59 LVL İLE İLGİLİ İÇERİĞE BAKMALISINIZ
-
DERSIMLII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yüreğim
59 LVL İLE İLGİLİ İÇERİĞE BAKMALISINIZ
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki 59 lvl yani karaköy zor bir bölge olursa ve içerisinde grup bölgelerinin gireceği bir kaç yer olursa yeni ful setlerin dizili olacağı bir çarı yapmak 1 yıla kadar aşkın süre alacaktır ve yeni başlayanlar için veya lonca eşliğinde car kasanlar için en güzel canılmazlık çarlarını 49 lvl yaptıktan sonra cemberlitaştan itemlerini alıp 59 a kasabilmeleridir tabiki buda karaköyün zorluk seviyesine bağlıdır eğer cemberlitaş itemlerine gerek duymadan Ejder asa gibi receteleri alıp üretilecek şahaser itemler cıkarsa işler değişebilir 59 lvl e hemen kasılıp üretim olabilir kafam karıştı neyse yorumlarınızı bekliyorum bide bb3 lerini 400-450m satan arkadaşlara sesleniyorum yakında 700m ye almaya çalışabilirsinz karaköy geldikten sonra
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Re: 59 LVL İLE İLGİLİ İÇERİĞE BAKMALISINIZ
Anlıyorum...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Öneri mi yaptın, serzenişte mi bulundun, soru mu sordun hiç bir şey anlamadim. Yazı dili konuşma dili gibi değildir. Noktalama ve dil bilgisi kurallarını es geçmemek lazım. Şu tarz yazıları bir tek yazan kişi anlıyor.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Baya Türkçeden kalmışsın sen.
tmm öyle yaparlar.DERSIMLII yazdı: ↑15 Oca 2018 03:46 Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki 59 lvl yani karaköy zor bir bölge olursa ve içerisinde grup bölgelerinin gireceği bir kaç yer olursa yeni ful setlerin dizili olacağı bir çarı yapmak 1 yıla kadar aşkın süre alacaktır ve yeni başlayanlar için veya lonca eşliğinde car kasanlar için en güzel canılmazlık çarlarını 49 lvl yaptıktan sonra cemberlitaştan itemlerini alıp 59 a kasabilmeleridir tabiki buda karaköyün zorluk seviyesine bağlıdır eğer cemberlitaş itemlerine gerek duymadan Ejder asa gibi receteleri alıp üretilecek şahaser itemler cıkarsa işler değişebilir 59 lvl e hemen kasılıp üretim olabilir kafam karıştı neyse yorumlarınızı bekliyorum bide bb3 lerini 400-450m satan arkadaşlara sesleniyorum yakında 700m ye almaya çalışabilirsinz karaköy geldikten sonra
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Şaheserler lonca puanı karşılığında Topkapı da satılabilir. Sen güzel ellerini yorma adamlar bunu çok daha önceden düşünmüşlerdir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Az önce ne okudum ben.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Bence Grup Bölgeleri etkisini yitirecek. Nihat Bey'in daha önce bir açıklamasında yalnızca zincir görevler için orada bulunulacak. Bu da, Karaköy'ün çetin ama o kadar da çetin ceviz olmayacağına delalet eder.