Eminönü Savaşları
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eminönü Savaşları
Arkadaşlar eminönünde kan gövdeyi götürse bölge bölge atıyorum çemberlitaştaki yaratıklar aniden eminönünde belirse ,belirli saat aralığında (herkesin oyunda olduğu zaman) çok fantastik olmaz mıydı ? Etkinlik olarak bakılabilir..

Re: Eminönü Savaşları
Bunun farklı bir versiyonu vardı aslında kafamda, yeni güncellemeden sonra oyuna çeşitli bos yaratıklar eklense, atıyorum 4 saat aralıkla oyunun herhangibir yerinde bu Bos yaratık belirse ve kesebilen arkadaşa bir materyal verse, üretimde vs kullanılması amacıyla, hareketlilik katabilirdi. Saat olarak farklılık olabilir atıyorum günün herhangi bir saatinde sadece iki kere çıkar, dolayısıyla içinden düşecek materyal pahalı olur ve bulup kesmek için mücadele olur.
Gaffar semiha stuart efendi gbmx yol savaşçısı kenan motor düşünen junon centrion e.ö de olsa ve vuran herkese item verse çok güzel olur eksiği olan arkadaşlar için
Kardeşim bu oyun çok rigid esnek değil yani.Oyun motorunun bunlara uygun olduğunu zannetmiyorum. Ufacık bir etkinlik için bile gm yada etkinlik görevlisinin oyuna girmesi gerekiyor sence bu mümkün olabilir mi ?dorukkerem1976 yazdı: ↑15 Kas 2017 00:06 Arkadaşlar eminönünde kan gövdeyi götürse bölge bölge atıyorum çemberlitaştaki yaratıklar aniden eminönünde belirse ,belirli saat aralığında (herkesin oyunda olduğu zaman) çok fantastik olmaz mıydı ? Etkinlik olarak bakılabilir..
Everything is about math just math
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Yılbaşı etkinliklerinde yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sadece eminönü değil daha önce meteor ve sivri adada yapıldı bir kaç kere öyle hatırlıyorum.
dorukkerem1976 yazdı: ↑15 Kas 2017 00:06 Arkadaşlar eminönünde kan gövdeyi götürse bölge bölge atıyorum çemberlitaştaki yaratıklar aniden eminönünde belirse ,belirli saat aralığında (herkesin oyunda olduğu zaman) çok fantastik olmaz mıydı ? Etkinlik olarak bakılabilir..
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
+Lahza yazdı: ↑15 Kas 2017 00:22 Bunun farklı bir versiyonu vardı aslında kafamda, yeni güncellemeden sonra oyuna çeşitli bos yaratıklar eklense, atıyorum 4 saat aralıkla oyunun herhangibir yerinde bu Bos yaratık belirse ve kesebilen arkadaşa bir materyal verse, üretimde vs kullanılması amacıyla, hareketlilik katabilirdi. Saat olarak farklılık olabilir atıyorum günün herhangi bir saatinde sadece iki kere çıkar, dolayısıyla içinden düşecek materyal pahalı olur ve bulup kesmek için mücadele olur.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
4 5 sene önce meteorda çtdeki makinaları eminönünde kadimi kestiğini hatırlıyorum yapılabilir birşey
Auto Event sistemi.
Yapılabilir mi ? Bilemem...
Yapılabilir mi ? Bilemem...
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- xMrSpyx
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter ls Coming
O sistem Knight Online'de Ronark Land'de mevcutLahza yazdı: ↑15 Kas 2017 00:22 Bunun farklı bir versiyonu vardı aslında kafamda, yeni güncellemeden sonra oyuna çeşitli bos yaratıklar eklense, atıyorum 4 saat aralıkla oyunun herhangibir yerinde bu Bos yaratık belirse ve kesebilen arkadaşa bir materyal verse, üretimde vs kullanılması amacıyla, hareketlilik katabilirdi. Saat olarak farklılık olabilir atıyorum günün herhangi bir saatinde sadece iki kere çıkar, dolayısıyla içinden düşecek materyal pahalı olur ve bulup kesmek için mücadele olur.