Merhaba ;
Bir kendini bilmez çıkıyor benim kutsal değerlerime küfür ediyor şikayet ediyoruz, zor güç komedi sınıfı'na girecek bir yaptırım uyguluyorsunuz. Şimdi soruyorum size ; kendinizi benim yerimde düşünün merak ediyorum sadece yaptığınız komedi sınıfı şeyleri yeterli olarak görüyor musunuz ?
Cevap verecek var mı ?
- Ghostly
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i BEKA
Cevap verecek var mı ?
EMİN - ghostly
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Re: Cevap verecek var mı ?
Verilen cezaların arından şikayetçiye bir bilgilendirme e postası gönderilmektedir. 3 gün üzerindeki cezaları sadece bizler verebiliyoruz. Bu yüzden küfür içerikli isimlerin 3 gün ceza aldığını görebilirsiniz. Bu e postayı bize gönderdiğinizde karakter silinmiş dahi olsa bu cezayı süresize çeviyoruz.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- Ghostly
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Seyr-i BEKA
Merhaba ;Lathander yazdı:Verilen cezaların arından şikayetçiye bir bilgilendirme e postası gönderilmektedir. 3 gün üzerindeki cezaları sadece bizler verebiliyoruz. Bu yüzden küfür içerikli isimlerin 3 gün ceza aldığını görebilirsiniz. Bu e postayı bize gönderdiğinizde karakter silinmiş dahi olsa bu cezayı süresize çeviyoruz.
Teşekkür ederim.
Şikayet eden kişiye e-posta ile bilgi veriliyor diyorsun ama nedense şikayet ettiğim kişilerin ceza durumları hakkında bilgi olarak e-posta gönderiminiz olmuyor.
Bir oyuncu ;
1-) " it , mal , salak , siktir " gibi sözler kullansa kaç gün ceza alır ?
2-) " yada aile bireylerini (sözleri anladınız) , kutsal değerleriniz ve inancınız olan " bunlara hakaret etse kaç gün ceza alır ?
Soru ; sence bu iki şık arasında ceza yaptırımlarınızda büyük bir fark olması gerekmiyor mu ?
Not : Şikayet eden kişiye e-posta ile bilgi veriliyor diyorsun ama nedense şikayet ettiğim kişilerin ceza durumları hakkında bilgi olarak e-posta gönderiminiz olmuyor.
EMİN - ghostly
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Not : Şikayet eden kişiye e-posta ile bilgi veriliyor diyorsun ama nedense şikayet ettiğim kişilerin ceza durumları hakkında bilgi olarak e-posta gönderiminiz olmuyor.
mynet uyesı ısenız mynet e postanıza meil atıyorlar
mynet uyesı ısenız mynet e postanıza meil atıyorlar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Bahse konu olan durumlarda bir ölçü olduğunu sanmıyorum. Şöyle ki sarfedilen kötü sözlerin içeriği her ne olursa olsun ve aynı kişinin gün içinde cezaya tabi olana kadar sarfettiği küfürlerin toplamında bir ceza verildiğini düşünürsek, yapılan yaptırım "komik" olarak tanımlanabilir. Sobee kullanıcıları olarak bizlerin, bildirim almayışımızdan kaynaklı olarak serzenişlerimiz olabilir. Bu yüzden "Şikayet Et" sistemiyle şikayet etttiğimiz kişilerin ceza/cezasızlık durumunu anlamamız güç.
Benim bu konudan hariç konuya yakın gördüğüm bir diğer hususa gelmem gerekirse, oyun içi rumuzlarda ki dini değerleri taciz eden seçimler. Bunu aylar öncesinde bildirmeme rağmen herhangi bir yaptırım ve olumlu/olumsuz bir dönüşü olmadı. Örnek vermem gerekirse ; Camipapazı, Cenabetimam, Kiliseimamı, #@!? v.s
Dini değerler her ne olursa olsun bu tür akli dengesi yerinde olmayan kimselerin tasarrufuna bırakılamaz.
İyi Eğlenceler.
Benim bu konudan hariç konuya yakın gördüğüm bir diğer hususa gelmem gerekirse, oyun içi rumuzlarda ki dini değerleri taciz eden seçimler. Bunu aylar öncesinde bildirmeme rağmen herhangi bir yaptırım ve olumlu/olumsuz bir dönüşü olmadı. Örnek vermem gerekirse ; Camipapazı, Cenabetimam, Kiliseimamı, #@!? v.s
Dini değerler her ne olursa olsun bu tür akli dengesi yerinde olmayan kimselerin tasarrufuna bırakılamaz.
İyi Eğlenceler.
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Küfürün affı olmaz diyorsunuz ama verdiğiniz ceza dinine sülalesine sövse dahi 3 gün susturma bu adam akıllanır mı size soruyorum ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce