İKV FORUM ANDROİD UYGULAMASI
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İKV FORUM ANDROİD UYGULAMASI
Öncelikle merhaba şahsım olarak yıllardır yaşadığım bir soruna kendi çabalarım ile uğraşarak bir android uygulamsı geliştirip çözüm ürettim belki sizin için değil ama benim gibi sürekli formu takip eden birisi iseniz mobilden foruma giriş yapmanın nekadar ezyet verici olduğunu anlayabilirsiniz ben de bu sorundan yola çıkarak "İKV Forum" uygulamasını geliştirdim önemli forum bölümlerini menülere ekleyerek kolayca erişebileceğiniz bir uygulama yaptım ki görseller herşeyi anlatıyor sadece sormak istediğim bu uygulamayı paylaşırsam telif vs... herhangi bir sorun yaşarmıyım Not: Uygulamada kesinlikle reklam yok

- DygGvn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Gök Tengri
Re: İKV FORUM ANDROİD UYGULAMASI
Verdiğiniz emek için eline sağlık ama ben pek güvenemediğim için yöneticilerin böyle bir uygulama yapmasını bekleyeceğim.
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
-
- Salgın Koruyucusu
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Yönetim resmi olarak buna veya benzer bir şey için bilgilendirme yapmadığı sürece bu tarz şeylerden hep uzak durmuşumdur.
Emeğinize sağlık güzel gibi gözüküyor
Şuan forum mobil olarakta yeterince kullanışlı buluyorum.
Emeğinize sağlık güzel gibi gözüküyor
-
- Salgın Koruyucusu
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Merhaba, hocam telif atilir bence, ayni sekilde ben de bir soundtrack player yapmistim, muzikler ikv websitesinden mi cekiliyor? Muzikler telifli vs denildi duzenleme getirdim sorun cozuldumehmetl3al3a yazdı: ↑15 Ara 2017 18:26 Öncelikle merhaba şahsım olarak yıllardır yaşadığım bir soruna kendi çabalarım ile uğraşarak bir android uygulamsı geliştirip çözüm ürettim belki sizin için değil ama benim gibi sürekli formu takip eden birisi iseniz mobilden foruma giriş yapmanın nekadar ezyet verici olduğunu anlayabilirsiniz ben de bu sorundan yola çıkarak "İKV Forum" uygulamasını geliştirdim önemli forum bölümlerini menülere ekleyerek kolayca erişebileceğiniz bir uygulama yaptım ki görseller herşeyi anlatıyor sadece sormak istediğim bu uygulamayı paylaşırsam telif vs... herhangi bir sorun yaşarmıyım Not: Uygulamada kesinlikle reklam yok
![]()
Benzer çalışmayı bizler değil yönetimin yapması gerekli, iOS ve android platformu için forum uygulaması geliştirilebilir, daha kullanışlı olacağına eminim, en azından denenebilir, biz oyuncular bu tarz uygulamalar geliştirdiğimizde takdir edersiniz ki güvensizlik probleminden dolayı talep görmeyecektir.