Cevap verecek var mı ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ghostly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i BEKA

Cevap verecek var mı ?

Mesaj gönderen Ghostly »

Merhaba ;

Bir kendini bilmez çıkıyor benim kutsal değerlerime küfür ediyor şikayet ediyoruz, zor güç komedi sınıfı'na girecek bir yaptırım uyguluyorsunuz. Şimdi soruyorum size ; kendinizi benim yerimde düşünün merak ediyorum sadece yaptığınız komedi sınıfı şeyleri yeterli olarak görüyor musunuz ?
EMİN - ghostly
Kullanıcı avatarı
Keskota
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Keskota »

Cok HaKLısıN KaRdeŞıM Bu KonuDa BirazDaHa CaLıSmaLaRı Lazım

SayqıLarımLa

savascı : Alqolikadam

Şifacı : Alqoliqadamxtwo
blackpearl
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Cevap verecek var mı ?

Mesaj gönderen blackpearl »

katılıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

bencede
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Verilen cezaların arından şikayetçiye bir bilgilendirme e postası gönderilmektedir. 3 gün üzerindeki cezaları sadece bizler verebiliyoruz. Bu yüzden küfür içerikli isimlerin 3 gün ceza aldığını görebilirsiniz. Bu e postayı bize gönderdiğinizde karakter silinmiş dahi olsa bu cezayı süresize çeviyoruz.

Teşekkür ederim.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Ghostly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Seyr-i BEKA

Mesaj gönderen Ghostly »

Lathander yazdı:Verilen cezaların arından şikayetçiye bir bilgilendirme e postası gönderilmektedir. 3 gün üzerindeki cezaları sadece bizler verebiliyoruz. Bu yüzden küfür içerikli isimlerin 3 gün ceza aldığını görebilirsiniz. Bu e postayı bize gönderdiğinizde karakter silinmiş dahi olsa bu cezayı süresize çeviyoruz.

Teşekkür ederim.
Merhaba ;

Şikayet eden kişiye e-posta ile bilgi veriliyor diyorsun ama nedense şikayet ettiğim kişilerin ceza durumları hakkında bilgi olarak e-posta gönderiminiz olmuyor.

Bir oyuncu ;
1-) " it , mal , salak , siktir " gibi sözler kullansa kaç gün ceza alır ?
2-) " yada aile bireylerini (sözleri anladınız) , kutsal değerleriniz ve inancınız olan " bunlara hakaret etse kaç gün ceza alır ?

Soru ; sence bu iki şık arasında ceza yaptırımlarınızda büyük bir fark olması gerekmiyor mu ?

Not : Şikayet eden kişiye e-posta ile bilgi veriliyor diyorsun ama nedense şikayet ettiğim kişilerin ceza durumları hakkında bilgi olarak e-posta gönderiminiz olmuyor.
EMİN - ghostly
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Not : Şikayet eden kişiye e-posta ile bilgi veriliyor diyorsun ama nedense şikayet ettiğim kişilerin ceza durumları hakkında bilgi olarak e-posta gönderiminiz olmuyor.

mynet uyesı ısenız mynet e postanıza meil atıyorlar
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HardStyle »

Bahse konu olan durumlarda bir ölçü olduğunu sanmıyorum. Şöyle ki sarfedilen kötü sözlerin içeriği her ne olursa olsun ve aynı kişinin gün içinde cezaya tabi olana kadar sarfettiği küfürlerin toplamında bir ceza verildiğini düşünürsek, yapılan yaptırım "komik" olarak tanımlanabilir. Sobee kullanıcıları olarak bizlerin, bildirim almayışımızdan kaynaklı olarak serzenişlerimiz olabilir. Bu yüzden "Şikayet Et" sistemiyle şikayet etttiğimiz kişilerin ceza/cezasızlık durumunu anlamamız güç.

Benim bu konudan hariç konuya yakın gördüğüm bir diğer hususa gelmem gerekirse, oyun içi rumuzlarda ki dini değerleri taciz eden seçimler. Bunu aylar öncesinde bildirmeme rağmen herhangi bir yaptırım ve olumlu/olumsuz bir dönüşü olmadı. Örnek vermem gerekirse ; Camipapazı, Cenabetimam, Kiliseimamı, #@!? v.s

Dini değerler her ne olursa olsun bu tür akli dengesi yerinde olmayan kimselerin tasarrufuna bırakılamaz.

İyi Eğlenceler.
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Küfürün affı olmaz diyorsunuz ama verdiğiniz ceza dinine sülalesine sövse dahi 3 gün susturma bu adam akıllanır mı size soruyorum ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Sohbet” sayfasına dön