Çemberlitaş Sürekli Dolu
Çemberlitaş Sürekli Dolu
Oyuna eklenti haberinin geleceğini duymamla tekrardan başladım. Gerekli tılsımları ve eşyaları hallederek yeni bölge gelene kadar hevesle Çemberlitaş atmaya başladım, ancak son 2 3 haftadır bölgeye girmek neredeyse işkence oldu. Sürekli Çemberlitaş dolu hatta Sığınak bölgesi de dolu. Sayın yöneticiler buna çözüm bulmayı düşünüyor mu acaba? Ve bir bölgede sadece 120 kişinin (20 grup bölgesi x 6 oyuncudan) bulunabilmesi saçma değil mi?
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Çemberlitaş Sürekli Dolu
Beyazkoskteyim, kalabalik olmasina ragmen son 1 aydir hic boyle birsey yasamadim eminonu sunucusundasin galiba 
Gerçekten can sıkıcı bir durum, item düşürmek zaten zor bir de bu hatayla karşılaşınca insan ister istemez oyundan soğuyor.
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Adana'da paranormal olaylar artık nasıl normal geliyorsa; Eminönü sunucusunda da bu durum artık alıştığımız bir şey.
Retaliation yazdı: ↑01 Oca 2018 21:30 Adana'da paranormal olaylar artık nasıl normal geliyorsa; Eminönü sunucusunda da bu durum artık alıştığımız bir şey.
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Reich
Artık arkadaşlara soruyoruz denemiyoruz ha soruyoruz knka nerdesiniz felan iste çıkmak üzereyken haber edin girecez felan diyoruz artık
Ben sayının bu yönde kalmasını düşünüyorum.Çok kişinin girmesi rekabeti azaltacaktır.
Yahu tam 2 saat girmeye çalıştık ve giremedik. Girenlerin hepsi tekrar giremeyiz diye tüme gidiyorlar ve çıkmak bilmiyorlar. Bu kadar insanın zamanına yazık değil mi? Ayrıca daha yeni Çemberlitaş artırıcı aldık. Biz bu ürünü kullanamadıktan sonra ne diye alıyoruz? Acilen bir düzenleme getirilmeli bu duruma. Oyun şu an oynanmayacak durumda. İtem zaten düşmüyor şimdi bir bölge dahi atamıyoruz. Anlamıyorum neden sessiz kalıyor bu kadar insan? Saatlerimiz öylece beklemekle geçiyor!
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- Orhanbuluttt
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Ailem