Yöneticiler Cevap Vermeye Tenezzül Edebilir Misiniz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Yöneticiler Cevap Vermeye Tenezzül Edebilir Misiniz?

Mesaj gönderen Prinssof »

Yöneticiler ve arkadaşlar;

İkv bana çok sıkıcı gelmeye başladı.Eskiden en azından konuştugumuz güvenebildiğimiz bir kaç arkadaşımız oluyordu.Şu anda var ama eskisi gibi değil.Nedeni büyük bir ihtimalle oyun parası.Evet ; Şu anda mesela Yücelen Halit Kolye en kötü 50 Milyon civarlarında.Belli başlı kişiler Haricinde(Rainblack,The Muro vs vs vs...) Kar eden yok oyunda.Eskiden mesela alman ok itemler kralı 5 milyon deniliyordu.Yeni bölgeler geldi,İtem fiyatları coştu.Siz zevk alıyor musunuz oynamaktan?Ben hiçbir zevk almaz Oldum artık Oyundan.Oyunu bırak diyecek olan arkadaşlar; Siz zevk alıyor musunuz ?
İtemler pahalı olunca haliyle çar çalmalar,küfürler vs. Çok arttı.Yöneticilerin [Bence] bahanesi çok.Yeni paket hazırlıyırolar,güncelleme yapıyorlar,şunu yapıyorlar,bunu yapıyorlar....Oyunda ayda 1 ya da 2 Gm sorularımıza cevap alıyoruz.Foruma açtıgımız konuların %5 ine anca 1 yorum yazıyorlar.Sebebi işleri yoğun [Hangi İş bu kadar sürer anlamadım gitti] Oyuna yeni bölge getirdiler,İki item satamıyoruz şurda.Plusla plussuzun hiçbir farkı yok.Madende sabaha kadar otursakta neye yarar ki pluslu olsak ? Adamlar açıyor hileyi madene oturuyor.Yarın bi günde Gm ler biz ban attık Diyor.Ben sabaha kadar madende bekledim hepsini adam aldı banlasanız nolacak ki ? Zaten kaç kişi oturuyor her gece madenlere? Bide oyuna seviye limiti getirmeleri lazım;Yer altına 40 altı girmesin mesela ? Ermeydanları 3 den sonrası bom boş .Ben ya 1 kere gördüm ya da 2 kere dolu olduğunu.Onun yerine sallıyorum Em 4 sadece büyücüler girebilsin,sadece şifa ve savaşlar gibi.Daha mantıklı Olmaz mı? Hemen ön yargıyla yaklaşmayın..! Bunları İkv Desteğe yolladım ama kim bilir ne zaman yanıt vercekler. Oyunun gidişatını hiç mi hiç beğenmiyorum şahsi görüşüm.
[Benim Fikrim]

İyi forumlar......
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Yöneticiler Cevap Vermeye Tenezzül Edebilir Misiniz?

Mesaj gönderen Ucube »

Arkadaşım bu bahsettiğin durumların %90 nından bizlerde şikayetciyiz. Ama bak bu anlattığın durumların çoğunda yönetim haklı. Mesela örnekler vererek analatayım sana.! Küfür ve Piyasanın yüksekliğinden yakınmaktasın. Buna yönetim ne yapsın bu oyuncunun elinde olan bir şey adam kalkıp sana küfür ediyor ise buna yönetim bişey yapamaz. Adama ailesinin veremediği terbiyeyi yönetimmi verecek? Tek tek her oyuna gireni uyaramayacağına göre.! Piyasadaki fiyatlara gelince gene oyuncunun isteğine bağlı bir şey ben bir itemi hangi fiyata isdersem o fiyata satarım kimse karışamaz anlayışı bir çok oyuncuda mevcut ki bu da normal bir şey. Yönetimin yoğunluğuna gelince Online bir oyun hazırlamak tasarlamak sunmak o kadar kolay iş değil.! En azından bu konu hakkında birazcık google da arasan bana hak verebileceksin. Bu yüzden yönetim çok yoğun olabiliyor. Yenilik isteyen bizleriz yenilik istemeye gelince yönetimden iyisi yok da iş beklemeye gelincemi yönetimi kötülemekteyiz? Bence bu gibi konularda sabırlı olmaktan başka çaremiz bulunmamakta. Umarım anlatabilmişimdir.. :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ucube yazdı:Arkadaşım bu bahsettiğin durumların %90 nından bizlerde şikayetciyiz. Ama bak bu anlattığın durumların çoğunda yönetim haklı. Mesela örnekler vererek analatayım sana.! Küfür ve Piyasanın yüksekliğinden yakınmaktasın. Buna yönetim ne yapsın bu oyuncunun elinde olan bir şey adam kalkıp sana küfür ediyor ise buna yönetim bişey yapamaz. Adama ailesinin veremediği terbiyeyi yönetimmi verecek? Tek tek her oyuna gireni uyaramayacağına göre.! Piyasadaki fiyatlara gelince gene oyuncunun isteğine bağlı bir şey ben bir itemi hangi fiyata isdersem o fiyata satarım kimse karışamaz anlayışı bir çok oyuncuda mevcut ki bu da normal bir şey. Yönetimin yoğunluğuna gelince Online bir oyun hazırlamak tasarlamak sunmak o kadar kolay iş değil.! En azından bu konu hakkında birazcık google da arasan bana hak verebileceksin. Bu yüzden yönetim çok yoğun olabiliyor. Yenilik isteyen bizleriz yenilik istemeye gelince yönetimden iyisi yok da iş beklemeye gelincemi yönetimi kötülemekteyiz? Bence bu gibi konularda sabırlı olmaktan başka çaremiz bulunmamakta. Umarım anlatabilmişimdir.. :)
Teşekkürler.Benim demek istediğim bu açıklamanın Yöneticilerden gelmesiydi:)
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen patiklipenguen »

İtemlerin, madenlerin pahalı olmasını yöneticiler nasıl engellesin peki bunu da yazabilir misin ? Maden benim istediğim fiyata satarım düşüncesi hakim herkeste ve bunda da sonuna kadar haklı herkes. Ayrıca 49 seviye gelmeden önceki fiyatlarla kıyaslama eşya ve maden fiyatlarını. Çünkü 49 seviye geldiğinden beri para kasmak çok daha kolay. Hem de plus olmadan.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Oyun içi eşya-materyal fiyatlarını yükselten sizdiniz.Yüceleni tek işe yarar item sandınız tüm paranızı sadece yücelene yatırdınız.Böylece yeraltı ile artması gerekenden(2 kat,bilemedin 2.5 kat) 10 kat daha fazla arttı.Suçlu sizsiniz.
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Prinssof yazdı:Yöneticiler ve arkadaşlar;

İkv bana çok sıkıcı gelmeye başladı.Eskiden en azından konuştugumuz güvenebildiğimiz bir kaç arkadaşımız oluyordu.Şu anda var ama eskisi gibi değil.Nedeni büyük bir ihtimalle oyun parası.Evet ; Şu anda mesela Yücelen Halit Kolye en kötü 50 Milyon civarlarında.Belli başlı kişiler Haricinde(Rainblack,The Muro vs vs vs...) Kar eden yok oyunda.Eskiden mesela alman ok itemler kralı 5 milyon deniliyordu.Yeni bölgeler geldi,İtem fiyatları coştu.Siz zevk alıyor musunuz oynamaktan?Ben hiçbir zevk almaz Oldum artık Oyundan.Oyunu bırak diyecek olan arkadaşlar; Siz zevk alıyor musunuz ?
İtemler pahalı olunca haliyle çar çalmalar,küfürler vs. Çok arttı.Yöneticilerin [Bence] bahanesi çok.Yeni paket hazırlıyırolar,güncelleme yapıyorlar,şunu yapıyorlar,bunu yapıyorlar....Oyunda ayda 1 ya da 2 Gm sorularımıza cevap alıyoruz.Foruma açtıgımız konuların %5 ine anca 1 yorum yazıyorlar.Sebebi işleri yoğun [Hangi İş bu kadar sürer anlamadım gitti] Oyuna yeni bölge getirdiler,İki item satamıyoruz şurda.Plusla plussuzun hiçbir farkı yok.Madende sabaha kadar otursakta neye yarar ki pluslu olsak ? Adamlar açıyor hileyi madene oturuyor.Yarın bi günde Gm ler biz ban attık Diyor.Ben sabaha kadar madende bekledim hepsini adam aldı banlasanız nolacak ki ? Zaten kaç kişi oturuyor her gece madenlere? Bide oyuna seviye limiti getirmeleri lazım;Yer altına 40 altı girmesin mesela ? Ermeydanları 3 den sonrası bom boş .Ben ya 1 kere gördüm ya da 2 kere dolu olduğunu.Onun yerine sallıyorum Em 4 sadece büyücüler girebilsin,sadece şifa ve savaşlar gibi.Daha mantıklı Olmaz mı? Hemen ön yargıyla yaklaşmayın..! Bunları İkv Desteğe yolladım ama kim bilir ne zaman yanıt vercekler. Oyunun gidişatını hiç mi hiç beğenmiyorum şahsi görüşüm.
[Benim Fikrim]

