İKV-İstanbul Kıyamet Vakti İle Tanışalı Kaçıncı Yılınız????
Yorumlarınızı Bekliyoruz.................
IIRiSeToHoNoUrII
RiSeToHoNoUr
İKV-İstanbul Kıyamet Vakti TaNIŞma
- IIRiSeToHoNoUrII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV-İstanbul Kıyamet Vakti TaNIŞma
3 yıl oluyor geçiodr hemen hemen..

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
o benimle tanıştı desem yeridir 

Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

Yaklaşık 3 yıl oldu sanırım 3 yıldan fazla veya biraz az gibi bir süre

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
evet en son 3 geldi yok mu arttıran satıyorum 3 geldi evet satıyorum saaaaattım
2007 nisandı galiba tam sürüm çıktı ilk günler indiremedim bir ay faln geçti indirdim girdim oyuna ilk karakter beyazköşkte PROF 2nci karakter eminönü gangsta sonra teşkilat PROF serisi
2007 nisandı galiba tam sürüm çıktı ilk günler indiremedim bir ay faln geçti indirdim girdim oyuna ilk karakter beyazköşkte PROF 2nci karakter eminönü gangsta sonra teşkilat PROF serisi
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

2007 diye hatırlıyorum ayını net hatırlamıyorum fakat güç, zeka, beceri, bünye özellikerini oyuncuların belirlediğini hatırlıyorum zaman konusunda bu biraz fikir verir umarım.
İlk Beyaz köşkte ''albatrosmky(29)'' ve akabinde ''BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ(29)'' savaşçı karekterleri açtım bi tökezlemeden sonra Teşkilatta ''BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ(44)'' ile yola çıktık
nezaman mazodumuz biter Allah bilir.
İlk Beyaz köşkte ''albatrosmky(29)'' ve akabinde ''BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ(29)'' savaşçı karekterleri açtım bi tökezlemeden sonra Teşkilatta ''BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ(44)'' ile yola çıktık

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Şubat/Mart 2007
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
biraz hikaye gibi olucak ama anlatayım.
tamamen gerçektir.
o zamanlar bizim evimizde bilgisayar yok,annemi sürekli zorluyorum anne amcamlara gidelim diye anne ne olur derken
annem dayanamayıp gıdıyoruz tabı amcamlarda bilgisayar var ama #@!? lcd bile değil o zamanların kral bilgisayarlarından
hiç unutmam dışarda kar yağıyor benım ıcıme yagmur amcamlara giriyoruz,amcaoglum var o zamanlar 18 yasında ben 14
yasında mynet'ten okey oynuyor bende yanında ızlıyorum herneyse baktım istanbul kıyamet vakti diye bi oyun indirdi
2007'nin ocak ayında ocağın ortalarıydı indirdi kurdu "sengezer" diye bi çar açtı(şu an kardeşi devam etmekte bu çarda)
herneyse bana o zaman cok berbat gelmişti oyun grafikler felan iğrenç,biz arkadaşlarla counter oynuyoruz fifa oynuyor
kim takar ikv yi,herneyse aynı 2007 senesının temmuz ayında biz eve pc aldık hemide lcd ekran
oynuyacak bısey yok
dedim dur ikv yi indireyim indirdim baktım karakterle okuyorum şifacı kurdum bi tane ŞİFACIbacaxız diye sonra onu zar
zor 14 lwl yaptım oyuna 1 ay ara verdım onun sıfreyı unuttum,sonra bi tane savaşcım vardı domanedersim diye onla devam ettim sonra oyunu sevmeye basladım artık bana cok guzel gelıyordu sonra buyucuyle tanıstım
fılan fılan fılan
benım hıkayemde bu
tamamen gerçektir.
o zamanlar bizim evimizde bilgisayar yok,annemi sürekli zorluyorum anne amcamlara gidelim diye anne ne olur derken
annem dayanamayıp gıdıyoruz tabı amcamlarda bilgisayar var ama #@!? lcd bile değil o zamanların kral bilgisayarlarından
hiç unutmam dışarda kar yağıyor benım ıcıme yagmur amcamlara giriyoruz,amcaoglum var o zamanlar 18 yasında ben 14
yasında mynet'ten okey oynuyor bende yanında ızlıyorum herneyse baktım istanbul kıyamet vakti diye bi oyun indirdi
2007'nin ocak ayında ocağın ortalarıydı indirdi kurdu "sengezer" diye bi çar açtı(şu an kardeşi devam etmekte bu çarda)
herneyse bana o zaman cok berbat gelmişti oyun grafikler felan iğrenç,biz arkadaşlarla counter oynuyoruz fifa oynuyor
kim takar ikv yi,herneyse aynı 2007 senesının temmuz ayında biz eve pc aldık hemide lcd ekran
dedim dur ikv yi indireyim indirdim baktım karakterle okuyorum şifacı kurdum bi tane ŞİFACIbacaxız diye sonra onu zar
zor 14 lwl yaptım oyuna 1 ay ara verdım onun sıfreyı unuttum,sonra bi tane savaşcım vardı domanedersim diye onla devam ettim sonra oyunu sevmeye basladım artık bana cok guzel gelıyordu sonra buyucuyle tanıstım
fılan fılan fılan
benım hıkayemde bu
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...