Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...
Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...
34 lvl 35 lvl 37 lvl geliyo yeraltında kasıyor ne biçim işya git meteorda kas bizede engel oluyorsun yeraltına girmek için 39 lvl seviye koşulu gelsin bence.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Re: Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...
Tamamiyle Katılıyorum 39 Seviye Sınırı Olsun...
30-35 Level Adamlar Gelip Cin Magrasında Kasmaya Çalışıyor..
Bence 39 Seviyede Mebrure Hanımdan Alınan Görevi Almadan Giriş Omasınn.. !!
30-35 Level Adamlar Gelip Cin Magrasında Kasmaya Çalışıyor..
Bence 39 Seviyede Mebrure Hanımdan Alınan Görevi Almadan Giriş Omasınn.. !!
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
evet güzel olur bunu desteğe gönder bence.
ARKADAŞLAR LÜTFEN BENCİL OLMAYIN O ADAM MECBUR DEİL METEOR DA KASMAYA belliki o adamda orada ex kasamadıgı için oraya gelior
lütfen bencil olmayın
lütfen bencil olmayın

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
erasde yazdı:ARKADAŞLAR LÜTFEN BENCİL OLMAYIN O ADAM MECBUR DEİL METEOR DA KASMAYA belliki o adamda orada ex kasamadıgı için oraya gelior
lütfen bencil olmayın
o kasacak diye 39-40 lvl adam kasamıyor.adada kassın o zaman.
orada herkeze yetecek kadar cin var girip baktım emin olun ikv yönetimi böyle bi konuyu düşünmek bile istemez orası halka açık bi mekanturkoxHAMSTER yazdı:erasde yazdı:ARKADAŞLAR LÜTFEN BENCİL OLMAYIN O ADAM MECBUR DEİL METEOR DA KASMAYA belliki o adamda orada ex kasamadıgı için oraya gelior
lütfen bencil olmayın
o kasacak diye 39-40 lvl adam kasamıyor.adada kassın o zaman.

Peki her madenin başına 23 lwl çar bırakanlar da sence mantıklı bir iş mi yapıyor yoksa her zaman ki gibi bu da oyunun bir açığı mı ?

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
15-37 Lwl Adam Kasar Yer Altında Ama Bide Yaratıqlara Açlıq Yaparaq Vuruyor Ölüyor Özelliqle Akreplerde Sonra Bize Dalıyolar Herkes Bitiyor Buda Haksızlıq 39 Sınırı Olsun Bencede En İyisi
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
bunada bi açıklamam var 23 lwl da maden seviyesi 44 yada 43 oluyor ve o adamın 44-1 lwl bütün madenleri toplamaya hakkı var görüyorumda oyunda çok bencil varRedsxLine yazdı:Peki her madenin başına 23 lwl çar bırakanlar da sence mantıklı bir iş mi yapıyor yoksa her zaman ki gibi bu da oyunun bir açığı mı ?

Bencillikle alakalı olan bir durum değil bu ben hızlı maden çekebiliyorum ve 5 madeni aynı anda toplayabilirim. Bu benim yetenekli olduğumu göstermez bundan yeni oyuncular zarar görür. Sen belki bilmezsin eskiler iyi bilir Ametist ve Kalsedon madenerinde 30 kişi bklerdik tepegözllerin arasından maden çekmek her babayiğidin harcı değildi.Şimdi bizim tecrübeli olmamız gariban birinin akşama kadar bir madende bekleyip de elini boş bırakacaksa bence adil değil. Ama düz mantık varsa senin gibi uygun görünür böyle şeyler.Yoksa benim içinbir sorun olmaz.erasde yazdı:bunada bi açıklamam var 23 lwl da maden seviyesi 44 yada 43 oluyor ve o adamın 44-1 lwl bütün madenleri toplamaya hakkı var görüyorumda oyunda çok bencil varRedsxLine yazdı:Peki her madenin başına 23 lwl çar bırakanlar da sence mantıklı bir iş mi yapıyor yoksa her zaman ki gibi bu da oyunun bir açığı mı ?

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill