PLAYSTORE HATA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

PLAYSTORE HATA

Mesaj gönderen dedee66 »

Oyun Yöneticileri Yada Arkadaşlardan Bilen Birileri Varsa Şu Hata Hakkında Paylaşa Bilir mi. Bazı Arkadaşlarda Bu Hata Çıkıyormuş 3 gündür Türk Telekom Mobil Faturalı Hattan Herşeyide Doğru Yazıyorlarmış Bilgisi Olan Buraya Paylaşa Bilirmi.

Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: PLAYSTORE HATA

Mesaj gönderen ERSEN »

dedee66 yazdı: 24 Ara 2017 10:54 Oyun Yöneticileri Yada Arkadaşlardan Bilen Birileri Varsa Şu Hata Hakkında Paylaşa Bilir mi. Bazı Arkadaşlarda Bu Hata Çıkıyormuş 3 gündür Türk Telekom Mobil Faturalı Hattan Herşeyide Doğru Yazıyorlarmış Bilgisi Olan Buraya Paylaşa Bilirmi.

Resim
Playstore berbat bir yer. Bir kere 5500 akçe aldım 1 hafta sonra verdiler. Müşteri hizmetlerinde çürüttüler beni. Eğer kredi kartıyla alıyorsan Kabasakaldan falan alabilirsin. Ben ordan alıyordum 2500 akçe ve daha aşağısı ise ödemeyi yaptığın an epin önüne geliyordu. Yani hiç beklemiyordun. 5500 akçe alıyorsan da 5 dk içinde geliyordu. Tavsiye ederim.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Şikayet etmeyen bir ben kaldım diye düşünüyorum.

Her 24 Saatte bir sorunsuz istediğim paketi alabiliyorum. 2. Alım için 24 saat geçmesi gerekiyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

BAŞKA İKV AKÇE ALINAN SİTE VARSA LİNKİNİ VEYADA İSMİNİ VERİR MİSİNİZ BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA GÜVENİLİR.?
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Selam Arkadaşlar

Mobil ödeme veya PlayStore ödeme birimleriyle ilgili konulara destek veremiyoruz. Hattınızın mobil ödemeye açık olup olmadığını kontrol etmenizi önerebiliriz. Ancak sürekli söylediğimiz gibi; bizlerin bu konu da ilgili ekibi bilgilendirmek dışında yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır. PlayStore ve Turkcell müşteri hizmetleriyle bu konuları görüşüp bilgi alabilirsiniz.

Ek olarak, PlayStore harici bir siteden İKV ürünleri satın almanızı önermiyoruz. Bu satın alımlardan meydana gelecek mağduriyetlere destek vermediğimizi de belirtelim.

Bilginize
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön