GÖKHAN SADIKLAR= LAZOĞLU...
HERKEZE SELAM
HERKEZE SELAM
SELAM ARKADASLAR HERKEZE MERHABA. UZUN SUREDIR ARANIZDA YOKUM BUNA SEVININENIZ DE OLMUSTUR UZULENDE AMA TEK DEGISMEYEN BIRSEY VAR HEPINIZI COK OZLEDIM. GUZEL ZAMANLAR GECIRDIK SIZLERLE ONLAR HER ZAMAN AKLIMA GELIYOR TABI ASKERLIK SEBEINLE ARANIZDA OLAMIYORUM. UMARIM HERSEY GONLUNUZCE OLUR. GUZEL VAKITLER GECIRIP EGLENIYORSUNUZDUR. HEPINIZI COK SEVIYORUM BUYKLERIMIN ELLERINDEN KUCUKLERIMIN GOZLERINDEN YASITLARIMIN YANAKLARINDAN OPERIM
KENDINEIZE COK IYI BAKIN ALLAHA EMANET OLUN SAYGI VE SEVGILERIMLE KALIN SAGLICAKLA...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HERKEZE SELAM
AS HQ KARDEŞ LAZIM 
Soytarılar Kral Olmuş.. Fa . . şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM.
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
H.q Sefa Getirdin :geek:
Drowxminatour
Drowxminatour
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
Hoşqeldin abilerin abisi ,kendını özlettin be abi nerelerdeydin . Yeniden hosqeldn abım sefalar qetirdin başımızın üstünde yerin vaR.
Byböceq
Bloodxswinqxşifa
FatheRxCristo
Byböceq
Bloodxswinqxşifa
FatheRxCristo
- KaosteamxJoker
- Salgın Koruyucusu
wayy as kardeşim kankam
Lan demek aSkeR oLdun bizim haberimizde yok #@!?
NeySe kankam sana hayırLı teskeReLer
Oyunu bırakdım ama ben senın msn yi buLurum oRadan qörüŞürüz
Hade kendine iyi bak a.e.o Tekrardan hayrLı teskereLer inş 
XJokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker (sLindi ) Sunucunun iLk orjinaL JoKeRi )
Xjokerx Çok yaKında yeniDen aRanzda..
Susmak KabuLLenmek DeğiL, anLaya BiLene CevaptıR..
Xjokerx Çok yaKında yeniDen aRanzda..
Susmak KabuLLenmek DeğiL, anLaya BiLene CevaptıR..
- tertip1975
- İskele Babası
way gökhan ım canım kardeşim askerdesin he şimdiden hayırlı teskereler sen ve senin gibi kardeşlerimi unutmak mükün değil.Gerçi bende eskisi kadar oyuna girmiyorum nedenide eski insanlar ve tatlar olmaması ancak sen ve senin g,b, kardeşleri oyunda olduğu sürece yaş 35 değil 55 te olsa arada uğrayıp hatır sormayı unutmuyorum.KENDİNE İYİ BAK KARDEŞİM.. *Gökhan namı değer LAZOĞLU kardeşim
MECXTERTİP ancak sen ve senin gibi eski oyuncuların tanıyacağı nicklerle
BARKINS (BEN)
ECLİNŞİFAX (EŞİM)
BEŞYAŞINDAYIM (OĞLUM )
BARKINS (BEN)
ECLİNŞİFAX (EŞİM)
BEŞYAŞINDAYIM (OĞLUM )
Erkxtoruk
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Konu kapanmış burdan gerekeni yazayım, forum sayfalarında laf söyleyip kendini erkek sanan tazı, serhat birlik otobüs durağında buluşalım dediğimde gelmeye cesaret edemeyen, karısını yollayıp boş durağın fotoğrafını çektirebilen, ksk ye abilik edip soydurduğu carları boşaltan, arap ile iş birliği edip hırsıza ortak olan ahlaksız bir gün elbet denk geleceksin, ilk iznimde evine ziyarete geleceğim.tertip1975 yazdı:way gökhan ım canım kardeşim askerdesin he şimdiden hayırlı teskereler sen ve senin gibi kardeşlerimi unutmak mükün değil.Gerçi bende eskisi kadar oyuna girmiyorum nedenide eski insanlar ve tatlar olmaması ancak sen ve senin g,b, kardeşleri oyunda olduğu sürece yaş 35 değil 55 te olsa arada uğrayıp hatır sormayı unutmuyorum.KENDİNE İYİ BAK KARDEŞİM.. *Gökhan namı değer LAZOĞLU kardeşim
BARKINS (BEN)
ECLİNŞİFAX (EŞİM)
BEŞYAŞINDAYIM (OĞLUM )
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Ve Aleykümselam ;LAZOGLU yazdı:SELAM ARKADASLAR HERKEZE MERHABA. UZUN SUREDIR ARANIZDA YOKUM BUNA SEVININENIZ DE OLMUSTUR UZULENDE AMA TEK DEGISMEYEN BIRSEY VAR HEPINIZI COK OZLEDIM. GUZEL ZAMANLAR GECIRDIK SIZLERLE ONLAR HER ZAMAN AKLIMA GELIYOR TABI ASKERLIK SEBEINLE ARANIZDA OLAMIYORUM. UMARIM HERSEY GONLUNUZCE OLUR. GUZEL VAKITLER GECIRIP EGLENIYORSUNUZDUR. HEPINIZI COK SEVIYORUM BUYKLERIMIN ELLERINDEN KUCUKLERIMIN GOZLERINDEN YASITLARIMIN YANAKLARINDAN OPERIM![]()
![]()
KENDINEIZE COK IYI BAKIN ALLAHA EMANET OLUN SAYGI VE SEVGILERIMLE KALIN SAGLICAKLA...
Şimdiden hayırlı teskereler diyerek cümlelerime başlıyorum.
Güzel insanlardan birisin bu sunucuda.Keyfin yerindedir inşallah.Gerçi asker ocağı zorluk çekeceksin ama dayanırsın.Bizler şimdi sizlere emanetiz,sizler de Allah'a emanetsiniz.İstanbul'a geldiğinde semtimde misafir etmeyi çok istedim seni fakat kısmet olmadı bazı nedenler dolayı. (: İstanbul'a geldiğinde bu sefer mazeret istemiyorum bilesin. (: Allah gönlüne göre versin her şey gönlünce olur inşallah,güzel insan.İyi bak kendine,Selametle..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
bakırköyden ızın alcak arkadasTitxdelikurt yazdı:Konu kapanmış burdan gerekeni yazayım, forum sayfalarında laf söyleyip kendini erkek sanan tazı, serhat birlik otobüs durağında buluşalım dediğimde gelmeye cesaret edemeyen, karısını yollayıp boş durağın fotoğrafını çektirebilen, ksk ye abilik edip soydurduğu carları boşaltan, arap ile iş birliği edip hırsıza ortak olan ahlaksız bir gün elbet denk geleceksin, ilk iznimde evine ziyarete geleceğim.tertip1975 yazdı:way gökhan ım canım kardeşim askerdesin he şimdiden hayırlı teskereler sen ve senin gibi kardeşlerimi unutmak mükün değil.Gerçi bende eskisi kadar oyuna girmiyorum nedenide eski insanlar ve tatlar olmaması ancak sen ve senin g,b, kardeşleri oyunda olduğu sürece yaş 35 değil 55 te olsa arada uğrayıp hatır sormayı unutmuyorum.KENDİNE İYİ BAK KARDEŞİM.. *Gökhan namı değer LAZOĞLU kardeşim
BARKINS (BEN)
ECLİNŞİFAX (EŞİM)
BEŞYAŞINDAYIM (OĞLUM )
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın