Selamlar :
Kuklacıdan Arkadaşım NaSaReDDiT' le Beraber Bir Günlük Yapalım Dedik Umarım Beyenirsiniz
ABERTHOL ve Elwing Teşkkürler
AGAH'dan Aldık görevi omuz omuza verip başladık fare kesmeye Fare Kesmek Yordu Bizi Jandarma Ali de biraz dinlenelim dedik Halime Anın İlaçları Teslimden sonra düştük yola Meşhur İdrisle Tanışmaya İdris Amcamızın Bizden İstekleri Varmış Geri çevirmekte Olurmu hiç ? Olmaz Tabikide İdris Amcayada Yardım dan Sonra Bankacıyla Tanışma zamanı gelmiştir sanırsam. Onunda bizden isteyi var kırarmıyız ? Bugün Çok yorulduk Biraz Dinlenmek İyi gelecektir Günlüğümü Beyenirsiniz Umarım Burdan ABERTHOL ve Elwing Selamlar Bizi Kırmadığınız için Saolun
Günlüğün Devamıda Gelecektir Bir Aksilik yaşanmassa 1-49 Level kadar NaSaReDDiT Le beraberiz Sağlıcakla
Siz bitirim ikili olursunuz bu gidisle zaten seni unutmam mumkün degil sanada başarılar .
Arz klanındaysaniz gece 23:30 civarında oyuna giriyorum yardim lazim olduğunda haberim olsun
Siz bitirim ikili olursunuz bu gidisle zaten seni unutmam mumkün degil sanada başarılar .
Arz klanındaysaniz gece 23:30 civarında oyuna giriyorum yardim lazim olduğunda haberim olsun
Şuan daha klana girmeyi düşünmüyoruz.Önümüzdeki günlerde inşallah.İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçinTıkla!