Alt yapı hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Alt yapı hakkında

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Normalde konuyu konu dışı bölümüne açmıştım ama kimse bakmadığı için buraya yeniden açıyorum.Bulunduğum binada TTNET alt yapısı yok. İnternet için alt yapı başvurusu yapacağım ama aklımda bir kaç soru var. Acaba ücret alıyorlar mı? Alt yapı çekilirken bir çok yeri kırıp döküyorlar mı? Bir de en fazla kaç gün beklerim alt yapının bağlanması için?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Alt yapı hakkında

Mesaj gönderen Lahza »

Barış bu konuyla alakalı bir sorun yaşamıştım, Türk Telekom internet kullanıyordum, adres değişikliği oldu ve yeni evin alt yapısında port olmadığını söylediler, her neyse talep edecez bekleyin vs vs derken baya bir zaman geçti, derken bana bir telefon geldi ve talep onaylanmamış, dilerseniz internetinizi kapatalım dediler, 300 lira iptal bedeli ödettiler üzerine internetsiz bıraktılar, yani sadede gelecek olursak her başvuruyu kabul etmiyorlar, beklerim dersen talepte bulun, değerlendirsinler.
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Merhabalar, fiber alt yapıdan bahsediyorsan binanız etrafindaki binalarda alt yapı varmı? Etrafınızdaki binalarda var ise alt yapi çekmeleri daha kolay olur ama etrafinizda yoksa sizi siraya koyarlar ve ayrica olarak. Binada kullanıcı sayısının minimum 5 olması lazım. Ve bu alt yapı binanın temelinden yani kazan dairesi yanindan bina boşluğundan çekilir. Her daireyede ya kilerden yada mutfaktan fiber kablosu çıkarılır. Bu sayede binanıza alt yapı gelmiş olur. Daha sonrada servis gelip modem kurulumunuzu yapar interneti altifleştirir
.
Resim
Kullanıcı avatarı
Baskent06
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Baskent06 »

Hemen yan sokakta altyapı olduğu halde bizim binanın olduğu küçük bir sokağa alt yapı döşemeleri 2-3 ay kadar zaman almıştı. Bizim sitede yönetici herkesten imza toplayıp öyle başvuru yapmıştı TTNET'e herhangi bir ücrette alınmadı diye biliyorum.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Gözüm fiberde değil normal ADSL olsa da olur. Sokağımızda alt yapı var. Hemen yanımdaki apart ve karşımdaki binada alt yapı var,sorguladım. Sorun şu ki apartta kalıyorum ve apart sahibim aşırı çok tadilat isteyen bir iş olmasını istemiyor.Cevaplarınız için teşekkür ederim,pazartesi günü başvuru yapmayı deneyeceğim.
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMrSpyx »

CHAPPIE yazdı: 03 Kas 2017 22:42 Gözüm fiberde değil normal ADSL olsa da olur. Sokağımızda alt yapı var. Hemen yanımdaki apart ve karşımdaki binada alt yapı var,sorguladım. Sorun şu ki apartta kalıyorum ve apart sahibim aşırı çok tadilat isteyen bir iş olmasını istemiyor.Cevaplarınız için teşekkür ederim,pazartesi günü başvuru yapmayı deneyeceğim.
Duvarda prizlerin yaninda jak girişi varmı?
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

xMrSpyx yazdı: 03 Kas 2017 22:47
CHAPPIE yazdı: 03 Kas 2017 22:42 Gözüm fiberde değil normal ADSL olsa da olur. Sokağımızda alt yapı var. Hemen yanımdaki apart ve karşımdaki binada alt yapı var,sorguladım. Sorun şu ki apartta kalıyorum ve apart sahibim aşırı çok tadilat isteyen bir iş olmasını istemiyor.Cevaplarınız için teşekkür ederim,pazartesi günü başvuru yapmayı deneyeceğim.
Duvarda prizlerin yaninda jak girişi varmı?
Hayır.Sadece TV için var ve o da TV'ye bağlı.
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMrSpyx »

O zaman mecburen başka biyerden giriş yapıcak bi duvarına delik açıcaklar mecbur :)
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

AKN’siz, Taahhütsüz,
100 Mbps’e Kadar,
Gerçek Sınırsız İnternet!
59,99 TL Beni dinlersen böyle bir şirketten alman daha mantıklı 15 GB'lık bir dosyayı misal 1 yada yarım saate indirebilirsin reklam gibi olmasın ama Çok güzel bence tavsiye ederim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

amirogllu yazdı: 04 Kas 2017 03:10 AKN’siz, Taahhütsüz,
100 Mbps’e Kadar,
Gerçek Sınırsız İnternet!
59,99 TL Beni dinlersen böyle bir şirketten alman daha mantıklı 15 GB'lık bir dosyayı misal 1 yada yarım saate indirebilirsin reklam gibi olmasın ama Çok güzel bence tavsiye ederim
Sorun şu ki hiç bir alt yapı yok :) Çakma bir tane firma şehrin alt yapısını kendisini üstlendiği için ondan başka alt yapı yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön