Destek Takımı İçeri=>

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Destek Takımı İçeri=>

Mesaj gönderen zodiak2009 »

İlk başta Şunu belirtmek isterimki bu Konu İKV Yönetimini sarsmak amaçlı açılmış bir Konu değildir :geek: Konumu neden açtım efendim benim Çarlarım bir Hırsız tarafından çalındı 6 an Önce bende Şubat ayında çarlarımı geri aldım. aldık'dan 2 Hafta Geçmedi çarlara gireyim dedim bide ne göreyim çarlar Bloke olmuş 2 hesabım'da Çalan Kişi zaten benim oyunda samimi Olduğum biriydi oda bana Şöyle birşey dedi senin çarları geri alma İhtimaline karşı biz çarlara Girip Küfür ettik ve Print aldık ve tabi bende çarları geri alınca Onlarda Print Destek Takımına Yollayıp Bloklattırdılar 2 hesabımıda neyse bu sorun değil asıl Konunun amacı benim Destek Takımına 3-4 kes Mail atmam Attım ama ne oldu? Hiç bir şekilde bana CEVAP gelmedi Konu açıyoruz http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ Buraya Mağduriyetinizi Açıklayın diyor'lar Bakın Saygı Değer İKV YÖNETİMİ BEN en az http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ bu adrese Ceza itirazı Yolladım 3-4 defa ama bana Hiç bir Şekilde Cevap gelmedi. :?
kONU kitlenecek biliyorum ama yinede bir şansımı deniyeyim dedim...
Kullanıcı avatarı
bOdRuMLuCaPkINn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Destek Takımı İçeri=>

Mesaj gönderen bOdRuMLuCaPkINn »

Bu aralar grup bölgeleri testleri vb.sebeplerden dolayı yoğun bir çalışma içerisindeler.Birde bunun üstüne sağlık durumlarının bozulması eklenince Foruma ve maillere pek zaman ayıramıyorlar.Fakat Maillerinize en kısa sürede bakılacağını düşünüyorum merak etmeyin. Ama bahsettiğiniz konu bana biraz garip geldi onuda belirteyim (:
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:

http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
/S4/

"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bOdRuMLuCaPkINn yazdı:Bu aralar grup bölgeleri testleri vb.sebeplerden dolayı yoğun bir çalışma içerisindeler.Birde bunun üstüne sağlık durumlarının bozulması eklenince Foruma ve maillere pek zaman ayıramıyorlar.Fakat Maillerinize en kısa sürede bakılacağını düşünüyorum merak etmeyin. Ama bahsettiğiniz konu bana biraz garip geldi onuda belirteyim (:
Böyle bahane Olamaz Hocam Ne demek bakamıyorlar 6-7 tane Yönetici var nasıl bakamıyorlar bu oyun 100 binlere hitap eden bir oyun Böyle Bahaneler Olamaz..
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Varsayalım yönetim yoğun değil ve senin attığın e-mailleri gördü.! Anlatttığın duruma göre çarlarını tandık bir arkadaşına çaldırmışsın. Bu tamamen kendi sorumluluğun altındadır. Yönetim buna birşey yapamaz.! En güvendiğin insan olsa bile şifreni başkalarıyla paylaşman son derece yanlış bir durum. Bu husus sonucunda doğabilecek zararlardan tamamen hesap sahibi sorumludur. Gelelim diğer konuya. Arkadaşın karakterinden küfür edip foto aldı ise buna gene yönetim karışamaz. Ortada bir küfürlü foto var ise bu yönetime ulaşmış ise mutlaka ceza alacakdır. Bunun herhangi bir bahanesi olamaz. Bunun nedeni birinci konuda belirttiğim gibi hesap sorumlusunun yapmış olduğu hatadan dolayı (şifresini özel bilgilerini başkalarıyla paylaşması ) Kaynaklanmaktadır. Bu yüzden belirtilen konu hakkında hiç bir şekilde yönetim sorumlu tutulamaz.! Ceza itirazı yapılsa bile kabul edilmez.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ucube yazdı:Varsayalım yönetim yoğun değil ve senin attığın e-mailleri gördü.! Anlatttığın duruma göre çarlarını tandık bir arkadaşına çaldırmışsın. Bu tamamen kendi sorumluluğun altındadır. Yönetim buna birşey yapamaz.! En güvendiğin insan olsa bile şifreni başkalarıyla paylaşman son derece yanlış bir durum. Bu husus sonucunda doğabilecek zararlardan tamamen hesap sahibi sorumludur. Gelelim diğer konuya. Arkadaşın karakterinden küfür edip foto aldı ise buna gene yönetim karışamaz. Ortada bir küfürlü foto var ise bu yönetime ulaşmış ise mutlaka ceza alacakdır. Bunun herhangi bir bahanesi olamaz. Bunun nedeni birinci konuda belirttiğim gibi hesap sorumlusunun yapmış olduğu hatadan dolayı (şifresini özel bilgilerini başkalarıyla paylaşması ) Kaynaklanmaktadır. Bu yüzden belirtilen konu hakkında hiç bir şekilde yönetim sorumlu tutulamaz.! Ceza itirazı yapılsa bile kabul edilmez.!
Bak şimdi Düşene bir tekmede ben vurayım anlayışıyla Oyun Yönetilmez .
He demişsin Yönetimi sorumlu tutuyorsun ben Hiç bir şekilde Yönetimi Sorumlu tutmadım.
Hesaplar senin sorumluluğun altında demişsin emin olki seninde 3 yıllık emeğin gitse sende benim gibi Yapacaksın...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Karakterinin o 6 aylık süre zarfında sende olmadığına dair bir ispatın var ise sorun yok. Çünkü fotoğrafların özellikleriyle oynanmamışsa küfürlerin kayda alındığı zamanda zaten fotoğrafın üstünde yazar. ;)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

complex yazdı:Karakterinin o 6 aylık süre zarfında sende olmadığına dair bir ispatın var ise sorun yok. Çünkü fotoğrafların özellikleriyle oynanmamışsa küfürlerin kayda alındığı zamanda zaten fotoğrafın üstünde yazar. ;)
Var
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Varya her şeyden önce günah kulhakki burda rahatlar ama eninde sonunda her canli ölümü tadacak bakalim nasi hesap verecekler
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MasTR »

Öncelikle hesabı çaldırmak tamamiyle senin suçun ancak daha önce yapılmış bir küfür olayı yüzünden şimdi gönderilmiş olup bloke yiyorsan yönetime bildirmen en doğrusu olmuş ..

Ancak senin de dediğin gibi bu oyun 100bnlere hitap ediyor ki ben o kadar online olan olduğunu sanmıyorum olsa dahi her gün belki 1000 lerce oyun sırasında edilen şikayetler var..Karakter aktarımında sorun yaşayan kişi var..İstek de öneri de bulunulan onlarca konu varken..6-7 kişi hepsine anında bakıp araştırıp kontrol etmesini bekleyemeyiz...Umarım en yakın zamanda sorunun hallolur...

Biraz daha sabır ve anlayış lütfen..
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MasTR yazdı:Öncelikle hesabı çaldırmak tamamiyle senin suçun ancak daha önce yapılmış bir küfür olayı yüzünden şimdi gönderilmiş olup bloke yiyorsan yönetime bildirmen en doğrusu olmuş ..

Ancak senin de dediğin gibi bu oyun 100bnlere hitap ediyor ki ben o kadar online olan olduğunu sanmıyorum olsa dahi her gün belki 1000 lerce oyun sırasında edilen şikayetler var..Karakter aktarımında sorun yaşayan kişi var..İstek de öneri de bulunulan onlarca konu varken..6-7 kişi hepsine anında bakıp araştırıp kontrol etmesini bekleyemeyiz...Umarım en yakın zamanda sorunun hallolur...

Biraz daha sabır ve anlayış lütfen..
Ben gerektiğindende Sabırlıyım. Ben zaten Bütün Yönetimin seferber olmasınıda istemiyorum.
Ben sadece Mağdurluğumun giderilmesini Talep ettim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön