Geçenlerde bir adam koordinat tabanlı çalışan makro yapmış. Çarı bırakıyor adayı geziyor çar. Tüm madenlerin koordinatları belli zaten. İlgili madenlere geliyor 1 saniye bekliyor sonra diğer madene geçiyor. Sürekli aynı rotayı izliyor.
4-5 hesap ile bu işi yapanlarda var. Her madene bir çar koyuyorlar hızlı hızlı gir çık yapıyor program ve madeni çekiyor.
Bunun gibi daha nice makrolar vardır eminim. Bu işi bir şekilde çözmeleri lazım. Oyuncuların şikayet etmesiyle olacak şey değil. Bazı sunucular bomboş hangi oyuncu şikayet edecek bu insanları?
Bunun için şöyle bir önerim var siz de önerilerinizi yazabilirsiniz belki görürler ve bu sorun çözülür.
Nasıl ki topla yazısı random olarak farklı yerlerde çıkıyorsa madenlerde belli bir alanda farklı yerlerde çıkarsa bu iş çözülür. Örneğin mantar madeni şu anki bulunduğu yerde değil de bulunduğu yer merkez alınarak 6 metre yarıçaplı herhangi bir yerde çıkabilir olacak böylece tüm makrolar engellenebilir diye düşünüyorum.
Makro maden toplamalarının engellenmesi
Makro maden toplamalarının engellenmesi
Everything is about math just math
- dreamy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Black Rain
Re: Makro maden toplamalarının engellenmesi
bu konu ile ilgilenmeleri lazım yönetimin. TOPLA yazısını yanımlayarak ona tıklayan makrolar var ekranın neresinde çıktığı onemlı değil, topla yazısının çıktığı yer zaten random değil sol ustten sağ alta doğru bir çizgi düşünün ekranda yopla herzaman bu çizgiye denk geliyo bu oto maden işini becerebilen zaten 2 tane makro var bence yöneticiler biraz dikkatli olupta bu olayla ilgilenseler bence bu karakterleri temizleyebilirler.
bir baska konu ise yeni güncellemenin gelmesi ile imkansız olacak olan anlaşmalı kpem holde görüyorum hep aynı isim lodos 16,lodos 44 ,lodos 27 diye karakterler var bence yönetim biraz ilgilenmesi lazım bu gibi olaylarla.
bir baska konu ise yeni güncellemenin gelmesi ile imkansız olacak olan anlaşmalı kpem holde görüyorum hep aynı isim lodos 16,lodos 44 ,lodos 27 diye karakterler var bence yönetim biraz ilgilenmesi lazım bu gibi olaylarla.
malesef bunu engellemek mümkün değil.
sebebi macrolanabilir kodlanması.
image search denilen bir macro bölümü ile istenilen resim tıklanmaya veya hareketlendirilme yapılabiliyor.
eskiden madenler daha azdı çok kalabalıktı iyiydi hile yapabilen çok yoktu (yapanlar hemen yakalanıyordu)
zaten atı alan at çiftliğini bile kurdu herşey için çok geç.
image search denilen bir macro bölümü ile istenilen resim tıklanmaya veya hareketlendirilme yapılabiliyor.
eskiden madenler daha azdı çok kalabalıktı iyiydi hile yapabilen çok yoktu (yapanlar hemen yakalanıyordu)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
birde şunu yapmışlar kp karakter için ayarlıyorlar makroyu karakter gir çık yapıyor onu bile ayarlamışlar facebookta grupta gördümdü yazmıştı birisi
Oyun içerisinde şahit olduğumuz bu tür durumlar üzerine yazıyorum;
İKV Yönetimi elinden geldiği kadar bu işe engel olmaya çalışıyor velakin bizlerinde bu konu üzerinde büyük görevi var. Bu tür işlere kalkışanları İKV Destek üzerinden ihbar etmeliyiz.
Emek harcayan olun, emek harcatan değil!
İKV Yönetimi elinden geldiği kadar bu işe engel olmaya çalışıyor velakin bizlerinde bu konu üzerinde büyük görevi var. Bu tür işlere kalkışanları İKV Destek üzerinden ihbar etmeliyiz.
Emek harcayan olun, emek harcatan değil!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Dün makro yapan birisini şikayet ettim adamlar makro tespit edemedik diyor. Bu yönetimden mi bişeyler bekleyeceğiz ?
WesTSooN
IWesTSooNI
IWesTSooNI
-
- FareAdam Düşmanı
Aynen öyle çok geç.0LIVERA yazdı: ↑11 Oca 2018 16:33 malesef bunu engellemek mümkün değil.
1 lwl karakterin tam 2 saat boyunca 30 saniyede bir oyuna girip çıkması makro değil sanırım
WesTSooN
IWesTSooNI
IWesTSooNI
Tespit edilmesi olanaksız olan bir durum. Ayrıca önlenebileceğini de zannetmiyorum. Tüm sohbet kanallarım kapalı aynı rota üzerinde maden topluyorum varsayalım ya tutarsa hesabı deyip bloke edilmem mi gerekir? Ya da yönetim çaresiz kalıp beni bloke edip makro olmadığınızı kanıtlayan bir video mu gösterin diyecek. Heryerde yazıyorsunuz tek hilesiz oyun diye evet belki hile yok bu oyunda ama haksız kazanç sağlayan oyuncuyu bırak Game masterlar duydu duymayan kulaklarımız