Şimdi başlıyacağım yazıyı anlatacağım olaydan 5 dk önce yazdım.Aslında burayta yazmama gerek yoktu ama dayanamadım.
İsmini sölemicem o kendini biliyor zaten.O kişiden bir şey satın alıcaktım soyleden yansıtmıstı
ben :ne kadar dedim
o: bilmiyorum öğrencem dedi
ben:Reçete o fazla para etmes dedim.Bi miktar söledim satıyonmu dedim.
Baya bi süre cvp vermed sonra da tekrar sordum
o: git basımda allah allah dedi.((aynen bu cvbı verdi))
Sonradan ben : niçin kötü cvp veriyorsun altı üstü SATIYORUM YADA SATMIYORUM diyeceksin dedim
o:Niçin ısrar ediyorsun dedi
ben:Israr etmiyorumki sadece böle neden konusuyorsun dedim.BU SEFERDE AYNEN ŞÖYLE DEDİ
O:o zamn susarmısın dedi
YANİ OLAY ŞU ŞURDA SATMIYORUM CÜMLESİNİ YAZMAKTAN ACİZ BİRİ GİT BASIMDAN SUS DEMEYİ TERCİH EDİYOR.İNSANLIK BUMUDUR.BEN ORDA MÜŞTERİYDİM YANİ.BÖLE Bİ CVP VERMEK ZORUNDAMIYDI KOMEDİ
AYRICA BAZI ARKADASLAR BUNUN İÇİN KONU AÇILIR MI FELAN DEMESİNLER.ARAMIZDA NASIL İNSANLARIN OLDUĞUNU GÖRSÜNLER.GÖRÜYORUZDA SENİN GİBİ YAZMIYORUZ DİYENLEREDE CEVABIM ŞU OLACAKTIR.O ZAMN ONLARIN BU YAPTIKLARINA GÖZ YUMUYOSUNUZ DEMEKTİR...
Böyle insanalrda var...
- KingWarrior
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Böyle insanalrda var...
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
Re: Böyle insanalrda var...
bu her zaman herkezde olan bişi bnce gereksiz konu
- KingWarrior
- Cin Avcısı
SOn yazıyı okumadın galiba DEDİMKİ GEREKSİZ OALBİLİR AMA BÖYLE GEREKSİZ GEREKSİZ DERSEK VAY HALİMİZE.
Başkalarıda aynı şeyi yazacakalrsa hiç yazmasınlar bosuna güncellenmesin. ARTIK BÖLE SEYLERE O KADAR ALISMISSIN DEMEKKİ UMURSAMIYORSUN.BENCE ÇOK UTANÇ Bİ DURUM İNSANLIK ÖLMÜŞŞŞ
Başkalarıda aynı şeyi yazacakalrsa hiç yazmasınlar bosuna güncellenmesin. ARTIK BÖLE SEYLERE O KADAR ALISMISSIN DEMEKKİ UMURSAMIYORSUN.BENCE ÇOK UTANÇ Bİ DURUM İNSANLIK ÖLMÜŞŞŞ
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bende öyle yapıyorum Müşteri Herzaman Haklı Değildir...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KingWarrior
- Cin Avcısı
Yani bende insan değilim diosun.Kabahat bende sanal ortamda zaten bu kapasite neyse daha devam edersem olmucak .
HİÇ KİMSE BİŞEY YAZMASIN GÜNCELLENMESİN
- Johan
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
bencede banda birçokkez oldu vede muşteri her zaman haklıdır XD
sana katılıyorum arkadas. bu bos bır konu degıl bole seylere goz yuma yuma ınsanlık oluyor oyun olsa bıle...
sana katılıyorum arkadas. bu bos bır konu degıl bole seylere goz yuma yuma ınsanlık oluyor oyun olsa bıle...
- JOHAN
- İsimsileri
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
KingWarrior yazdı:Yani bende insan değilim diosun.Kabahat bende sanal ortamda zaten bu kapasite neyse daha devam edersem olmucak .
İnsanlıktan bahsetmişsin ama insan olsan o kişinin özelinin ne kadar yoğun olabileceğini düşünebilirsin.
O kişiye sen hiç birşey yapmamışsan o kişi zaten sana isteyerek kötü bir cevap vermiyecektir.Belki o anda senin nickine benzer bir nick adam ile tartışıyordu/küfür ediyordu.Karıştırdı nicklerinizi.Ya da sen daha önceden bu kişiye birşey yaptınki seni sevmiyor.Sen oyunda bana ne sorsan artık defol git diyeceğim mesela.Bu cevabı almanda yine sen sorumlu olacaksın sen kimsin ki benim insanlığımı eleştiriyorsun.Mahalle dedikoducuları gibi gelmişsin buraya yok bu böyle yapıyor bu şöyle yapıyor diyorsun.
Senin insanlığın kendine...ben ben ben ben diyorsun sadece. İnsanlıktan bahsedecek bir kapasiten bile yokken bana kalkıpta sende insan değilsin ozaman diyebiliyorsun. Unutmaki insan var insan var bir insan var hayvanlardan tamamen kopmuş bir insan var şekil olarak hayvanlardan uzaklaşmış.Hangi sınıftasın acaba.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KingWarrior
- Cin Avcısı
SAZOBALII yazdı:KingWarrior yazdı:Yani bende insan değilim diosun.Kabahat bende sanal ortamda zaten bu kapasite neyse daha devam edersem olmucak .
İnsanlıktan bahsetmişsin ama insan olsan o kişinin özelinin ne kadar yoğun olabileceğini düşünebilirsin.
O kişiye sen hiç birşey yapmamışsan o kişi zaten sana isteyerek kötü bir cevap vermiyecektir.Belki o anda senin nickine benzer bir nick adam ile tartışıyordu/küfür ediyordu.Karıştırdı nicklerinizi.Ya da sen daha önceden bu kişiye birşey yaptınki seni sevmiyor.Sen oyunda bana ne sorsan artık defol git diyeceğim mesela.Bu cevabı almanda yine sen sorumlu olacaksın sen kimsin ki benim insanlığımı eleştiriyorsun.Mahalle dedikoducuları gibi gelmişsin buraya yok bu böyle yapıyor bu şöyle yapıyor diyorsun.
Senin insanlığın kendine...ben ben ben ben diyorsun sadece. İnsanlıktan bahsedecek bir kapasiten bile yokken bana kalkıpta sende insan değilsin ozaman diyebiliyorsun. Unutmaki insan var insan var bir insan var hayvanlardan tamamen kopmuş bir insan var şekil olarak hayvanlardan uzaklaşmış.Hangi sınıftasın acaba.
???????? neden bahsediyorsun ne nick benzemesi konuyu iyice oku sen daha ne oldugunu anlamamasıın bile...koptum beni güldürdün allahta seni güldürsün kardeş
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
O adamın özelini görebiliyormusun sen.Senin nickine benzer birisi belki küfür etmiştir adama dedim.Belki adamın morali bozuktur dedim.
Deliler herşeye gülermiş.Kendin gaz çıkart gül dur işte.Ne diyeyim neyse daha fazla seni muhatap almama gerek yok.
Defol git hadi.
Deliler herşeye gülermiş.Kendin gaz çıkart gül dur işte.Ne diyeyim neyse daha fazla seni muhatap almama gerek yok.
Defol git hadi.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- KingWarrior
- Cin Avcısı
Sana acıyorum seni oyundayken eski tecrübeli iyi bir insan bilirdim dediğim gibi HATA BENDE böle sanlar ortamalrda bu tür konular tartışılmaz.Tartışılınca Seviyesiz kişilere denk gelebiliyoruz.
Daha ne yazarsan yaz ben CEVAP VERMİCEM anlaki SENİ TAKMADIĞIMDANDIR....
Daha ne yazarsan yaz ben CEVAP VERMİCEM anlaki SENİ TAKMADIĞIMDANDIR....