İyi forumlar......
Ucube yazdı:Arkadaşım bu bahsettiğin durumların %90 nından bizlerde şikayetciyiz. Ama bak bu anlattığın durumların çoğunda yönetim haklı. Mesela örnekler vererek analatayım sana.! Küfür ve Piyasanın yüksekliğinden yakınmaktasın. Buna yönetim ne yapsın bu oyuncunun elinde olan bir şey adam kalkıp sana küfür ediyor ise buna yönetim bişey yapamaz. Adama ailesinin veremediği terbiyeyi yönetimmi verecek? Tek tek her oyuna gireni uyaramayacağına göre.! Piyasadaki fiyatlara gelince gene oyuncunun isteğine bağlı bir şey ben bir itemi hangi fiyata isdersem o fiyata satarım kimse karışamaz anlayışı bir çok oyuncuda mevcut ki bu da normal bir şey. Yönetimin yoğunluğuna gelince Online bir oyun hazırlamak tasarlamak sunmak o kadar kolay iş değil.! En azından bu konu hakkında birazcık google da arasan bana hak verebileceksin. Bu yüzden yönetim çok yoğun olabiliyor. Yenilik isteyen bizleriz yenilik istemeye gelince yönetimden iyisi yok da iş beklemeye gelincemi yönetimi kötülemekteyiz? Bence bu gibi konularda sabırlı olmaktan başka çaremiz bulunmamakta. Umarım anlatabilmişimdir.. :)
İkinizin Sunumlarıda güzel ;) İkinizde dile getirilmeyen bazı durumları dile getirmissiniz. Ve mantıklı cevaplar vermişsiniz ;) Ama Oyunda hakim olan düsünceler cok farklı oldugundan dolayı pekte buraya acılan konuların ic acıcı olacagini düsünmüyorum ;) Sonucta her yastan insan ile aynı ortam paylasılıyor.. Bı kulaktan girer bi kulaktan cıkar düsüncesi hakim ;) Böyle Bır kurmacanın SADECE bir oyundan ibaret oldugu unutulmaması belki daha mantıklı...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar,

Sevgili arkadaşım, ilk Fiyat konusundan Başlıyacağım;
Fiyatı Yönetim Koymas, Oyunda Oynayan Kişiler Koyar... Burada Sitem edecek Hiç bir Doğru Tavrın yok Bilesin...
Gelelim Madenlere , Sevgili arkadaşım Benim Bilgisayarımda Ekran kartı Çok Hızlı, İşlemcimde öyLe En ufak kasıntı yok, Mağden çıktığı anda Güzelce çekiyorum, ve Program gibi bir Hilesi Sağten yasak Kullanmaası, Ama ben Kendi çapımda Bir şey buLdum, Mağden Çekili anda Napıyor, " bu Mağden Tükenmiş as sonra cıkar" Gibi yazılar var değilmi. fare imleci Mağdenin üstüne geldiğinde tam o yazının olduğu yere koyarsan, sağ-sol KLick ile Hemen çekmiş olursun.
Sen Bir Mesleğinde Kusursuz Bir Yeni Şey Ortaya Sürmek istiyorsun.. Bu Ne kadar sürer?..

Tek taraflı Düşünüyorsun arkadaşım...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Petcarar yazdı:Oyun içi eşya-materyal fiyatlarını yükselten sizdiniz.Yüceleni tek işe yarar item sandınız tüm paranızı sadece yücelene yatırdınız.Böylece yeraltı ile artması gerekenden(2 kat,bilemedin 2.5 kat) 10 kat daha fazla arttı.Suçlu sizsiniz.

İtemler fazlalaşınca item fiyatlarının düşmesi gerekmez mi? Yöneticiler bunla ilgilide bir çalışma yapabilir di? :?
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Prinssof yazdı:Yöneticiler ve arkadaşlar;

[Benim Fikrim]

İyi forumlar......

Bu yazıyı okuyunca aklıma RoA loncası tarafından hazırlanmış aylık dergiler geldi.Onların birince (GM)captainATX ile iligili bir reportaj vardı ve günde ne kadar çalıştıkları hakkında bir cümle . eğer incelersen normal bir insandan çok daha fazla çalışıyorlar ama bunu arka planda yapıyor olmaları onların çalışmadığını söylemememiz için bir bahane olamaz.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Prinssof yazdı:
Petcarar yazdı:Oyun içi eşya-materyal fiyatlarını yükselten sizdiniz.Yüceleni tek işe yarar item sandınız tüm paranızı sadece yücelene yatırdınız.Böylece yeraltı ile artması gerekenden(2 kat,bilemedin 2.5 kat) 10 kat daha fazla arttı.Suçlu sizsiniz.

İtemler fazlalaşınca item fiyatlarının düşmesi gerekmez mi? Yöneticiler bunla ilgilide bir çalışma yapabilir di? :?
yücelen eşya sayısı artıyor ama talebi de artıyor.hala yücelensiz çok çok karakter var.eğer eşya düşme değerleri artırılırsa belki bunun önüne geçilebilir ama oyunun bir zorluğu anlamı kalmaz.

ekleme: aslında eşya düşme değerleri artırılsa bile yücelen eşya fiyatları düşmeyecektir.çünkü daha fazla işporta eşyası girecek, herkeste daha çok para olacak.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön