Yıllar yıllar önce İstanbul Kıyamet Vaktini oynuyordum ancak neredeyse hiçbir şey hatırlamıyor ve bilmiyorum.
Oynadığım dönemde maksimum seviyel 20-25 idi.Antrepodaki görevleri yaparken dahi zorlanır,gruplarla girerdik.Meteor bölgesi açık değildi.Sonrasında açıldı ve o dönem de biraz oynadım ancak daha maksimum seviyeye ulaşmadan bırakmıştım.Dolayısıyla neredeyse 0 bilgi ile tekrar başlamak istiyorum.Müziklerini,hatırlattıklarını ve özellikle labirentte yaptığım zorlu,heyecanlı grup görevlerini özledim.
Şimdi her şey çok değişmiş anladığım kadarıyla.. ve konulara göz attığımda bahsedilen kavramları görünce biraz korktum.
Örnek vermek gerekirse konulardan birisinde bir arkadaşın cümlesi şu; '' Suan tatildeyim ve yine ikv giriyorum günlük 2 3 peptit veya salgı kasıyorum y2 ile bazen plus olmamasına rağmen sifirlayip m1ile x e gidiyorum kendimi kasmıyorum. ''
Evet, ben bu cümleyi gördüğümde öğrenilmesi gereken şeylerin epey olduğunu farkettim. Peptit,salgı,y2,m1 x??
Hiçbir şey bilmiyorum kısacası.Madenleri dahi hatırlamıyorum, nasıl,ne amaçla kullanılır bilmiyorum.
Forumda arkadaşlar güncellemenin gelmemesinden ötürü biraz isyankar durumda.Haklı olabilirler ancak buraya 'yol yakınken dön,başlama' vb gibi tavsiyeler almaya gelmedim arkadaşlar.
Oyundaki her şeyi öğrenebileceğim rehberler mevcut mudur? Bana neler tavsiye edersiniz? Oyuna yeni başlayan insanlar az da olsa var mı? Görüyor musunuz? Labirent gibi bölgelerde görevler (nadiren de olsa) yapılıyor mu? Karakterimi en ideal şekilde nasıl kasarım? Büyücü oynamak istiyorum ve buna özel tavsiye ya da söylecekleriniz var mı? Kısacası genel anlamda bana tavsiyelerinize açığım dostlar..
Saygılar..