Yılbaşı Çekilişi Geri Gelsin !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Yılbaşı Çekilişi Geri Gelsin !

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Arkadaşlar biliyorsunuz ki eskiden yılbaşında çekiliş yapılırdı ve kazanan kişiye büyük bir ödül verilirdi , güzel bir etkinlik ve sonuçta senede 1 kere olan bir etkinlik Oyunumuz madem 10. yaşını kutladı neden böyle bir etkinlik ile bunu daha güzel bir hale getirmiyoruz hali hazırda eklenti paketide yolda gelmek üzereyken.. bence ikv 10. yılı eski günlerdeki gibi ileriye dönük bir şekilde devrim niteliginde olabilir örn. Çınar altı radyosu , Yılbaşı Çekilişi , Eklenti paketi , Bonolar, Bugların kaldırılması vs. Bu sene bence beklentilerin karşılandıgı bir sene oldu ve ben şahsım adına Yılbaşı çekilişinin bu sene olmasından yanayım .. oyuncular ve oyun arasındaki bağ çınar altı radyosu , yılbaşı çekilişi ,kıyamet günlükleri gibi etkinliklerle çok daha güçlü bir hale gelebilir.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Re: Yılbaşı Çekilişi Geri Gelsin !

Mesaj gönderen yun1010 »

Gaffar Bey den bi türlü kıyamet asa alamayınca desteğe kusmuştum sinirimi. Onlar da 100 üzerinden düşün diyelim ki 3-9 sayılarında kıyamet asa var. Demişti. 400 girişte o sayıları tutturamadığıma göre çekilişi de hiç kazanamam. Büyük ödül neyse üreteceğim artık napayım.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

eğer kazanacaklar arasında ben varsam lütfen olsun çekiliş :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Dükkandan bir ürün alıyorduk yıl başında bir ara, onla çekiliş mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum, yada bir hediye mi koyuyorlardı yılbaşlarında.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

1.Yılbaşı çekilişlerine adam kayırmadıklarını nereden bileyim
2.10.Yaşını kutladı her sene yayınladıkları yazıları kopyala yapıştır yaparak üstüne akçe ile indirimli ürünler satarak ceplerini de doldurarak.
3.Eklenti paketi yolda ama yaya olarak geliyor sanırım yarım sene olacak neredeyse ortada somut bir kanıt yok emre yücelen adlı şahsın yayınladığı kesitler dışında.
4.Çınaraltı radyosunu ayrı bir domain üzerinden değil de forum domainine entegre bir şekilde yaparak yılın fiyaskosuna selam çaktılar.
5.Bono zaten var olan bir şeydi zamanında bu bono bug'unu kullanan oyuncuların her ne kadar tamamına dokunduklarını düşünmesem de bir şekilde hadi bunu yapanları cezalandırdık bonoları da kaldırdık diyerek kaldırdılar ve yıllar sonra tekrar getirdiler bunun bir 'wow' şeklinde lanse edilmesini anlamıyorum.
6.Bugların kaldırılması ??? Ahahaha ne kadar bug rapor edildiyse 'bunu toplu şekilde gelecek güncelleme ile halledeceğiz' şeklinde bir açıklama ile geçiştirdiler. Misal elektrik hasarının -1 olarak işlemesi bazı durumlarda.

Sen bu dediklerimi oku sonra bu sene tam olarak beklentilerin karşılandığı bir yıl mı oldu ona karar ver.

Eşkaza tabii ki bazı olumlu şeylerde oldu,misal sunucu listelerinin sıralanışı ve yeni forum bence bunlardan en güzelleri ki meteor sancakta adam bulamayacağın bir sunucu olan Tılsım'ın içler acısı halini gözler önüne seriyor diğer bir kaç sunucu ile.Benim eyyorlamam bu kadar hadi eyvallah.

Saygılarımla.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

MobilSorun78 yazdı: 30 Kas 2017 19:03 1.Yılbaşı çekilişlerine adam kayırmadıklarını nereden bileyim
2.10.Yaşını kutladı her sene yayınladıkları yazıları kopyala yapıştır yaparak üstüne akçe ile indirimli ürünler satarak ceplerini de doldurarak.
3.Eklenti paketi yolda ama yaya olarak geliyor sanırım yarım sene olacak neredeyse ortada somut bir kanıt yok emre yücelen adlı şahsın yayınladığı kesitler dışında.
4.Çınaraltı radyosunu ayrı bir domain üzerinden değil de forum domainine entegre bir şekilde yaparak yılın fiyaskosuna selam çaktılar.
5.Bono zaten var olan bir şeydi zamanında bu bono bug'unu kullanan oyuncuların her ne kadar tamamına dokunduklarını düşünmesem de bir şekilde hadi bunu yapanları cezalandırdık bonoları da kaldırdık diyerek kaldırdılar ve yıllar sonra tekrar getirdiler bunun bir 'wow' şeklinde lanse edilmesini anlamıyorum.
6.Bugların kaldırılması ??? Ahahaha ne kadar bug rapor edildiyse 'bunu toplu şekilde gelecek güncelleme ile halledeceğiz' şeklinde bir açıklama ile geçiştirdiler. Misal elektrik hasarının -1 olarak işlemesi bazı durumlarda.

Sen bu dediklerimi oku sonra bu sene tam olarak beklentilerin karşılandığı bir yıl mı oldu ona karar ver.

Eşkaza tabii ki bazı olumlu şeylerde oldu,misal sunucu listelerinin sıralanışı ve yeni forum bence bunlardan en güzelleri ki meteor sancakta adam bulamayacağın bir sunucu olan Tılsım'ın içler acısı halini gözler önüne seriyor diğer bir kaç sunucu ile.Benim eyyorlamam bu kadar hadi eyvallah.

Saygılarımla.
Sen ve senin gibi düşünenler şu oyun için yıllarını vermiş ve ayakta kalması için ne savaşlar vermiş insanlara yazık ediyorsun daha geçen seneye kadar bunlardan birtanesi varmıydı sorarım sana bu kadar olumsuzsan oyunu karalamak yerine bırakıp gitmelisin bence kimse kimseyi zorla oyunda tutmuyor ( şahsi görüşüm ) ayrıca 8 ay kadardır oyuna girmedigimi belirtmek isterim ne olursa olsun asla oyunun kötü yanları yok demedim ama şu barizdirki şuan güzel bir ekip sırf senin gibi oyuncular zevk alsınlar diye uğraşıyor kazandıkları paramı ona gelirsek tamamen hak ediliyor. ( TARTIŞMAYA KAPALIDIR ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR )
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Lahza yazdı: 30 Kas 2017 18:40 Dükkandan bir ürün alıyorduk yıl başında bir ara, onla çekiliş mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum, yada bir hediye mi koyuyorlardı yılbaşlarında.
Evet kardeşim ta kendisi heycanla bakardık acaba çıktımı diye milli piyango çıksa belki bu kadar sevinmem :)
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

besiktasask yazdı: 30 Kas 2017 18:33 eğer kazanacaklar arasında ben varsam lütfen olsun çekiliş :grin:
önemli olan kazanmak değil bence o duyguyu yaşamak :D
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

yun1010 yazdı: 30 Kas 2017 18:06 Gaffar Bey den bi türlü kıyamet asa alamayınca desteğe kusmuştum sinirimi. Onlar da 100 üzerinden düşün diyelim ki 3-9 sayılarında kıyamet asa var. Demişti. 400 girişte o sayıları tutturamadığıma göre çekilişi de hiç kazanamam. Büyük ödül neyse üreteceğim artık napayım.
bende ise tam tersi çemberli taşın ilk geldigi senesinde bıçak kılıç için çok uğraşmıştım defalarca ve ozamanlar gerçekten kesene kadar oluk oluk terler akıyordu o sene düşmedi tabi sonraki senesinde birazda maddiyatı toplayınca malum kendim üretmek zorunda kalmıştım :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 30 Kas 2017 18:40 Dükkandan bir ürün alıyorduk yıl başında bir ara, onla çekiliş mi oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum, yada bir hediye mi koyuyorlardı yılbaşlarında.
Milli piyango ahaha :blush: :blush: ne günlerdi ya
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön