Arkadaslar yarin saat 19.00’da Twitterda #istanbulkiyametvakti hashtagini I ve i olayini ayni bu yazdigim sekilde yazarak hashtag calismasi yapiyoruz! Ben boyle bir calismanin oyunumuza faydali olacagi kanaatindeyim.. Ayni zamanda ben de kendi yaptığım bi yazilimla destek vereceğim umarim ise yarar, herkes saat 19.00’da twitterda kac tane hesabi varsa twit atsin..
KİMLER BİZİMLE?
Etkinlik Saati: 19.00 (29 Aralik Perşembe)
Yer: Twitter
Hashtag: #istanbulkiyametvakti
Reklam çalısması (SEN DE KATIL!!)
Re: Reklam çalısması (SEN DE KATIL!!)
Bir tweet te benden lakin bunun için yüksek katılım gerekli.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bir tweet degil birden fazla atmamiz gerekiyor herkes katilsin lutfen, hesabi olmayan hesap acsin eminonuyu eski kalabalik hallerine dondurme asamasinda yonetime biz de yardimci olalim
- Leqendyyy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Bende katılıyorum.Lakin bu konularda yönetiminde bize yardımcı olması gerekir.Tek başımıza trendlere girmemiz zor.Umarım forumu takip eden herkes yarın yedide Tw'da olur.İyi forumlar.

R A M M S T E İ N N N
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Bu etkinlik sirasinda bana organizasyon asamasinda yardimci olacak bir gonullu arkadasa ihtiyacim var, programi ona da kuracağız ben yokken o, o yokken ben idare edecegim var mi gonullu arkadaslar
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Arkadaşlar an itibariyle 30$ değerinde 4500 addmefast coinine sahibim, böylece hashtag calısmamız daha da hızlanacak, herkes perşembe günü 19.00'da Twitterda #istanbulkiyametvakti hashtaginde olsun!!
Eğer bu addmefast coinleriyle oto hashtag calısmasına destek vermek isteyen olursa resme tıklayarak oradan hesap olusturabilir,
onun dısında herkesi bireysel olarak bekliyoruz!!

(Websitesiyle bir bağım bulunmamaktadır. Hashtag için ücretsiz bir sosyal medya katalizor websitesidir. Öneri niteliğindedir.)
Eğer bu addmefast coinleriyle oto hashtag calısmasına destek vermek isteyen olursa resme tıklayarak oradan hesap olusturabilir,
onun dısında herkesi bireysel olarak bekliyoruz!!

(Websitesiyle bir bağım bulunmamaktadır. Hashtag için ücretsiz bir sosyal medya katalizor websitesidir. Öneri niteliğindedir.)
28 ARALIK Perşembenoctiluca yazdı: ↑28 Ara 2017 02:15 Arkadaslar yarin saat 19.00’da Twitterda #istanbulkiyametvakti hashtagini I ve i olayini ayni bu yazdigim sekilde yazarak hashtag calismasi yapiyoruz! Ben boyle bir calismanin oyunumuza faydali olacagi kanaatindeyim.. Ayni zamanda ben de kendi yaptığım bi yazilimla destek vereceğim umarim ise yarar, herkes saat 19.00’da twitterda kac tane hesabi varsa twit atsin..
KİMLER BİZİMLE?
Etkinlik Saati: 19.00 (29 Aralik Perşembe)
Yer: Twitter
Hashtag: #istanbulkiyametvakti
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Yapmayin beyler sonra gercek kiyamet sanarlar.Ciddi is olarak yaptiginiz en buyuk troll olur.