Merhaba değerli forum takipçileri. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı ne yapmalıyım sizlerden öneri bekliyorum . Bunun olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü 2500 akçe harici bütün ürünleri sepete koyabiliyorum.
Sanal alemin en kötü alışveriş sistemi bu playstore.com 'da mevcut. Alışveriş yapmak ne kadar zorlaştırılır tek tek deniyorlar üzerimizde. Allah kolaylık versin camiamıza
32 gün limitini bir düşünmenizi öneririm. Bizde marketimizde N Kolay ile anlaşmalıyız oyun e pinleri veriyoruz. Play storenin yapmış olduğu 32 gün limiti bence çok güzel bir olay.
Bizim markette farklı bir oyunu oynayan +15 yaşındakiler ayda 100 tl lik büyükler ise 250 tl lik e pin alıyor.
Çevremdeki arkadaşımın arkadaşı bankada çalışıyormuş. Bankanın kasasında açık bulunmuş ve adam günlük parayı oyuna basmış bu kişi en son içerideydi. Şimdi durumu nedir bilinmez.
Seven yazdı: ↑03 Eyl 2017 18:1132 gün limitini bir düşünmenizi öneririm. Bizde marketimizde N Kolay ile anlaşmalıyız oyun e pinleri veriyoruz. Play storenin yapmış olduğu 32 gün limiti bence çok güzel bir olay.
Bizim markette farklı bir oyunu oynayan +15 yaşındakiler ayda 100 tl lik büyükler ise 250 tl lik e pin alıyor.
Çevremdeki arkadaşımın arkadaşı bankada çalışıyormuş. Bankanın kasasında açık bulunmuş ve adam günlük parayı oyuna basmış bu kişi en son içerideydi. Şimdi durumu nedir bilinmez.
Senin 32 gün limiti çok güzel birşey dediğin olay bilerek değil hatadan kaynaklanıyor ve sadece ikv epinlerinde olan bir hata. İkv haricinde playstore da hiç bir oyun için böyle bir uygulama yada limit yok.
Bu arada 32 gün olayını ikv için nasıl etkisiz hale getirileceğini bi başlık altında anlattım. İsteyenler orada anlattıklarımı eksiksiz yaparsa bir daha asla 32 gün limit hatası almazlar.