ikv öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
muhammedbytk2121
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ikv öneri

Mesaj gönderen muhammedbytk2121 »

YENİ GENİŞLEME PAKETİ GELECEK YA ONUN VİDEOSUNU YOUTUBE SİTELERE VS GEZGİNLER BİR ÇOK POPÜLER SİTELERE VİDEOSUNU REKLAM YAPIN VE ESKİ OYUNCULARI GELIR VS YENİ OYUNCULER ARAMIZA KATILIR NASIL FİKİR ESKİ HALİNE GERİ DÖNER BUNU GEÇTİK BİR ÖNERİ DAHA BU İKVYI KAPANSIN YENİ BAŞTAN AÇSİNLAR 39 LWLDEN SAYIMIZ ÇOK ARTAR SADECE BİR ÖNERİ
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter ls Coming

Re: ikv öneri

Mesaj gönderen xMrSpyx »

muhammedbytk2121 yazdı: 29 Eki 2017 10:18 YENİ GENİŞLEME PAKETİ GELECEK YA ONUN VİDEOSUNU YOUTUBE SİTELERE VS GEZGİNLER BİR ÇOK POPÜLER SİTELERE VİDEOSUNU REKLAM YAPIN VE ESKİ OYUNCULARI GELIR VS YENİ OYUNCULER ARAMIZA KATILIR NASIL FİKİR ESKİ HALİNE GERİ DÖNER BUNU GEÇTİK BİR ÖNERİ DAHA BU İKVYI KAPANSIN YENİ BAŞTAN AÇSİNLAR 39 LWLDEN SAYIMIZ ÇOK ARTAR SADECE BİR ÖNERİ
Artık 39 a dönme gibi bir olay olamaz. İnsanlar oyuna para ve emek döktu o kadar. Bu ikv kapansın diyorsun ya paranı ve emeğini çöpe at diyorsun. Oyuncu sayısı artacak diye kimse emeğinden ödün vermez, varsın artmasın oyuncu sayısı. Birde oyuna 39 level olacak diye dönecek arkadaşlar hiç dönmesin. Sizde şu geçmişi bırakıp geleceğe ışık tutmaya bakın. Vizyonunuzu geliştirin. Hadi eyv..
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyuncu sayısı reklam ile artmaz. Güzel ve ilgi çekici bir güncelleme yeterli olacaktır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

TOLGARDA yazdı: 29 Eki 2017 11:09 Oyuncu sayısı reklam ile artmaz. Güzel ve ilgi çekici bir güncelleme yeterli olacaktır.
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi ilgi çekici bir güncelleme ve + olarak biraz reklamda faydasını görecektir.

Zaten şuan oyunun kemik kadrosu mevcut gelicek güncelleme ile bu kadro oyuna insanları başlatacaktir en azından zamanında değer vermiş olduğu insanlar abiler ablalar kardeşlerimiz güncelleme içeriğine göre başlamak için bekliyorlar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Oyuncu sayısının artması neden bu kadar umrunuzda ki, şahsen benim ailem diyebileceğim bi loncam var. Herşeyi beraber yaparız. Onun dışında oyunda olan kişileri bile görmezden geliriz. Oyuncunun artmasının bize bişey kazandıracağını sanmıyorum ve bunun için artık çok geç. Çünkü oyun sana :" Profesyonel değilsen beni oynama!" Diyor.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

Ikinci öneri komik ama diyorsun ki elinizdeki akıllı telefonları atın 3310 kullanın.ilk öneriye katılıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Her ne kadar oyunu bırakan oyuncular olsa da her zaman takipteler, dönmeden önce bende böyle yaptım, hareketlenmeyi görünce geri döndüm.
kedi
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

muhammedbytk2121 yazdı: 29 Eki 2017 10:18 BU İKVYI KAPANSIN YENİ BAŞTAN AÇSİNLAR 39 LWLDEN SAYIMIZ ÇOK ARTAR SADECE BİR ÖNERİ
Abi yapmayın artık lütfen 😂😂
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

TOLGARDA yazdı: 29 Eki 2017 11:09 Oyuncu sayısı reklam ile artmaz. Güzel ve ilgi çekici bir güncelleme yeterli olacaktır.
Resim
Resim
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

Oyuncu sayısı reklam ile artar fakat kalıcı olmaz,yeni bir güncelleme değil genişleme paketi ile desteklenmesi ve yeni leveller dolayısıyla görevler ve dahi kahir ekseriyeti açık dünya olmak üzere, en azından gelmesi lazım gelir. bana kalsa oyun baştan aşağı yeni motorda a++ graafikler ile yeniden hazırlanmalı ve zalım bir reklam projesi uygulanmalıdır.her oyun doğar büyür ve ölür, ikv suan can çekiyor küllerinden doğması için bu dediklerim hayata geçmelidir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön