Eminönü Savaşları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dorukkerem1976
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Eminönü Savaşları

Mesaj gönderen dorukkerem1976 »

Arkadaşlar eminönünde kan gövdeyi götürse bölge bölge atıyorum çemberlitaştaki yaratıklar aniden eminönünde belirse ,belirli saat aralığında (herkesin oyunda olduğu zaman) çok fantastik olmaz mıydı ? Etkinlik olarak bakılabilir..
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Eminönü Savaşları

Mesaj gönderen Lahza »

Bunun farklı bir versiyonu vardı aslında kafamda, yeni güncellemeden sonra oyuna çeşitli bos yaratıklar eklense, atıyorum 4 saat aralıkla oyunun herhangibir yerinde bu Bos yaratık belirse ve kesebilen arkadaşa bir materyal verse, üretimde vs kullanılması amacıyla, hareketlilik katabilirdi. Saat olarak farklılık olabilir atıyorum günün herhangi bir saatinde sadece iki kere çıkar, dolayısıyla içinden düşecek materyal pahalı olur ve bulup kesmek için mücadele olur.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Böyle bir şey hatırlıyorum, eminönünde makineler vs oluyordu.
kedi
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maskoff »

Gaffar semiha stuart efendi gbmx yol savaşçısı kenan motor düşünen junon centrion e.ö de olsa ve vuran herkese item verse çok güzel olur eksiği olan arkadaşlar için
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

dorukkerem1976 yazdı: 15 Kas 2017 00:06 Arkadaşlar eminönünde kan gövdeyi götürse bölge bölge atıyorum çemberlitaştaki yaratıklar aniden eminönünde belirse ,belirli saat aralığında (herkesin oyunda olduğu zaman) çok fantastik olmaz mıydı ? Etkinlik olarak bakılabilir..
Kardeşim bu oyun çok rigid esnek değil yani.Oyun motorunun bunlara uygun olduğunu zannetmiyorum. Ufacık bir etkinlik için bile gm yada etkinlik görevlisinin oyuna girmesi gerekiyor sence bu mümkün olabilir mi ?
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Yılbaşı etkinliklerinde yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sadece eminönü değil daha önce meteor ve sivri adada yapıldı bir kaç kere öyle hatırlıyorum.
dorukkerem1976 yazdı: 15 Kas 2017 00:06 Arkadaşlar eminönünde kan gövdeyi götürse bölge bölge atıyorum çemberlitaştaki yaratıklar aniden eminönünde belirse ,belirli saat aralığında (herkesin oyunda olduğu zaman) çok fantastik olmaz mıydı ? Etkinlik olarak bakılabilir..
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 15 Kas 2017 00:22 Bunun farklı bir versiyonu vardı aslında kafamda, yeni güncellemeden sonra oyuna çeşitli bos yaratıklar eklense, atıyorum 4 saat aralıkla oyunun herhangibir yerinde bu Bos yaratık belirse ve kesebilen arkadaşa bir materyal verse, üretimde vs kullanılması amacıyla, hareketlilik katabilirdi. Saat olarak farklılık olabilir atıyorum günün herhangi bir saatinde sadece iki kere çıkar, dolayısıyla içinden düşecek materyal pahalı olur ve bulup kesmek için mücadele olur.
+
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

4 5 sene önce meteorda çtdeki makinaları eminönünde kadimi kestiğini hatırlıyorum yapılabilir birşey
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Auto Event sistemi.

Yapılabilir mi ? Bilemem...
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Lahza yazdı: 15 Kas 2017 00:22 Bunun farklı bir versiyonu vardı aslında kafamda, yeni güncellemeden sonra oyuna çeşitli bos yaratıklar eklense, atıyorum 4 saat aralıkla oyunun herhangibir yerinde bu Bos yaratık belirse ve kesebilen arkadaşa bir materyal verse, üretimde vs kullanılması amacıyla, hareketlilik katabilirdi. Saat olarak farklılık olabilir atıyorum günün herhangi bir saatinde sadece iki kere çıkar, dolayısıyla içinden düşecek materyal pahalı olur ve bulup kesmek için mücadele olur.
O sistem Knight Online'de Ronark Land'de mevcut :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön