışsın
Sadece arkanı dönüp (metoor çıkış) tabelasına kadar yürü bi iki adım
Yeterli Kp varsa Savaş 1-2-3-4 yapıp F4 ilede çıkabilirsin. Uzun süre giriş yapmadığın hesabının da silineceğini sanmıyorum açıkcası.
Yakın&uzak
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Konuları açmadan önce ufak bir arama ile benzer konuları bulabilirsiniz.bloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
Bir şey daha sormak istiyorum.Benim yaklaşık 3 4 yıl hiç girmediğim bir hesabım vardı.O hesabın silinmesi gibi bir durum söz konusu olamaz değil mi ?
viewtopic.php?f=15&t=111445
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İlaveten,sunucunuzu belirtirseniz,size yardımcı olabilecek biri çıkabilir.Oyun içindede size çıkışa kadar eşlik edebilecek oyuncular muhtemelen vardır diye tahmin ediyorum.bloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
holün girişinde doğmuyorum orda bi yere kadar yürüyüp ölünce klan sancağı yerine holün girişinde canlanıyordum demek istedim
forumda biraz araştırma yaptım zaten bu konuyada rastlamıştım ama benim istediğim bu harita değil şifacı olduğum için ben o yolu tek başıma yürüyemem kestirme bir yol arıyorum kendimeturkneferi yazdı: ↑23 Oca 2018 17:10Konuları açmadan önce ufak bir arama ile benzer konuları bulabilirsiniz.bloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
viewtopic.php?f=15&t=111445
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tu Veni Adme
Arz tarafında isen, klan tüccarının sagından git. Dümdüz ilerle gado madeni, asma köprü ve jadeit madeni var. O yolu bırakma git git git. Sağa dön yol bitiminde. Meteorit madenini göreceksin geç onu devam et yol ayrımını da geç. Orada öl. Girişe ışınlanırsın. Lodos tarafındaysan, artık yaradana sığınıp yardır kondrit madeni bulana kadarbloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Madden ocağının Bazı kısmı bölgelerinde ölüp girişte başlatılması kolay bir yoldur
Oda basit işlem oyundaki bir arkadaşa sorup o tarafa doğru gidebilirsin.
Oda basit işlem oyundaki bir arkadaşa sorup o tarafa doğru gidebilirsin.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Asker O Şimdi
Hesabın Muhtemelen Silinmiştir Ama Korkacak Birşey Yok İKV Sitesinden Aynı Kullanıcı Adı İle Kayıt Ol Karekterler Duruyordur.bloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
heh tam olarak böyle bi tarif arıyodum çok sağolinquisitor yazdı: ↑24 Oca 2018 00:14Arz tarafında isen, klan tüccarının sagından git. Dümdüz ilerle gado madeni, asma köprü ve jadeit madeni var. O yolu bırakma git git git. Sağa dön yol bitiminde. Meteorit madenini göreceksin geç onu devam et yol ayrımını da geç. Orada öl. Girişe ışınlanırsın. Lodos tarafındaysan, artık yaradana sığınıp yardır kondrit madeni bulana kadarbloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)
Bir şey daha sormak istiyorum.Benim yaklaşık 3 4 yıl hiç girmediğim bir hesabım vardı.O hesabın silinmesi gibi bir durum söz konusu olamaz değil mi ?![]()
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
Hemen dediğini deneyeyim dedim ama üyeliğimi telefon numarası ile almıştım ve şuanda sadece e mail ile üyelik kabul ediliyor galibao yüzden kayıt olamadım.Hesabı kurtarmak için desteğe mail attım ama e pin kodlarını falan istiyolar onlarada geri ulaşamayacağıma göre galiba hesabıma bir daha kavuşamamDADASS yazdı: ↑24 Oca 2018 00:45Hesabın Muhtemelen Silinmiştir Ama Korkacak Birşey Yok İKV Sitesinden Aynı Kullanıcı Adı İle Kayıt Ol Karekterler Duruyordur.bloodthirsty yazdı: ↑23 Oca 2018 16:37 Arkadaşlar merhaba.Ben çok uzun bir süre sonra oyuna bir gireyim dedim.Benim çokta güzel bir şifacım vardı.Kendisi büyük hol bölgesindeymiş ve ben çıkışı unuttum.Büyük holden nasıl çıkabilirim?Bir yere kadar yürüyüp daha sonra öldüğünde holün girişinde doğuyordum ama orası neresiydi?(Em yapamam bi loncayada üye değilim)