PLAYSTORE LİMİT SORUNU
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
PLAYSTORE LİMİT SORUNU
PLAY STORE DEN 2 KERE 1000 AKÇE ALDIM 3 SEFER ÇT PAKET ALMAYA KALKTIĞIMDA GÜNLÜK SATIN ALMA LİMİTİNİZ DOLDU DİYE BİR HATA GÖRÜYORUM VE BU HATA TAM 2 GÜNDÜR ALIŞVERİŞ YAPMAMA ENGEL OLUYOR. BEN 10 YILLIK İKV OYUNCUSUYUM SON 5 GÜNDÜR PLAY STORE DE ÇEKTİĞİM SIKINTIYI BAŞKA HİÇBİR ZAMAN ÇEKMEDİM RİCA EDİYORUM MADURİYETİM GİDERİLSİN.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: PLAYSTORE LİMİT SORUNU
Herkeste farklı,farklı hatalar vermekte playstore.
Playstore üzerinde birşeyler yapılması gerekiyor. İnsanlar sürekli mağdur oluyor. Umarım ilerliyen zamanlarda playstore içinde bir yenilik gibi birşeyler görürüz.
Playstore üzerinde birşeyler yapılması gerekiyor. İnsanlar sürekli mağdur oluyor. Umarım ilerliyen zamanlarda playstore içinde bir yenilik gibi birşeyler görürüz.
Aynı Sorun bizimkilerdede var abicim bu nasıl bi hata çeşidi ömrümde böyle bir hata çeşidine rastlamadım

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
NERDE DANDİK İŞ HEPSİ TÜRK TELEKOMUN ELİNDEN ÇIKMA NERDEN DERİNDEKİ SIR ZAMANLARI NERDE ŞİMDİ DESTEĞE YAZARDIM 1 SAATTE GERİ DÖNERLERİ ŞİMDİ YAZIYORUM YAZIYORUM UMURLARINDA DEĞİL ESKİDEN İKV ÜRÜNLERİ ÇEŞİT ÇEŞİT ŞEKİLLERDE ALINIRDI HİÇ SORUNSUZ ŞİMDİ TEK BİR SİTENİN SAÇMA SAPAN DEME YÖNTEMLERİ DIŞINDA HİÇBİR YERDEN ALINMIYOR