Tılsımsız Çemberlitaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
w1con2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Tılsımsız Çemberlitaş

Mesaj gönderen w1con2 »

Arkadaşlar herkese merhaba... Oyuna uzun süre (Yeralti moduyla bıraktım 49dahi yapmadan.) bırakıp 5-6hafta önce tekrar başlamış biriyim. Buyucumun ve savaşçımi bu süre zarfında 49 yaptim, sığınak ve migrat itemlerini tamamladim. Buyucume kıyamet asa bastım ve bir kaç defa loncam sağ olsun çt girme şansım oldu. Ama tabi tılsımim yok ve kafam her istediğinde grup bulamıyorum kendime haliyle.

Önceden çemberlitaş bölgesine 2+2+2 giriliyormus, hol ve tılsım eklentisi öncesi.

Benim sorum şu olacak:

ben ve yine ben gibi tilsimsiz arkadaşlar bularak, uzun da sürse 2+2+2, 4+1+1, veya en uygun hangisi olursa bunu siz biliyorsunuz, çemberlitaş bölgesine girmek istiyorum.

Buyucu, savaşçı veya sifacilarin (ki ben de hepsine hakim oldugumu söyleyemem) ne gibi roller üstlenip ne gibi adımlarda ne gibi eylemler yapması gerekir bunu detaylıca bana açıklayabilecek biri var mı ?

Kısacası kendim gibi olan (ama yine de loncam beni götüruyor arada) ama benim kadar şanslı olamayan arkadaslara öncülük etmek yol gostermek istiyorum.

En uygun ne olur? Hangi bolge (1.-2.) için hangi slot ve bosslarda sınıflarin rolleri nasıl olur?
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Re: Tılsımsız Çemberlitaş

Mesaj gönderen yun1010 »

Çemberlitaş milimetrik hesaplarla kurulmuş bi bölgedir yapılması gerekenleri içerdeyken arkadaşlarımıza anlatınca bile beceremiyorlar kimsenin forum yoluyla sağlıklı bi şekilde açıklayabileceğini düşünmüyorum. Sana kesim videoları izlemeni öneririm. Tesadüfe bak ki tanıtım ve eğitim amaçlı yayınlar yapmaya başladım istersen yayını açtığım zaman bişeyler kapabilirsin 😄
İyi forumlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Savaşcı / Tank yaratiklardan gelen bütün hasari üstüne alır.
Bozulmayan zihin saldirilarini savascinin zihin toplamasi bozar.Agroyu daima ustunde tutmak zorundadir buyuculer en fazla 2 yer çemberlitaştaki yaratiklardan. Kısaca savaşcı bu
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Dostum büyücünün için kendine en azından 1 tane m1 temin etmeniz ve hiç yoktan 4+1+1 gruplara bu şekilde girmeni öneririm , büyücünle girdiğinde tankın ve şifacının neler yaptığını nasıl hareket ettiğini vs detayları iyice takip ederek onları da öğrenirsin , ayrıca YouTube da bu konuların videolarını çekip yükleyen arkadaşlar mevcut, öğretici videolar izleyerekte detaylı bilgiler edinebilirsin, ama öncelikle m1 mutlaka şart ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bölgede kullanabileceğin en basit ve en az item gerektiren sınıf sifaci. Bana sorarsan 5 10 tur sifacinla gir ve diğer sınıfları izleyerek öğrenmeye çalış. Bir kaç haftada bütün sınıfları ortalama düzeyde öğrenmiş olursun. İyileştirme, İyileştirme Bilgisi, Kaldırma, Element, Fiziksel, Can Kurtaran 15 olacak. Büyü bozma ve iyileştirme çemberi en az 1 olmalı. Neler yapman gerektiğini sana içerde anlatırlar.
kaelthas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Rohs

Mesaj gönderen kaelthas »

1 ay önce sadece ejderim vardı 1 ay boyunca madene abanıp kıyamet ceket zırh ve m1 bastım. 1600 fizik ve m1 olmama rağmen günde en fazla 1 grup girebildim. Biraz daha kasıp fizikseli 2100'e çıkarıp m1 in yanına m22 bastım anca öyle girebilmeye başladım. Oyun zahmet istiyor hele tılsımlar tamamen adamı deli eder. Oyun eskilere göre çok zahmet istiyor ve bir sürü oyuncunun bırakmasının sebebide bu bence. Bu arada büyücüibo senmisin?
Kullanıcı avatarı
w1con2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen w1con2 »

kaelthas yazdı: 07 Eyl 2017 17:50 1 ay önce sadece ejderim vardı 1 ay boyunca madene abanıp kıyamet ceket zırh ve m1 bastım. 1600 fizik ve m1 olmama rağmen günde en fazla 1 grup girebildim. Biraz daha kasıp fizikseli 2100'e çıkarıp m1 in yanına m22 bastım anca öyle girebilmeye başladım. Oyun zahmet istiyor hele tılsımlar tamamen adamı deli eder. Oyun eskilere göre çok zahmet istiyor ve bir sürü oyuncunun bırakmasının sebebide bu bence. Bu arada büyücüibo senmisin?
Evet Whiteboy benim.

Herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir şeyler yapacağız artık. 🤗
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer hesabı tılsımsız şuan girmen yüzde 0.01 ihtimal var.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
w1con2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen w1con2 »

Seven yazdı: 08 Eyl 2017 13:42 Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer hesabı tılsımsız şuan girmen yüzde 0.01 ihtimal var.
Konuyu açarken de anlattığım gibi zaten arada giriyorum. Yani yalnız 15dk erken bitireyim bir tür daha döneyim mantığıyla hareket etmeyen insanlarda var . 😊
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

w1con2 yazdı: 08 Eyl 2017 13:54
Seven yazdı: 08 Eyl 2017 13:42 Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer hesabı tılsımsız şuan girmen yüzde 0.01 ihtimal var.
Konuyu açarken de anlattığım gibi zaten arada giriyorum. Yani yalnız 15dk erken bitireyim bir tür daha döneyim mantığıyla hareket etmeyen insanlarda var . 😊
Valla hocam 1900 hasar + m1 ile bölgelere zor giriyordum. Arada bile olsa tılsımsız girmen çok iyi bir durum.

İnşallah en kısa zamanda tılsımın olur.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön