Merhabalar , yeni bir etkinlik önerim var. Malumunuz İKV de yapılan etkinlikler sürekli kendini tekrarlayan ve pek eğlenceli olmayan etkinlikler. Kısaca önerime gelirsek Slot kestikçe içinden paket çıkacak ( Tabi ki her slottan değil dropları iyi ayarlanacak mesela 49 lwl bir oyuncu makro kurup fare kesmemesi lazım) ve bu paketlerin içinde Şahmeran simgesi olacak bu simgelerden 12 adet toplayınca NPC ye götüreceğiz ve karşımıza Kızma Birader ( Burası değiştirilebilir ) Oynamak için bir hak verecek ( Oyun PC ye karşı oynanacak). Bu kızma birader de puanlama sistemi olacak yaptığımız puanlara göre belirli bir eşya verecek bu eşyalar oyunun dengesini ve piyasasını bozmayacak şekilde ayarlanacak. Bu sayede oyuna yeni bir heyecan getireceğini düşünüyorum. Etkinlikler sadece özel günde yapılabilir.
2. Olarak da biliyorsunuz ki artık görev bossları bile olsa ( Kadim Hidra v.b) görev dışında kesilmiyor . Yeni bir düzenleme ile artık her boss'un kendine özel bir sandık droplanması ( İtem atma ihtimali iyi ayarlanmalı yoksa suistimal edilebilir) ve içinden iyi veya kötü itemlerin çıkması . Bu durumda oyunda boss savaşları olabilir eski PvP özlemini giderebiliriz.
Sizlerle beraber bu önerilerin iyi veya kötü taraflarını tartışmak istiyorum.
Yeni Etkinlik Önerisi Ve Boss düzenlenmesi
-
- Acemi Savaşçı
Re: Yeni Etkinlik Önerisi Ve Boss düzenlenmesi
Resmen m2'deki okey kartlarını tarif etmişsin 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Haftalık etkinlik olarak dikkate alınabilecek bir öneri.bariscanaydin yazdı: ↑14 Ara 2017 19:46
2. Olarak da biliyorsunuz ki artık görev bossları bile olsa ( Kadim Hidra v.b) görev dışında kesilmiyor . Yeni bir düzenleme ile artık her boss'un kendine özel bir sandık droplanması ( İtem atma ihtimali iyi ayarlanmalı yoksa suistimal edilebilir) ve içinden iyi veya kötü itemlerin çıkması . Bu durumda oyunda boss savaşları olabilir eski PvP özlemini giderebiliriz.
Sizlerle beraber bu önerilerin iyi veya kötü taraflarını tartışmak istiyorum.
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Metin2'ciler hemen kendini belli ediyor az pvp oynamadım

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
forumda açtığınız konuları - öneri- için desteğe yollamadığınız vakit kaale bile alınmıyor
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İttihat Ve Terakki
Bu bahsettiğin olayların tıpa tıp aynısı Metin2'de var 
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
IIxPaTRoNxII
IIDüZeNBaZII
RİTÜEL
-
- Acemi Savaşçı
Evet , bahsettiğiniz oyunu zaten aktif olarak oynuyorum. Ve şunu söyleyeyim sadece bu etkinlikler de oyuna giriyorum çünkü oyuna başka bir hava katıyor . Sizden ricam bahsettiğiniz oyunun adını bu forumda bahsetmemek başka oyunların reklamını yapmamak. Ayrıca söylediğim önerilerin başka oyunlardan alıntı olması herhangi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
gayet makul olduğunu düşünüyorum 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Buna katılıyorum kardeşim. Hidrayı en son 1 sene önce falan kesmişimdir.bariscanaydin yazdı: ↑14 Ara 2017 19:46
2. Olarak da biliyorsunuz ki artık görev bossları bile olsa ( Kadim Hidra v.b) görev dışında kesilmiyor . Yeni bir düzenleme ile artık her boss'un kendine özel bir sandık droplanması ( İtem atma ihtimali iyi ayarlanmalı yoksa suistimal edilebilir) ve içinden iyi veya kötü itemlerin çıkması . Bu durumda oyunda boss savaşları olabilir eski PvP özlemini giderebilirir.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Etkinlik konusunda farklı önerilere genellikle sıcak bakmaktayım,çesitlilik ve heyecan lazım.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY