İKV FORUM ANDROİD UYGULAMASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mehmetl3al3a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İKV FORUM ANDROİD UYGULAMASI

Mesaj gönderen mehmetl3al3a »

Öncelikle merhaba şahsım olarak yıllardır yaşadığım bir soruna kendi çabalarım ile uğraşarak bir android uygulamsı geliştirip çözüm ürettim belki sizin için değil ama benim gibi sürekli formu takip eden birisi iseniz mobilden foruma giriş yapmanın nekadar ezyet verici olduğunu anlayabilirsiniz ben de bu sorundan yola çıkarak "İKV Forum" uygulamasını geliştirdim önemli forum bölümlerini menülere ekleyerek kolayca erişebileceğiniz bir uygulama yaptım ki görseller herşeyi anlatıyor sadece sormak istediğim bu uygulamayı paylaşırsam telif vs... herhangi bir sorun yaşarmıyım Not: Uygulamada kesinlikle reklam yok

Resim
Kullanıcı avatarı
DygGvn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Gök Tengri

Re: İKV FORUM ANDROİD UYGULAMASI

Mesaj gönderen DygGvn »

Verdiğiniz emek için eline sağlık ama ben pek güvenemediğim için yöneticilerin böyle bir uygulama yapmasını bekleyeceğim.
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>

mehmetl3al3a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

DygGvn yazdı: 15 Ara 2017 18:30 Verdiğiniz emek için eline sağlık ama ben pek güvenemediğim için yöneticilerin böyle bir uygulama yapmasını bekleyeceğim.
Yöneticileri bekleye bekleye ağaç olduk sonunda biz soktuk elimizi taşın altına ':) :') yinede taiki karar sizin :blush:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Yönetim resmi olarak buna veya benzer bir şey için bilgilendirme yapmadığı sürece bu tarz şeylerden hep uzak durmuşumdur.

Emeğinize sağlık güzel gibi gözüküyor :blush: Şuan forum mobil olarakta yeterince kullanışlı buluyorum.
Resim
Resim
mehmetl3al3a
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

SPIEGLEIN yazdı: 15 Ara 2017 18:37 Yönetim resmi olarak buna veya benzer bir şey için bilgilendirme yapmadığı sürece bu tarz şeylerden hep uzak durmuşumdur.

Emeğinize sağlık güzel gibi gözüküyor :blush: Şuan forum mobil olarakta yeterince kullanışlı buluyorum.
Teşekkür ederim =)
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

mehmetl3al3a yazdı: 15 Ara 2017 18:26 Öncelikle merhaba şahsım olarak yıllardır yaşadığım bir soruna kendi çabalarım ile uğraşarak bir android uygulamsı geliştirip çözüm ürettim belki sizin için değil ama benim gibi sürekli formu takip eden birisi iseniz mobilden foruma giriş yapmanın nekadar ezyet verici olduğunu anlayabilirsiniz ben de bu sorundan yola çıkarak "İKV Forum" uygulamasını geliştirdim önemli forum bölümlerini menülere ekleyerek kolayca erişebileceğiniz bir uygulama yaptım ki görseller herşeyi anlatıyor sadece sormak istediğim bu uygulamayı paylaşırsam telif vs... herhangi bir sorun yaşarmıyım Not: Uygulamada kesinlikle reklam yok

Resim
Merhaba, hocam telif atilir bence, ayni sekilde ben de bir soundtrack player yapmistim, muzikler ikv websitesinden mi cekiliyor? Muzikler telifli vs denildi duzenleme getirdim sorun cozuldu
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Benzer çalışmayı bizler değil yönetimin yapması gerekli, iOS ve android platformu için forum uygulaması geliştirilebilir, daha kullanışlı olacağına eminim, en azından denenebilir, biz oyuncular bu tarz uygulamalar geliştirdiğimizde takdir edersiniz ki güvensizlik probleminden dolayı talep görmeyecektir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön