gelecek yeni güncelleme bütün bölgelerdeki oyuncu sayısını düşürecektir
benim önerimse yeni şaheser var ise bunları bölgelere dağıtmak gerek sığınak bölgesine migrata ve çemberlitaş bölgesine hiç olmassa her bölgeden birer item düşürme şansı olsun bölgelerin bitmemesi adına
bölgeleri canlı tutmanın yollarını da düşünün derim
güncelleme için öneri
güncelleme için öneri
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER

Re: güncelleme için öneri
Doğru bir bakış açısı ama yöntem biraz sorunlu gibi. Daha iyisi de düşünülebilir. Mesela yeni reçetelerde hala motorin gibi materyaller istenmesi de aktiflik için yeterli olacaktır.
Aylar önce açılan bir konuda buna benzer bir önerim olmuştu.1 yıl kadar önce açtığım bir konuda ise yeni şaheserleri eski şaheserleri birleştirerek elde etmekten bahsetmiştim.
Öneri konusunda 5 yıldır binlerce öneri almışlardır.Bu kadar öneriye rağmen bir hata yapmazlar umarım.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kesinlikle güzel öneri.Fazla materyal istenmeli ki ciddi anlamda bölgeler ayakta kalabilmeli çünkü belirli süre sonra yeni bölgeden bile dert yananlar olucaktır .Şayet herşeyi pasif kılarlar ve yeni bölgeye dikkat çekerlerse belirli süre sonra yine bir anlamsız döngüye girilir.Süreklilik sağlanmalı oyuncular uğraştırılmalı
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Ben kaç konuda daha dile getirmiştim bunu, zaten aksi bir durumu yapacaklarını düşünmüyorum, olması da çok saçma olur, yeni bir bölgede atıyorum bir takı gelecekse bunun düşmesi için yine önce sığınak migrat takılarını elde etmek gerekli olmalı, yada yeni kıyafet gelecekse çemberlitaş kıyafetlerini öncesinde düşürmek şart olmalı, reçeteyle üretilecekse önceki eşyalar reçetede istenmeli vs vs.
Tıpkı bazı çemberlitaş itemlerinde altın, gümüş gibi materyaller gerekmesi gibi. Bunu düşünebildiklerine göre yeni bölgeyi de buna göre yapacaklardır diye düşünmekteyim.
Katılmıyorum ve diğer yapılan önerilere de katılmıyorum. Ben Çemberlitaşı ve diğer grup bölgelerini tamamlayalı 5 sene oluyor beni tekrar çemberlitaşa girmeyi zorunlu kılmaya kimsenin hakkı yok.
Everything is about math just math
Kardeşim o zaman oyunun diğer bölgeleri çöp senin bakış açında olacaklar bu
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER