Kisisel bir görüsümü paylaşmak isterim; rütbe rütbe diye ölüp ölüp dirileceginize su oyundan bi nebze zevk alsanız daha iyi olmaz mi ? Rütbe yapana ÖDÜL vermiyorlar deüil mi ? Bu rütbe icin kendini baya kasmıssındır.. Bi nebzede mutlu olduysan veya Oyundan bu şekilde zevk alıyorsan diyecek bir sözüm yok... Ama Sonu olmayan bir sey ugruna uykusuz kalmaktansa böyle bişeye hiç kalkişmam daha iyi Bu oyundan zevk almanın yollarından biri oyunda seni tutacak birkaç kişinin olmasıdır. Gir cık yaparak pekte bişey elde edilecegini sanmiyorum... Cevrendeki bazı seylerin farkına varmadıkdan sonra ne anlamı var .....
Neyse bunu gündeme Senin rütben icin değil bunun için hala kendini yoranlar için belirtiyorum. rütbe için hırs yaptıkları kadar reel hayattada bazı şeyler için hırs yapsalar daha yararlı olacaktır..
malama35 yazdı:Güzel kardeşim.Belirtmek isterim.Ben bu rütbeyi hiç kp kasmadan yaptım.Tamamen savaş ve em savaşlarından gelen kp'ler..
Arkadaş bLaDexm isimli kullanıcının dediği gibi bizleri baya bir saf bellemiş sanırm . Yazdığını okuduğumda sadece güldüm . Yalan söylenir de bu kadar da değil ! Zaten bizim sunucumuzda olmadğı halde yazması da ilginç tamamen egolarını tatmin etmek amacında sanırım
Aman Ya Rabbim.Savaşarak ve em yaparak dedin galiba dimi? Keşke bunu demeseydin de ,kafamızdada şüpheler oluşmadan tebriğini alıp bu işten sıyrılsaydın