Ne anlatmaya çalışıyor?[Beyin Fırtınası]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Ne anlatmaya çalışıyor?[Beyin Fırtınası]

Mesaj gönderen YemeLik »

"Mor duman bütün cildinde karıncalanıyor, soludukça, muktedirliğinin sınırları artıyordu.

Sentetik ipeği cebinden çıkarırken, ceplerinin neredeyse ters yüz olduğuna dikkat ettin. Bu ipekten bir kesik almak için neredeyse tahtalı köyü boyluyordun, önemsiz bir şey gibi dikkatsizce cebe sıkıştırmak da neydi, kibir mi? Ya düşseydi? Yoksa kader kibirlileri kollar mıydı?

İpeğin kesitini gözüne yaklaştırdın, dumandan yeterli bir miktarda soludun, göz bebeklerin iyice kısıldı, incecik yonga büyüdü ve büyüdü. Kesikteki örüntü netleşti, benzerini daha önce biryerlerde görmüştün, düşündün. Neydi bu; neydi bu çok tanıdık? Derin bir soluk daha aldın, gözlerini kapadın, aklında belirmeye başladı, hatırladın!"

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu yazı gorgar tarafından güncelleme haberi veriliyoken bizzat kendisi tarafından paylaşılmıştı.O heyecanla çok üstünde duran olmadı.Ne anlatmaya çalışıyodur sizce ?.Ben kafamda bir şey kurdum ama epeyi saçma oldu sizinde fikirlerinizi bekliyorum.

Mor duman dediği bildiğiniz erg.Erg ile ilgili oyundaki materyalleri düşünüyorum aklıma direk erg yongası geliyor.Zaten oyunda bundan sonra erg ile ilgili bir şeyler olacagı ortada gibi sanki.Saçma oluyor öylede işte :).Görev metininde felanmı var anlamadımki.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön