Yeni bölge girişi ? KARAKÖY

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZIMPARA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Erciyes

Yeni bölge girişi ? KARAKÖY

Mesaj gönderen ZIMPARA »

Merhaba arkadaşlar yeni bölge karaköy girişi benim tahminimce balıkcının orda galata köprüsünden olacaktır çoğu arkadaşlarda böyle düşünüyordur sizce neresi olabilir ?

Resim

Resim
ZIMPARA
ÖLÜM
KALP
SİYAH
ERCİYES
EFSANE
Resim Emekli REHBER [Göreve Başlangıç Tarihi] Haziran 2011Resim

since 2007
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Yeni bölge girişi ? KARAKÖY

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Hayaller fare adamların oradaki gemi :( :( :( :relieved: :relieved:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Asıl mesele giriş değil yeğen asıl mesele görevi verecek olan B-) :grinning:
Kalfa Eminönü
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Oca 2018 20:26 Hayaller fare adamların oradaki gemi :( :( :( :relieved: :relieved:
Nerull amca eminönü sahilden olacağını söyledi. Galata köprüsü olması çok zayıf ihtimal. Orası Fare adamlar ve Perihan Hanım arasında barış antlaşması yapılırken patlatıldı sabote etme amaçlı. Ama gelmez değil, orasıda olabilir.
Şahsi düşüncem 20-25 level fare adamların oradan olacağı yönünde ama kuru yük gemisinden değil, eski gemi abi o karaya oturmuş kullanılmaz.
En aklıma yatan yaseminin ordaki iskeleden olacağı, bekleyip görücez :D
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

BatuIV yazdı: 02 Oca 2018 20:33
SPIEGLEIN yazdı: 02 Oca 2018 20:26 Hayaller fare adamların oradaki gemi :( :( :( :relieved: :relieved:
Nerull amca eminönü sahilden olacağını söyledi. Galata köprüsü olması çok zayıf ihtimal. Orası Fare adamlar ve Perihan Hanım arasında barış antlaşması yapılırken patlatıldı sabote etme amaçlı. Ama gelmez değil, orasıda olabilir.
Şahsi düşüncem 20-25 level fare adamların oradan olacağı yönünde ama kuru yük gemisinden değil, eski gemi abi o karaya oturmuş kullanılmaz.

Ahh, ahh o gemi ile hep neler düşünmüştük. Eminim sizde arkadaşlarınızla orada durup teoriler üretmişsinizdir :grimacing: :grimacing:
Resim
Resim
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BatuIV »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Oca 2018 20:35
BatuIV yazdı: 02 Oca 2018 20:33

Ahh, ahh o gemi ile hep neler düşünmüştük. Eminim sizde arkadaşlarınızla orada durup teoriler üretmişsinizdir :grimacing: :grimacing:
Tarihçeyi okuduğum zamanlarda milleti gaza getiriyordum :D Hidra eminönünde ordan çıkmıştı ya, Azat Bey kafasını kopartmıştı yıldırımla. Diyordum ki, hidranın kafasını saklamak için bilerek gemiyi karaya oturttular üstüne :D millet deliriyordu :D
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Gemi Felan Bahane Yasemin ve Şarapcı Orda Boşuna beklemiyor onun yanındaki iskeleden Gidicez KARAKÖY'e İtiraz istemez.
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

BatuIV yazdı: 02 Oca 2018 20:37 Tarihçeyi okuduğum zamanlarda milleti gaza getiriyordum :D Hidra eminönünde ordan çıkmıştı ya, Azat Bey kafasını kopartmıştı yıldırımla. Diyordum ki, hidranın kafasını saklamak için bilerek gemiyi karaya oturttular üstüne :D millet deliriyordu :D
Troll mü yazdın bilmiyorum ama yanlış bilgiler görünce düzeltmeden duramıyorum yanlış anlama :D Şimdi forumda öyle kişiler var ki araştırmadan bunlara inanabilir.

1974'de Azat Efendi öldü.
1996'da Hidra'nın başı koparıldı.Yanlış hatırlamıyorsam Balyoz Nazım koparmıştı kellesini.
En son AgahEfendi tarafından 02 Oca 2018 20:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Şarapçının yanındaki iskeleden veya yasemin'in üzerinde durduğu iskeleden olacak belkide ilk görev yasemin'dendir :) Oraya ufak bir tekne gibi birşey koyarlar sağ tıkla karaköy'e geç tarzı B-)
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BatuIV »

AgahEfendi yazdı: 02 Oca 2018 20:51
BatuIV yazdı: 02 Oca 2018 20:37 Tarihçeyi okuduğum zamanlarda milleti gaza getiriyordum :D Hidra eminönünde ordan çıkmıştı ya, Azat Bey kafasını kopartmıştı yıldırımla. Diyordum ki, hidranın kafasını saklamak için bilerek gemiyi karaya oturttular üstüne :D millet deliriyordu :D
Troll mü yazdın bilmiyorum ama yanlış bilgiler görünce düzeltmeden duramıyorum yanlış anlama :D Şimdi forumda öyle kişiler var ki araştırmadan bunlara inanabilir.

1974'de Azat Efendi öldü.
1996'da Hidra'nın başı koparıldı.Yanlış hatırlamıyorsam Balyoz Nazım koparmıştı kellesini.
Karıştırmış olabilirim :S Sorun yok, düzeltmen gayet doğal. Tekrar okuyayım :D o yıldırımı atan kim öğreneyim :D
edit: Balyoz Nazım ayağını ezmişti, o yüzden sekerek yürüyor Kadim Hidra, dikkat ettiysen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön