Peki ya Uçan Muhafız ?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Peki ya Uçan Muhafız ?
Selamlar herkese, biliyorsunuz ki büyücülerin diğer rakip büyücüler tarafından gelen ''Meteorit'' ve ''Buz Oku'' yeteneklerini savurmak için ''Büyü Bozma'' yeteneğini kullanıyor, peki ya Uçan Muhafızın ''Meteorit'' yeteneğini neden savuramıyoruz ? her zaman merak etmişimdir. Her ne kadar bunun işlev görmediğini bilsem de refleks olaraktan yapıyorum.
kedi
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Re: Peki ya Uçan Muhafız ?
Güzel soru . Onun büyüsü daha kadim olduğu için olabilir. Sonuçta mekanik bir yaratık bu da sebebi olabilir. Vs vs
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Nodus parçası, eskilerin yaptığı icat bilmem ne...
Yalnız her hamlelerinde ister istemez büyü bozma atıyorum kendime. El alışkanlığı.
Yalnız her hamlelerinde ister istemez büyü bozma atıyorum kendime. El alışkanlığı.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
+:Ne keşfetmek isterdin?
-:Uçan Muhafız
Şaka bir yana benim de aklımda olan bir konuydu. Zıkkım yaratık bir de her yerden görüyor.
-:Uçan Muhafız
Şaka bir yana benim de aklımda olan bir konuydu. Zıkkım yaratık bir de her yerden görüyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Sadece o değil ki. Buz Büyücüsü'nün attığı buz, Junon'un Semiha'nın Gaffar'ın elektrik dışında attığı büyüler. Bunlar hep karakterlerin kullandıkları büyüler ama bozamıyoruz.
Bozma yolunda çalışıyoruz nedenseturkoxHAMSTER yazdı: ↑30 Eki 2017 17:39 Sadece o değil ki. Buz Büyücüsü'nün attığı buz, Junon'un Semiha'nın Gaffar'ın elektrik dışında attığı büyüler. Bunlar hep karakterlerin kullandıkları büyüler ama bozamıyoruz.
Yaratıkların etkileri kalıcı olmadığındandır. Sen birine buz ya da elektrik attığında onun etkisi karakter üzerinde kalır ancak yaratıklar attığı zaman karakterin adının yanında etkiye dair bir işaret çıktığını hatırlamıyorum. Bu da onların sıradan vuruşu olarak sayılıyor demek yani özel yetenek değil.
Yetenek olmadığı için de bozulmuyor.
Yetenek olmadığı için de bozulmuyor.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Daha yoğun Erg kullandıklarından dolayı..
- Boribars
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Daha ruh taşlarını bile okuyamiyoruz normaldir bunlar 
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bunlar tamamen geliştirmek ekibinin uğraşmak istememesi. Örneğin; atılan yazılıma göre gaffar bey menzilimize girdiği zaman 2.5 saniyede bir 5 bin canımızı götürecek, bunun bi de görsele yansıma kısmı var adam uğraşmak istemediği için büyücünün görselini kopyala yapıştır yapmış. Çırak vurunca karakter isminin yanında zihin toplama simgesi çıkması gibi mesela: zihin toplama yeteneği uygulanıp can gitmesi
. Ve saate giderken yediğin kanatmanın geçmemesi. Çünkü o kanatma değil ayrı bi yetenek uygulandığı zaman yarıldı yazısı bile çıkmıyor farkındaysanız ama yine karakter isminin yanında kanatma görseli bulunuyor. Umarım açıklayıcı olmuştur, iyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI