Bi sorun yüzünden çarım başka bi hesaba aktarılmış benden habersiz
Ve ikv yönetici ekibi bu sorunu çözüceğini söyledi 2 hafta oldu hala bi çözüm yok dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum kaç tane mail attım cevap yok boşunamı plus alıyorum ben 2 hesabıma
Yeter yav Açın artık
Yeter yav Açın artık
AdeLHarD
Re: Yeter yav Açın artık
Öncelikle arkadaşım üzülerek sana büyük bir geçmiş olsun diyorum. İkv yönetimi kesinlikle senin karakterini hiç bir şşekilde bir sorun teşil etmesinden dolayı başka bir hesaba aktarmaz. Muhtemelen senin karakter çalındı . Şöyle anlatayım. Oyundaki bazı artniyetli insanlar mynet hesabı ile "ikv.destek" gibi hesaplar açmakta. Senin kullanıcı adını bilen biri sana bu sahte mynet hesabı ile bir e-mail atarak karakteriniz bir sorun yüzünden karakterinizin aktarılması gerekiyor lütfen bu linke ttıklayınız. (bu link karakter aktarım linkidir. Ve senin kullanıcı adını ve karakter ismini bilen biri rahatca bunu sana gönderebilir.) Bu şekilde oyuncuları kandırıp karakterini çalabiliyorlar. Sanırım seninde başına buna benzer bir durum gelmiş. Eğer böyle bir durum yoksa genede bu mesajı dikkate alın sizin yararınıza olur. Mail kutunuza gelen lletilerin İkv destek den olup olmadığından kesinlikle emin olunuz.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Arkadaşım karakterimin geri alıncağını bizzat kendileri söylediler bana ben onlara mail attım onlardan bana bilmeden nasıl mail atsınki ha başkası attı diyosan onlar nerden bilsin ikv desteğe mesaj attığımı 
AdeLHarD
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
afedersin ama nasıl oluyor da carın senden habersiz aktarılıyor.burda ki suçu kimseye atma bence.yönetim bişey dediyse yapmadıysa sensini saçma konular açarak değilde destekten mesaj tarak dyur.
Arkadaşım sana dedim kaç kere attım ilk yazıyı bi oku
Bana kendiler YARDIM EDİCEZ Dediler
Karakteriniz bir Sobee üyeliğine aktarılmış olarak görünmektedir.
Karakter transfer işlemini geri almak için size yardım edebiliriz. Bu konuda izlemeniz gereken yöntem aşağıdadır.
Geri alınması talep edilen karakterlerin taşınmadan önce bulunmuş olduğu TTNET üyeliğinden bize atılacak e-postada;
Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir):
Sunucu adı:
Karakter adları:
Çalınmadan önce bulunan üye adı:
Bu bilgileri bize karakterlerin çalınmadan önce bulunmuş olduğu TTNET üyeliğinden mail yolu ile bildirdiğinizde karakterlerinizi size geri vermek için derhal çalışma başlatabiliriz.
İyi günler.
Bana Gönderdikleri Mesaj bu boş boş konuşmayın şimdi
Karakteriniz bir Sobee üyeliğine aktarılmış olarak görünmektedir.
Karakter transfer işlemini geri almak için size yardım edebiliriz. Bu konuda izlemeniz gereken yöntem aşağıdadır.
Geri alınması talep edilen karakterlerin taşınmadan önce bulunmuş olduğu TTNET üyeliğinden bize atılacak e-postada;
Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir):
Sunucu adı:
Karakter adları:
Çalınmadan önce bulunan üye adı:
Bu bilgileri bize karakterlerin çalınmadan önce bulunmuş olduğu TTNET üyeliğinden mail yolu ile bildirdiğinizde karakterlerinizi size geri vermek için derhal çalışma başlatabiliriz.
İyi günler.
Bana Gönderdikleri Mesaj bu boş boş konuşmayın şimdi
AdeLHarD
Yani dediğim şu mail atsamda işe yaramıyor bari burdan görsünlerde net bi cevap alim
AdeLHarD
Hepimiz biliyoruz ki, forum üzerinden yapılan bildirilere cevab verilmiyor. Konunuza yabancıyım ama kullanıcı onayı olmaksızın aktarma işlemi gerçekleşmiyor. Aktarma onaylandıktan sonra güncelleme esnasında sistemde oluşan bir hatadan dolayı farklı hesaba aktarılmış olması ihtimali düşündüğümüz de ise yapılması gerekenlerin hemen nihayete erecek işler olmadığını bilmenizi isteriz. Gereken tüm kontrollerin ardından size bahsedildiği şekilde yardımcı olunacaktır.
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz ümidiyle!...
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz ümidiyle!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Demek istediğim olay şu aslında birisi aktarmışta olabilir ama mail gelmedi bana o sorunda var yani mail geldiğini bilsem tamam başkası aktarmış derim ama mail filanda yok ortada
AdeLHarD
Merhaba,
İkvdestek formunu kullanınız, forum üzerinden yapılan bildirimler sizlere çözüm yolunda herhangi bir kazanç sağlamayacaktır.
[GM]Erdoğan
İkvdestek formunu kullanınız, forum üzerinden yapılan bildirimler sizlere çözüm yolunda herhangi bir kazanç sağlamayacaktır.
[GM]Erdoğan