Burada Yazacağım Yazılar Tamamen Benim Şahsi Fikirlerimdir. Biliyorsunuz ki Yeni Genişleme Paketinin İsmi ''İKV-KARAKÖY'' Daha Paket Çıkmadan Tahmin Yürütüyorum Sadece Yürütmemek Elde Değil ki Şimdi Gelelim Konumuza Biliyorsunuz ki Tangriss Geçiti Yani Gezgin Şehire Açılan Geçit Tangriss Bir Bölge Değildir. Sadece Centrion'un Arkasında ve Saatteki Köprünün Karşısında Bulunan Bir tür Işınlanma Mekanizmasıdır.Yani Bir Geçit. Centrion'daki Geçit Meranlar Tarafından Devre Dışı Bırakılmıştır. Diğer Geçitin ise Nasıl Çalıştırındığından Bihaberiz. Kendi Fikrimce Karaköyde Büyük Bir Keşif Sonrası Tangriss Geçidinin Nasıl Çalıştırıldığına Ulaşacağız Anahtarı Zaten Bulduk ve Bildiğiniz Üzere Anahtar Bizim Elimizde. Tangriss Geçitlerinin Nasıl Korunduğunu Açıklamama Gerek Yok Sanırım Çünkü Orda Kıyametden Beridir Var Olan ve Kadim Uygarlıkların Dahi Korktuğu Belkide Oyun Bu Boss Üzerine Kurulmuş Olabilir Bilmiyorum ama İKV'nin En Gelişmiş ve En Güçlü Boss u ''Kissless'' Bulunmaktadır.
1 Kişinin Bu Geçitlere Ulaşması İmkansız Yani Diyeceğim Odur ki KARAKÖY Paketinden Sonra Tangriss Geçitini Aktif Edecekler Bilmiyorum Ne Kadar Sürer Ama Benim Tahminim 2019 Olur Büyük İhtimal veya Daha Erkende Olabilir. ve Bu Geçite 6 kişilik Grup İle Holden Saate Gidip Gireceğiz.Görüyorsunuz Resimde Bile 3 Kişi Var veya Daha Fazlası.. Ayriyetten Resmin açıklaması ise şöyle ; ''Önemli bir yere çıkıyor olmalı ''
Önemli Bir yere Çıkan Bölgede Tek Bireysel Takılacağımızı Düşünmüyorsunuz Herhalde Bu Grub Bölgesinden Sonra Hikayenin Tamamen Biteceği Yönündeyim Benimle Aynı Fikirde Olan Arkadaşlar Olacaktır Mutlaka Her Hikayenin Bir Sonu Olduğu Gibi Bu Hikayeninde Bir Sonu Var Elbet Fakat Bizim Hikayemiz Mutlu Son İle Bitecek Gibi Görünüyor
Kendi Şahsi Fikirlerim Yorumlara ve Eleştirilere Açıktır.. Aşağıda Belirtirseniz Sevinirim..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT *AnKa*/f Kalpgözü *Meran*/f Alayınaxmxneoo Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Biraz düz mantık bakılmış, Kuklacı gelmeden bu oyunun hikayesi bitemez.Karaköy eklenti paketinde de Kuklacı'nın geleceğini kesinlikle düşünmüyorum.Benim görüşlerim bu yönde. İyi forumlar...
Arkadaşlar Sakın Yanlış Anlamayın Kendi Şahsi Fikrimdir Her Hikaye Gibi Bu Hikayede Elbet Birgün Bitecek Ne Şekilde Olursa Olsun Ama Bu Demek Değildir ki Oyunda Bitecek Oyun Yine Devam Eder Eklenti Paketleri Vb. Gelir Sadece Hikaye Gelişmez O kadar.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT *AnKa*/f Kalpgözü *Meran*/f Alayınaxmxneoo Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Oyun Kissless değil, Kuklacı üzerine kurulmuş bir oyundur.Bunu bilmenizi isterim.Kisslessla 49 levelde tanışmışken,Kuklacı ile 9 leveldeki fareadam görevlerinde tanıştık biz.Kissless kelimesinden haberimiz yokken Kuklacının Seçilmişini zar zor kesiyorduk 29 level döneminde.Yani Bu metin tamamen Kuklacıyı görmezden gelerek yazılmış gibi En büyük düşmanımız Kuklacı olacak.Bu arada benmi yanlış hatırlıyorum.Tangriss denen yer Gezgin Şehir olarak geçmiyormu?Adı üstünde ŞEHİR ŞEHİR.Geçit olduğunu nereden çıkardınız?
Oyundaki en güçlü boss Kissless değil.Daha hakkında doğru düzgün bir bilgimiz yok.Ve hikaye tek bir karakter üzerine değil.
Holün sonundaki Tangriss kullanılmayacak.O 3 kişi oyundaki 3 sınıfı temsil eden bir konsept çizim.Sadece 2 geçit olduğunu düşünmek basit olur.Mesela Sstanss şehrinde 1 tane Nodus var ama dünyada daha binlercesi var.