Bugun Oyuna girdiğimde Karakterim Migrat girişteydi orada olması normaldi çünkü önceki gün 26 defa Junon Öldürdüm Ama Nucleus Yüzüğümü alamadım Girişte duran savaşçılara seslendim migrata gelmek isteyen savaşçı varmı diye Çünkü Savaşçıları alan hiç olmuyordu Grup bölgelerine Ben aldım Kurdum girdim 2 savaşçıyla birinede zırh düşürdük çokta güzel oldu Hayırlı olsun diyorum

Sonra Tekrar girdik diğer savaşçı için Bu sefer elimiz Boş döndük
Mağaradan Çıktıktan sonra yeraltına indim Ayakkabımın eksik malzemesi olan Yoncayı bulmak için bütün çıban otu öbeklerini gezdim hiç biri bana Yonca vermedi

Çantamdaki Silahlar ve Zırhlar Yer kaplıyordu Bunları yeraltındaki Folklor cinlerine verdim onlarda bana bir miktar para verdiler..

Kara cinlerin kazmaları ayaklarımı yaralamıştı biraz dinlenmek için Akrep mağarasına attım kendimi bir topaz madeninin dibinde dinlenirken madene Asamın alt kısmıyla dokundum baktım Mavi Topaz Hemen çantamı açtım çuvalıyla tıktım çantama

Çok geçmeden.. 20 saniye kadar süre sonra Krizoberilden akan Alexantriteyide çuvalıyla aldım tespih yapmak için kullanılabilirdi heralde belkide kendime yeni bir zırh yapardım kimbilir..

Düşen reçete parçasını hızlıca kasama transfer ettim belki kafam eserse Savaşçıma üretirim ama sanmam 42 seviye olduğu için bir işimi görmezdi..

Güç alanı kontrolünün topkapı ışınlanma kulesinden kendimi sivri adaya attım Üzerimdeki değerli madenler elektrik gücümü ikiye katlıyordu birden kendimi arz muhafızlarına saldırırken buldum

Sonrasında Klandan GBM X e Son büyücü çağrısına gelirim yanıtını verdim yetenek kombinasyonumu değiştirmek için mısır çarşısındaki GBM 0 a girdimve meteorit büyücü oldum

Hızlı bir şekilde Gizli Havalandırmaya girdim ve Tenekeleri parçalamaya başladım Grubumdaki oyuncularla birlikte..

Efsunlardan Büyülerden artık bedeni yorulan neferim dinlenmek için kudretini toplamaya çalışıyordu Efsunlar iyi geliyordu fakat bunun gibi oyunda bir fonksiyonu olmayan bir yüzük değil..mesela bunun yerine taarruzdan nucleus yüzük düşebilirdi
Şaka bir yana hiçte fena olmazdı
Çantamdaki motorinle oduna meteoriti vurmak için sabırsızlanıyordum GBM X Mangal partisi Yapıcaktık Barbekü değil bu Arada MANGAL

Biraz ayranda iyi giderdi mangalın yanında

GBM X in Şalterlerini indirdikten sonra

Bugün Öldürdüğüm 3.Junondu Ve bana Nucleus yüzüğümü yine vermedi

İyi Oyunlar Forumdaşlar yarın görüşmek dileğiyle ...