Kıyametin göbeğinde, kaosun son perdesinde mücadele ederken birçok simayla karşılaştın, birçok habis yaratığı karşına aldın. Şimdi kendini onların yerine koyma zamanı! Yaratıcılığını ortaya koy, ödülün sahibi ol!
"İKV'de npc/yaratık olsaydım .... olur, .... yapardım!" şeklindeki en yaratıcı içeriği sen gönder, kazan!

Etkinlik Yeri: Forum
Katılım Tarihleri: 15.01.2018 - 21:00 / 21.01.2018 - 23:00

En yaratıcı cümleyi yazan kullanıcılardan:
5'li Materyal Paketi | 4'lü Materyal Paketi | 3'lü Materyal Paketi |
Kondrit | Jadeit | Xenotim |
Xenotim | Safran | Jadeit |
Jadeit | Xenotim | Örümcek Salgısı |
Safran | Ganoderma | - |
Peptit Kolorotoksin | - | - |

- Katılım için ön şart bulunmamaktadır. Yarışmaya katılmak için; yarışma günü açılacak olan konuya yine yarışma kuralları çerçevesinde etkinliğin içeriğiyle alakalı bir cümle yazılması gerekmektedir.
- Yarışmaya katılımınız aşağıdaki gibi olmalıdır:
Cümle:
Sunucu Adı:
Karakter Adı:

- Etkinlik süresi 1 haftadır.
- Her kullanıcının yalnızca 1 cevap gönderebilme hakkı vardır.
- Cümle içeriği tamamen İKV konulu olmalıdır.
- Yarışma kapsamında yazacağınız içerik tek cümle olmalıdır.
- İçerik tamamen yarışmacı tarafından hazırlanmış ve tamamen özgün olmalıdır.
- Cümle içerisinde herhangi bir kişi yada kuruluşu rahatsız edecek, siyasi yada politik içerik yer almamalıdır.
- Argo kabul edilen veya genel ahlaka aykırı bulunmamalıdır. Aksi takdirde içerik uyarılmaksızın silinecektir.
- Yarışma haricindeki iletiler kaldırılacaktır.
- Kazanan oyuncuların, en geç 1 hafta içerisinde ödül teslimi için dönüş yapmaları gerekir.
- Yarışmaya katılan tüm oyuncular, yarışma kapsamında değerlendirilen tüm eserlerin/eserlerinin tüm dağıtım/yayın/kullanım haklarının Türk Telekom'a ait olduğunu kabul ve tasdik ederler.
- Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Türk Telekom bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.