Merhaba Ben NaSaReDDiT,Yeni Günlüğme Yeni Açtığım Eminönü Sunucusunda Kurduğum Nasareddittt Adlı Çarla Yeni Günlüğme Devam Ediceğim.
İlk gün Karakterımızı açmakla başladık; Tabi dururmuyuz hemen ilk göreviizi alarak Ali abiye yönlendik; Ali abiden Agah Dayıya gittik ve ilk görevimizi aldık; Ve hemen göreve gittik fotoğraf çekmeden olmazdı:); Görevimizi teslim ettik Ali Abiye gittik ve bize İdris Dayıyla tanışma Görevi verdi.Dururmuyuz hemen İdris Dayıya Yöneldik; İdris Dayıyla konuştum ve bana kertenkele kesme görevi verdi.Hemen oraya yöneldik ve kesime başladık İdris Dayıyla fotoğraf çekmemek olmaz; Agah Dayıya gittim ve maaşımın günü geldiğni hatırlattı Hemen bankacının yoluna koyuldum; Bankacıya varmıştım ve garip bir isimle karşılaştım Bacıtokatlayan Hemen arkadaştan izin alıp fotoğraf çekıp sızınle paylaşmak istedim Ordan Halime Teyzeye gittim.Bana savaşın hatrını sormamı istedi ve hemen yola koyuldum; Savaş Abi benimle fotoğraf çektirmek istedi bende kırmadım ; Bugünlük Bu kadar okudğnuz için teşekkür eder,ve yardımlarınızı beklerim:)
Bilgilendirme:Amacım Günlük 5 level kasıp foruma atmak ve ilerde grup bolgelerıne gırıp çarımı dizmek.Her türlü yardımlarınıza
Muhtacım Günlüğmü okudugnuz için teşekkurler
En son ABERTHOL tarafından 07 Eki 2017 17:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Resim linki düzeltildi.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçinTıkla!